Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

Taip,su tuo epiduru ir man buvo neaisku g.gif Viena kaina lapelyje ant sienos,o moketi paprase 200lt...Ir dar kazkaip pasake vyrui,kad cia tie pinigai lyg ir technikai pirkti,lyg dar kazkam g.gif Zinoma,po gimdymo daug nesigincyjom,bet kazkaip nelabai malonu tapo.Juk,kai reikejo uzmoketi uz vienviete palata,tai dave kvituka,o 200lt paeme be jokio kvito?

Bet neziurint i tai,likau gimdymu ir prieziura labai patenkinta.Nera ko lyginti su gimdymu KMUK.Ir naujagimiu prieziura kita,ir mamu.Jau vien tai labai puiku,kad yra speciali sesute maitinimui,kuri tikrai labai geranoriskai padeda,jei kas neaisku thumbup.gif Be to,vaikams drabuziukai normalus,o KMUK-kazkokie skudurai,gerai,kad tada savo turejau...

As Mazylyje nesilankiau,tik pries gimdyma buvau nuvaziavus susitarti su gydytoja,kuria rekomendavo drauge.
Visoms rekomenduoju ten gimdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
As gulejau savaite laiko mazyli ir man ten lb nepatiko tik gulejau del gresiancio persileidimo.kai mane nusiunte i mazyli daktare ziurejo ir sako negaliu teigti kad tu niescia negaliu neigti kad tu neniescia tai tuos zodzius dar iki siol prisimenu,tuo labiau kad pati dariausi 3testus ir buvo tegiami ir dar kur priregistruota daktare patikrino ir pasake kad laukiuos,mane siunte tai del niestumo.seseles ten visos isterikes ir t.t nors gal su gymdymu visaip kitaip ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilee: 19 liepos 2006 - 15:07
QUOTE(Dovilee @ 2006 07 19, 16:04)
As gulejau savaite laiko mazyli ir man ten lb nepatiko tik gulejau del gresiancio persileidimo.kai mane nusiunte i mazyli daktare ziurejo ir sako negaliu teigti kad tu niescia negaliu neigti kad tu neniescia tai tuos zodzius dar iki siol prisimenu,tuo labiau kad pati dariausi 3testus ir buvo tegiami ir dar kur priregistruota daktare patikrino ir pasake kad laukiuos,mane siunte tai del niestumo.seseles ten visos isterikes ir t.t nors gal su gymdymu visaip kitaip ten.

nieko sau g.gif o kiek savaiciu buvo, idomu pas kokia gydytoja papuolei g.gif
Atsakyti
buvo 5sav.neprisimenu tos daktares nei kaip atrodo nei pavardes ir nenoriu jos prisiminti,ypac jos tu kvailu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 07 09, 19:26)
Aciu tau, rimvyda, uz rupesti, siuo metu man tai tikrai labai svarbu.
Prisiregistravau as pas gydytoja A.Janaviciene, apsilankiau jau pora kartu - jokio streso, baimes ar kitokiu neigiamu emociju. Dabar ji atostogauja, o as buvau truputi supanikavus blush2.gif , tai pasirodziau gyd. Goberiui - jis irgi taip rupestingai mane apziurejo, kantriai viska aiskino, vaikucio sirdeles ritmo paklausyti nusivede, kad tik as apsiraminciau. Is tiesu visa ta aplinka Mazylyje labai raminanciai veikia.
Aciu tau uz rupesti 4u.gif

As pas A. Janavičine gimdziau. labai miela moterikškė. O uz epidurini irgi mokėjau 200 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2006 07 19, 16:04)

Niu kiek supratau tai buvo tik 5 savaitele... Man atrodo, kad gydytoja viska gerai ir pasake, nes echoskopu kai tiek nedaug savaiciu nelabai ka ir imatysi, o apciupinejus tuolabiau... Juk buna ir negimdyviniai, o jau kas kas tai gydytojai tai tikrai visko mate... Tai ir pasake kaip yra, juk kita savaite turbut ir isaiskejo viskas... g.gif

Man irgi taip sake bet kartu ir paaiskino(tiesa man testas rode neigiama), kad dar tik sesta savaitele ir nelabai ka gali nuspeti... wub.gif

Atsakyti
o pas mane tris teigiami.ir tuo labiau kad su siuntimu atejau del nestumo.kodel kita daktare rado ta niestuma.i mazyli be reikalo nesiuncia.
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2006 07 20, 09:56)
o pas mane tris teigiami.ir tuo labiau kad su siuntimu atejau del nestumo.kodel kita daktare rado ta niestuma.i mazyli be reikalo nesiuncia.

O kam tas siuntimas gal itare ka negero? Juk dazniausiai mamos ir vaiksto pas savo poliklinikos gydytojas ir tik gimdyti poto vaziuoja kazkur apsiziurejusios... g.gif wub.gif
Ai bet viskas gerai kas gerai baigesi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 07 20, 14:45)
O kam tas siuntimas gal itare ka negero? Juk dazniausiai mamos ir vaiksto pas savo poliklinikos gydytojas ir tik gimdyti poto vaziuoja kazkur apsiziurejusios... g.gif  wub.gif
Ai bet viskas gerai kas gerai baigesi... wub.gif

nu tai mano poliklinikos daktare nustate nestuma ir man buvo stiprus pilvo skausmai tai nusiunte mane i mazyli ten va daktare ir pareiske ta savo..... o poto nustate gresianti persileidima...
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2006 07 20, 16:11)
nu tai mano poliklinikos daktare nustate nestuma ir man buvo stiprus pilvo skausmai tai nusiunte mane i mazyli ten va daktare ir pareiske ta savo..... o poto nustate gresianti persileidima...

Aha dabr viskas aisku, bet va as zinau atveji kai irgi poliklinikoj pareiske, kad nescia, o poto paaiskejo, kad negimdyvinis nestumas tai jau geriau siuo atveju truputuka palaukti ir isanksto nedegti noru suzinoti ar nescia ar ne... ---as cia del tu gydytojos zodziu... 4u.gif Matai as kai tokia smalsiuke tai nebuciau taip lengvai paleidus tos gydytojos buciau akis isvertus ir liepus viska man paaiskinti... biggrin.gif

O va del persileidimo tai aciu dievui, kad speta sureaguoti... verysad.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu bet vistiek jei buvo siuntimas tai vadinas tikrai jau laukiuos.kitaip net nebutu siunte,mano poliklinikoj butu nustate kad negimdyvinis niestumas.poto dar ji paklause ar gimdysiu sakau aisku ir ji supranto kad isvalima darysiuos tai kaip pradejo ant manes rekti kad reikejo saugotis ir t.t tai is vis pasijauciau nekaip.
aga aciu dievui kad viskas gerai baiges smile.gif
Atsakyti
As buvau P.Mazylio namuose, ten laikė lyg ir su vėluojančiu, ten ir cezarį man padarė. Operacija labai pavyko (gyd.Jackonienė), o priežiūra tai nei labai galiu pagirti nei peikti. Viskas normos ribose, taip kaip turi būti.
Atsakyti