Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 01 21, 22:40)
12-okė-atestatų teikimui

O jūs dieniniam atestatų teikimui ir vakarui tą pačią suknelę vilksitės, ar bus skirtingos? Aš irgi dėl tos pačios progos čia laužau galvą (maniškė 5 metų į m-klą pradėjo eiti, todėl būdama 1996 gimimo yra 12 klasėj). Maniau, kad dienai ir vakarui bus ta pati apranga.

Jeigu jūsų suknelė bus ir vakarinė, aksesuarų, mano supratimu, reikėtų ryškesnių ir masyvesnių. Spalva ne balta ir ne tiesiog auksinė ar sidabrinė, kad neatrodytų kaip nuotakos variantas. Man šiaip gražu, kai papuošalai yra dideli auskarai ir žiedas per pusę plaštakos, bet jokių kaklo vėrinių ir apyrankių blush2.gif
Atsakyti
Mano 1994 ėjo pilnų 7.
Aš čia susipainiojau terminuose. doh.gif
Ši suknelė bus padkutiniam skambučiui. O išleistuvėms panašaus tipo mėlina. Kai padimatavo Benetone iš kart suoratom-JI biggrin.gif
Pirminė mintis buvo ilga,bet vyras sako,kam slėpt grožį biggrin.gif
Kojos nekreivos. Nueis į soliariumą ir bus liuks.
Reik batelių ir aksesuarų.
Nusišpakliut tai pati belenkaip nusišpakliuoja. Įvaldžius meną.

Ir man pačiai šioks toks galvaskausmis dėl savo aprangos doh.gif

Jūsų labai gražūs ebėjaus papuošalai. Kiek spėjau pasidairuti nerafau nieko mums tinkamo kol kas. Dėl spalvos tai camel ko gero labai tinkama.

Auskarų labai masyvių negali.
Žiedas gera mintis,tik jos pirštukai kaip voriuko plonyčiai.
Dar galvojau apie masyvi apyrankę. Tik kasdienai apyrankių nenešioja masyvių,tai daug inbestuoti nesinori, o pigiena ir atrodo pigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 21 sausio 2014 - 23:11
kaip manot, koks jos spalvinis tipas galetu buti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 01 21, 23:30)

Žiemužė, nusiryžinus plaukus?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Beviltiškai atrodo ta pastanga migruoti į šiltą tipą.
Atsakyti
[quote=Erszebeth,2014 01 21, 22:44]
aina, jeigu nori tokio oranžinio dažo, tai pažiūrėk, kaip atrodo ant spalvinės kolegės, gal atšoks fantazija:

user posted image
Nu man gražu kaip ant kolegės atrodo.Jau mačiau šitą foto ir tuomet pagalvojau:kaip gražu bigsmile.gif O tą lūpų dažą aš nusipirkau.Atominis jisai, bet prie jo reikia pilno meikapo.Tai galvoju užklausiu ar bent kiek pataikiau ax.gif
Atsakyti
Aha žiemas aš visas atmečiau, ibo mergos sakė kad juoda ni ni (aš jau testavaus su skuduriukais, gaila foto neišsaugojau, nes tada labai daug spalvų turėjau ne tik savo rūbų, bet ir paklodėlių visokių). O jau juoda balta doh.gif , išvis tragiškai. Taip pat netinka royal blue, bei ta true winter geltona. Be to žinau kad netinka pertamsint plaukus, esu bedažydama ištamsėjus (minėjau kad vis kažkaip tas juodas pigmentas neišsiplaudavo dažant tamsiai rudai), tai bože bože... kokia varna likus buvau.
Tai va po testavimo su skuduriukais likau aš vasara ant ribos su žiema. Apsiraminau, o paskui pastebėjau, kad vis bandau bandau tas vasaros spalvas, o jos mane "pilkina", kaip nesiprausus aš su jom. O su kai kuriom dar ir raudona... kaip MB pasakė apie vieną kepurę - jai nori eit kaip ridikėlis, tada jin tau tinka. Tai tada ir ėmiau galvot, o gal aš pavasaris blush2.gif

user posted image
dėl šitų nežinau... žydra link robin egs ar tai aquo turiu prasitestuosiu, ir dar turiu mauve (čia kur vis šaukiu kad netinka... ir kokia aš tada vasara lotuliukas.gif )... light salmon mano nustebimui visai neblogai žiūrėjosi, tik čia lapatyne testavaus... apšvietimo ne prūdai, bet šviesa pro langą, ne dirbtinė, tai kaip ir galim užskaityt.

QUOTE(brita33 @ 2014 01 21, 20:08)
Užtad žymiai gražiau dabar, ilgi plaukai tikra moters puošmena smile.gif

O kodėl reikia saulės, gal aš netinkamoje šviesoje fotografavausi, kaip būtų teisingai? Sako, kad neutralioje šviesoje, tai aš suprantu, kad nebūtų įjungta lempa elektros ir nešviestų saulė, ar ne?

