Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Dovilee @ 2006 07 20, 16:11)
nu tai mano poliklinikos daktare nustate nestuma ir man buvo stiprus pilvo skausmai tai nusiunte mane i mazyli ten va daktare ir pareiske ta savo..... o poto nustate gresianti persileidima...

as zinau irgi atveju, kai poliklinikos gydytojai nebudami tikri del diagnozes siuncia i ligonines, pvz i mazyli, kai gulejau su gresianciu irgi panike atvare su siuntimu is poliklinikos ir jai buvo uzdegimas.
O realiai nestumo 5 sav tikrai gali nematyti, ypac jeu apvaisinimas buco pries ovuliacijos pabaiga, 6-7sav jau geresnis laikas diagnozei.
Atsakyti
QUOTE(renant @ 2006 07 21, 08:39)
as zinau irgi atveju, kai poliklinikos gydytojai nebudami tikri del diagnozes siuncia i ligonines, pvz i mazyli, kai gulejau su gresianciu irgi panike atvare su siuntimu is poliklinikos ir jai buvo uzdegimas.
O realiai nestumo 5 sav tikrai gali nematyti, ypac jeu apvaisinimas buco pries ovuliacijos pabaiga, 6-7sav jau geresnis laikas diagnozei.

tai mane siunte del stipriu pilvo skausmu.o ne isitikint ar as niescia nes jie ta jau nustate.sakau ten nustate ir siuntime taip buvo parasyta.tai jau tada geriau galejo patyleti jei nemato.ne issireiksti savo...
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2006 07 21, 11:58)
tai mane siunte del stipriu pilvo skausmu.o ne isitikint ar as niescia nes jie ta jau nustate.sakau ten nustate ir siuntime taip buvo parasyta.tai jau tada geriau galejo patyleti jei nemato.ne issireiksti savo...

Niu tai jau vistiek nesvarbu, tiesiog mes bandom tau sakyti, kad ne tau vienai taip sako ir turi juk kazka sakyti negi tik paziures ir viskas... Tada dar daugiau klausimu iskiltu ir nerimo...

O ir isvis cia daugiau gal biolauku nesutapimas tarp gydytojos ir taves... O tai gali atsitikti nebutinai Mazylyje?????????? g.gif

Nepyk, va tau pamojuosim:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 07 21, 13:30)
Niu tai jau vistiek nesvarbu, tiesiog mes bandom tau sakyti, kad ne tau vienai taip sako ir turi juk kazka sakyti negi tik paziures ir viskas... Tada dar daugiau klausimu iskiltu ir nerimo...

O ir isvis cia daugiau gal biolauku nesutapimas tarp gydytojos ir taves... O tai gali atsitikti nebutinai Mazylyje??????????  g.gif

Nepyk, va tau pamojuosim:
user posted image

smile.gif Vistiek man ten nepatiko nes daktare tikrai lb vredna,rekdavo ir rekdavo. o siaip ten ir geru daktaru yra vyras vienas lb fainas kaip daktaras smile.gif seseles tai ten vos ne visos isterikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2006 07 21, 14:45)
smile.gif Vistiek man ten nepatiko nes daktare tikrai lb vredna,rekdavo ir rekdavo. o siaip ten ir geru daktaru yra vyras vienas lb fainas kaip daktaras smile.gif seseles tai ten vos ne visos isterikes smile.gif

nesinervuok, pamirsk, nepatiko, tai ir neik... visur yra visokiu zmoniu, uztai ir reikia rinktis gydytoja toki, kuris patinka, ypac kai laukiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renant @ 2006 07 21, 15:34)
nesinervuok, pamirsk, nepatiko, tai ir neik... visur yra visokiu zmoniu, uztai ir reikia rinktis gydytoja toki, kuris patinka, ypac kai laukiesi  mirksiukas.gif

smile.gif gali but kad as gimdysiu mazylyje dar nenusprendziau kur smile.gif tik va reikes tik ne ant tos uzkliuti smile.gif
Atsakyti
labuka. per nestuma lankiausi mazyli pas daktare Kopustiene. nuostabi daktare ir jos padejeja-akusere. teko pora kartu per nestuma guleti. 13 ir 34 savaiciu ir abu kartus su gresianciu. kol gulejau pati daktare ateidavo apziureti ir visaip kitaip palaike. o kai atejo laikas gimdyti visai aysitiktinai papuoliau ant daktares Kopustienes budejimo. ji man labai padejo per pati gimdyma. teko man i ja kreiptis ir po gimdymo vos men praejus, nes kruti atsirado guziukas. na su jos pagalba vos ne vos nuo operacijos "pabegom". taigi visoms rekomenduociau sia nuostabia daktare.
beje mazylimokejau tik uz epidura ir palata. ten epidura kainuoja 200 lt, nes dalis pinigeliu skiriama aparaturai dalis i kasa o dalis ir i kisene.
prieziura nesciuju ir gimdyviu tai labai gera, neturiu nusiskundimu. jai kas nutinka tai visada stengiasi padeti ir rasti priezasti, juk aparatura visa ten gera ir gan nauja.
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2006 07 21, 17:11)
smile.gif gali but kad as gimdysiu mazylyje dar nenusprendziau kur smile.gif tik va reikes tik ne ant tos uzkliuti smile.gif

QUOTE(Saules Mama @ 2006 07 21, 19:03)
labuka. per nestuma lankiausi mazyli pas daktare Kopustiene. nuostabi daktare ir jos padejeja-akusere.

girdejau kad is Kapustiene, ir Rimaitiene ir Indreliene geros gydytojos, ir mano Janaviciene lyg nieko kolkas... reikia, kad zmogus zmogui dar ir tiktu, na SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes gal kuri galit papsakoti apie gydytoja Šakaliene?
Atsakyti
QUOTE(Astutelama @ 2006 07 22, 14:39)
Sveikutes gal kuri galit papsakoti apie gydytoja Šakaliene?

as nieko nezinau, bet kazkada lyg maciau atskira temele apie sia gydytoja? gal tolesniuose psl paziurek? g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Aš irgi lankausi pas gydytoją Kapūstienę. Nuostabus žmogus thumbup.gif . ir gimdyti pas ją ruošiuosi. Pasibaigus vasarai tarsiuosi.
Atsakyti