Turiu du berniukus.Su pirmuoju visai nepykino ir nei karto nevemiau,o su antruoju keturis menesius vemiau nuo visko,net nuo tyro vandens.
Paspaudziau kad pykino su mergyte, bet dabar galvoju, kad gal reikejo spasut kad ne, nes niekad nedaejau iki vemimo, tik sleikstulys laikesi kelias savaites
Pirmos laukiausi - nepykino ne karto, jauciausi puikiai visa nestuma.
Dabar laukiuosi antro leliaus ( lyties dar nezinau) - bet pykino ir buvo siaubingas sleikstulys iki 12 sav. Idomu kas gims dabar?
Dabar laukiuosi antro leliaus ( lyties dar nezinau) - bet pykino ir buvo siaubingas sleikstulys iki 12 sav. Idomu kas gims dabar?
Per pirmą nieštumą nepykino, bet iki 3 mėn. šlykštu į maistą buvo pažiūrėt - gimė berniukas. Šį nieštumą lygiai tas pats. Ryt turėčiau sužinot, ko laukiuosi . Butinai pranešiu
va jau kiek laiko ir su pilvuku puikiai draugaujam ,ne karto nei pykino,nei kokiu kitu blogumu patyriau na o laukiuosi mergytes o drauge pvz laukesi mergytes tai siaubingai kankinosi iki 4 men net svoris ne augo o krito,i maista ne is tolo ziuret negalejo,isskyrus vaisius.. taip kad as tai netikiu tais prietarais
Na as pirma nestuma laukiausi ir nepykino visiskai. Na tas sleikstulys nesiskaito pykinimu, kadangi tas buna visoms nestukems. Bet venti nei karto nevemiau ir gime mergaite. Siuo metu taip pat laukiuosi, dar nezinau lyties kas gims, bet taip pat nevemiau nei karto.
QUOTE(omsone @ 2010 03 17, 20:41)
Na as pirma nestuma laukiausi ir nepykino visiskai. Na tas sleikstulys nesiskaito pykinimu, kadangi tas buna visoms nestukems. Bet venti nei karto nevemiau ir gime mergaite. Siuo metu taip pat laukiuosi, dar nezinau lyties kas gims, bet taip pat nevemiau nei karto.
na papriestarausiu, tikrai nevisom, daug zinau pavyzdziu kad jokiu pojuciu, jokio sleisktulio ir t.t. na cia ne is savo patirties. man dabar pats tas laikas kai labai kankiuosi, negaliu buti namie kai kanors daro valgyti, kvapai ziaurei erzina... maistas irgi nevisas tinka ir patinka...
Mane pykino,vemiau,o turiu berniuka
Nei pykino nei ka, pykindavo tik tada kai nepavalgydavau.. ir dbr vaikui svarbiausia- pavalgyt
QUOTE(blackie @ 2006 06 17, 07:44)
gal ir vėl tik bobučių pasakos, bet pakankamai daug atvejų(tiesa sakant vos ne kiek pažįstu mamų) kurios susilaukė berniukų, nėštumo metu laiudiškai tariant "nevėmė" ir aš pati , o kas dukryčių laukėsi tai draugavo su WC... idomu pasidarė kaip jums
Papildyta:
svarstau gal pagal tai galima spresti ko laukiesi ....
Papildyta:
svarstau gal pagal tai galima spresti ko laukiesi ....
Čia iš serijos "Bobučių pasakos", nes mano draugė berniuko kai laukės, tai taip vėmė, iš ligoninių neišėjo, o mano mama su mano broliu iki 7 mėn nieko kito ir nedarė, kaip tik vėmė. Ne nuo to priklauso matyt
Su pirmu, vemiau rytais iki 3men kazkur,bet issivemdavau ir budavo normaliai, gime sunelis, dabar laukiuosi tai pykina jau nuo 4 nestumo sav o snd jau ryte ir su toletu draugavau, beda ta kad is lovos negaliu atsikelt, ziauriai pykina ir silpna.
Susilaukiau berniuko, jokių pykinimų nebuvo, nuo pat pradžių nėštumo žydėjau