Užtat nėr ką su jais daryt, anie padlos visai manęs neklauso. Amžinai sukrenta kaip sulipelei, čia pirma diena po plovimo, tai įsialektrine ir pakilę. Taip tai kaip su tiesintuvu perbraukti... o jų nebešūsnys. Be to ir veidas pastambėjęs, kažkaip reik žandus maskuot blush2.gif . Man asmeniškai fiziamordijos pokyčiai labai per smegenėles trenkė, iki šiol nežinau ką ir kaip daryt, vis nesusidraugauju su ta naujaja aš.

saulės reik kai patalpoje apšvietimo mažai. Aš prie mažo kiekio šviesos nuotraukose mėlynuoju, gaunasi visai kitas koloritas, kažkokia ružava. Panašiai ir Erszebeth, visose nuotraukose šalta oda atrodo, o va kai pakanka šviesos - va kokia šiltutė.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 01 21, 23:30)

Pritariu Erszebeth, nors gal ir kas nors dar... bet tie plaukai jai nelabai... tarkim akis galim įtart kaip bright spring, tai bendras nusoftintas vaizdas vis vien ne koks. Bet šiaip oda kaip ir šalta. Tai panašiau arba deep arba bright žiema.
Atsakyti
Sveikos, o cia buvo kada kalbeta apie venu spalva? g.gif as gal praleidus, jei kalbeta, bet vat isgirdau toki dalyka, kad jeigu zmogaus venu spalva melyna -jis salto tipo, o jeigu labiau i zalia panasi - silto smile.gif

Atsakyti
Skambanti tyla, pabandykit tiesiai pas kiniečius papuošalų pažiūrėt. Ten gerokai didesnis pasirinkimas mirksiukas.gif
aš tarkim karts nuo karto perku aliexpress
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 22, 09:37)
Skambanti tyla, pabandykit tiesiai pas kiniečius papuošalų pažiūrėt. Ten gerokai didesnis pasirinkimas  mirksiukas.gif
aš tarkim karts nuo karto perku aliexpress

vau bigsmile.gif o kaip ten su siuntimais? yra mokestis?
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 01 22, 09:40)
vau  bigsmile.gif o kaip ten su siuntimais? yra mokestis?

Ten šalia būna prie prekės nurodyta, bet dažniausiai už dyką. Tik dažnai reikalauja, kad bent už kažkokią sumą pirktum. Aš vasarą kai prisisakiau auskarų kokius 10 štukų ir gal 20-30lt tesumokėjau lotuliukas.gif Tiesa, dar žiūrėk, kad vieną vienetą eitų pirkt, nes kai kur prašo dešimtim ar šimtais net vienetų pirkt biggrin.gif Jei reiks pagalbos, rašyk man - padėsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 01 21, 21:10)
Jetau, kiek pamatau ta palete, tiek vis dazniau pagalvoju kad tokios ir sau noreciau. doh.gif  wub.gif Net gal labiau uz ta kur mane nustate is BFAS, nors tos spalvos kaip ir labiau man specialiai pritaikytos.
Kokia jos kaina su siuntimu gavos? mirksiukas.gif

Palaidinuke ta blyskesne irgi graziai tinka tau, tik reikia ja derint su tamsesnem spalvom, bet siaip graziai kazkaip harmoningai su odos atspalviu ziurisi. 4u.gif Ir lupdaziai kaip atiderinti... smile.gif

gavosi apie 200-220lt lyg g.gif
mhm, prie jos būtina tamsių kartu vilktis
matei, ir taviškis kokioj garbingoj vietoj thumbup.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2014 01 21, 21:56)
a ko jau taip norisi, lyg ir į dark autumn nepretenduoja, o gal?  lotuliukas.gif

Tai aš tik džiaugčiausi, kad kas parsikraustytų į dark autumn. Gi gerokai lengviau keliese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 01 22, 09:21)
Sveikos, o cia buvo kada kalbeta apie venu spalva?  g.gif as gal praleidus, jei kalbeta, bet vat isgirdau toki dalyka, kad jeigu zmogaus venu spalva melyna -jis salto tipo, o jeigu labiau i zalia panasi - silto  smile.gif

Buvo kalbama, ir ne kart. Turėtų būt taip kad per šiltą odos atspalvį venos įgauna tą teal atspalvį, o jai šalta oda lieka mėlynos. Bet tarkim mano mamos ne tai kad mėlynos, jos tokios link violetinės mėlynos.
Tamsiausia venu spalva - dramatiškoji žmogaus spalva.
Atsakyti