Gal aš pataikiau ant gimdymo bumo - nežinau, tačiau prasidėjus gimdymui, kol daėjau iki gimdyklos, pabuvojau 3 palatose, kėlė iš vienos į kitą, nes visos buvo užimtos, pasižiūrėti ateidavo labai retai, prižiūrėjo, klausinėjo kuo gali padėti tik slaugutė, daktarai elgėsi labai griežtai, nors laikiausi gana šauniai, gimdžiau be vaistų, nors norėjau, bet atkalbinėjo, kad pagimdysiu ir taip.Po gimdymo su vyru praleidom gerą pusvalandį kolidoriuj, nes palatų nebuvo laisvų,tik mane išvežė - jau už parankių į gimdyklą atvedė kitą merginą,kažin ar bent stalą sutvarkyt spėjo.Gulėjau patologiniam, dviese siauroj palatėlėj, per tris dienas plovė gal du kartus, o žmonių buvo lankyti per abi nemažai.Tačiau baisiausia buvo - kai pesiprausiant duše iškrito gabaliukas placentos

, nors seselei parodžiau, tačiau nieks taip ir manęs neapžiūrėjo.jau praėjo nemažai laiko - žadu pairodyti savo gydytojai, kad patikrintų ultragarsu ar nieko daugiau nepaliko.Tačiau kaip ten bebūtų aš dėkinga medikams, kad turiu tokį šaunų sūnelį