Aha žiemas aš visas atmečiau, ibo mergos sakė kad juoda ni ni (aš jau testavaus su skuduriukais, gaila foto neišsaugojau, nes tada labai daug spalvų turėjau ne tik savo rūbų, bet ir paklodėlių visokių). O jau juoda balta
, išvis tragiškai. Taip pat netinka royal blue, bei ta true winter geltona. Be to žinau kad netinka pertamsint plaukus, esu bedažydama ištamsėjus (minėjau kad vis kažkaip tas juodas pigmentas neišsiplaudavo dažant tamsiai rudai), tai bože bože... kokia varna likus buvau.
Tai va po testavimo su skuduriukais likau aš vasara ant ribos su žiema. Apsiraminau, o paskui pastebėjau, kad vis bandau bandau tas vasaros spalvas, o jos mane "pilkina", kaip nesiprausus aš su jom. O su kai kuriom dar ir raudona... kaip MB pasakė apie vieną kepurę - jai nori eit kaip ridikėlis, tada jin tau tinka. Tai tada ir ėmiau galvot, o gal aš pavasaris
dėl šitų nežinau... žydra link robin egs ar tai aquo turiu prasitestuosiu, ir dar turiu mauve (čia kur vis šaukiu kad netinka... ir kokia aš tada vasara
)... light salmon mano nustebimui visai neblogai žiūrėjosi, tik čia lapatyne testavaus... apšvietimo ne prūdai, bet šviesa pro langą, ne dirbtinė, tai kaip ir galim užskaityt.
QUOTE(brita33 @ 2014 01 21, 20:08)
Užtad žymiai gražiau dabar, ilgi plaukai tikra moters puošmena
O kodėl reikia saulės, gal aš netinkamoje šviesoje fotografavausi, kaip būtų teisingai? Sako, kad neutralioje šviesoje, tai aš suprantu, kad nebūtų įjungta lempa elektros ir nešviestų saulė, ar ne?
Užtat nėr ką su jais daryt, anie padlos visai manęs neklauso. Amžinai sukrenta kaip sulipelei, čia pirma diena po plovimo, tai įsialektrine ir pakilę. Taip tai kaip su tiesintuvu perbraukti... o jų nebešūsnys. Be to ir veidas pastambėjęs, kažkaip reik žandus maskuot
. Man asmeniškai fiziamordijos pokyčiai labai per smegenėles trenkė, iki šiol nežinau ką ir kaip daryt, vis nesusidraugauju su ta naujaja aš.
saulės reik kai patalpoje apšvietimo mažai. Aš prie mažo kiekio šviesos nuotraukose mėlynuoju, gaunasi visai kitas koloritas, kažkokia ružava. Panašiai ir Erszebeth, visose nuotraukose šalta oda atrodo, o va kai pakanka šviesos - va kokia šiltutė.