cia su sruogom
o cia spring'ams
valio:) galiu devet karaliska melyna
Merginos, prasau, nedekit tokiu dideliu paveiksleliu. Geriau tuomet nuoroda.
Britney Spear man vienareiksmiskai tik su sviesiais plaukais graziai atrodo, koks makiazas bebutu. Tamsus jai iskart prideda amziaus ir nuima grozio.
Musu spalviniai tipai:
clear spring - Mute, Hypnotic Poison
warm spring - Aina1979, Erszebeth
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai, eleonorra
cool summer - Hiver, Bytte, Gendre
soft summer - Ereba
soft autumn - Tynka, rytojryta
warm autumn
deep autumn - inc, brita33, akoya_lt
deep winter - pear, LinaGustė
cool winter
clear winter
valio, soft summer atsirado!
Pliurpales jus, nieko nebespeju skaityt, o taip idomu
Taigi nusipirkau ta Dior silhouette lupdazi
Na ir kaip patiko? Kaip spalva tiko, kokybe?
Britney Spear man vienareiksmiskai tik su sviesiais plaukais graziai atrodo, koks makiazas bebutu. Tamsus jai iskart prideda amziaus ir nuima grozio.
Musu spalviniai tipai:
clear spring - Mute, Hypnotic Poison
warm spring - Aina1979, Erszebeth
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai, eleonorra
cool summer - Hiver, Bytte, Gendre
soft summer - Ereba
soft autumn - Tynka, rytojryta
warm autumn
deep autumn - inc, brita33, akoya_lt
deep winter - pear, LinaGustė
cool winter
clear winter
QUOTE(pumpica @ 2014 02 13, 09:29)
Pliurpales jus, nieko nebespeju skaityt, o taip idomu
Taigi nusipirkau ta Dior silhouette lupdazi
Na ir kaip patiko? Kaip spalva tiko, kokybe?
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 02 14, 17:38)
Mano natūralią plaukų spalvą kirpėja apibūdina kaip tamsų blondiną. O ji švari spalva, ruda, su labai ryškiu geltonu blizgesiu.
nesvarus blondinas - kai ash blonde su sviesesnem ir/ar tamsesnem sruogom dazyta. http://www.becomegor...r-colors-A10805 visai neblogai ir trumpai paaiskinta. Buvau dar geresni puslapi radus, kur apie plauku spalva ir odos atspalvi rase, bet dabar kaip tycia nerandu
kazkada gal atsitiktinai uztiksiu ir idesiu
kazkada gal atsitiktinai uztiksiu ir idesiu
Laba,kiek bandziau tuos ash blonde ,visi atspalviai vistiek man i geltonuma nesa. Niekaip neatrandu tos savo spalvos kuri tiktu ir patiktu (beje cia man taip pat nustate tipa SS).O esu kazkada senai nusidazius rudai ,tai pati sau nepatikau,atrodziau pavargus,pajuodus.
QUOTE(Calmness @ 2014 02 15, 16:38)
Laba,kiek bandziau tuos ash blonde ,visi atspalviai vistiek man i geltonuma nesa. Niekaip neatrandu tos savo spalvos kuri tiktu ir patiktu (beje cia man taip pat nustate tipa SS).O esu kazkada senai nusidazius rudai ,tai pati sau nepatikau,atrodziau pavargus,pajuodus.
Tai tas pilkumas nusiplauna gi. Lieka blondinimas, o jis geltonas... Reikia tokiais mėlynais šampūnais plauti periodiškai, kad pilkumo pridėtų. Bet jie, zarazos, plaukus gadina, per dažnai naudoti nereikėtų...
Sveikos.
Mane taip pat į sąrašiuką prie soft summer. Labai gerai jaučiuosi atradusi savo spalvas, nes prieš tai buvo nelabai vykusių bandymų. Pavyzdžiui su šviesiomis sruogelėmis
Grįžau prie natūralios spalvos, tik bėda, kad ta spalva jau pražilusi (ir vėl gaunasi su sruogelėmis ). Tai dažau va tokiais - vadinas labai šviesi ruda. Bet kai atauga šaknys, tonas artimas, tik dažai suteikia atspalvį.
Netiesa, kad visos SS turi būt šviesios. Aš pašviesinta jaučiausi negerai. O cool summer man jau per stipru.
Mane taip pat į sąrašiuką prie soft summer. Labai gerai jaučiuosi atradusi savo spalvas, nes prieš tai buvo nelabai vykusių bandymų. Pavyzdžiui su šviesiomis sruogelėmis
Grįžau prie natūralios spalvos, tik bėda, kad ta spalva jau pražilusi (ir vėl gaunasi su sruogelėmis ). Tai dažau va tokiais - vadinas labai šviesi ruda. Bet kai atauga šaknys, tonas artimas, tik dažai suteikia atspalvį.
Netiesa, kad visos SS turi būt šviesios. Aš pašviesinta jaučiausi negerai. O cool summer man jau per stipru.
QUOTE(Noa @ 2014 02 15, 22:07)
Tai tas pilkumas nusiplauna gi. Lieka blondinimas, o jis geltonas... Reikia tokiais mėlynais šampūnais plauti periodiškai, kad pilkumo pridėtų. Bet jie, zarazos, plaukus gadina, per dažnai naudoti nereikėtų...
Dažau su Loreal,tai 8.1 nr. dar dar(2 sav.) ,o esu turejus 9.1 ir 10.1,tai kazkas baisaus,kaip vištalis ,jokiu pelenu atspalviu net nekvepia.
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2014 02 16, 01:02)
Sveikos.
ar per laiką nenuryžėja ta šviesiai ruda?
QUOTE(Hiver @ 2014 02 14, 23:29)
Bet žiūriu teks dalintis laurus
Oi kokius radau vasaroms šešėlius Nuostabūs realiai. Brangūs, aišku, Guerlainas, bet jau spalvos
Tie pirmi
Aš juos papirkau, nes man reikėjo paguodos, tą koją nulūžus, ir buvau neadekvati Nu kaaaaaaip... Nieko, negali sakyt, kad labai baisu, bet ant vasaros būtų idealiai. Foto jie kažkaip šiltesni atrodo. Toks undinės įvaizdis gaunasi. Kaip tik vasarinis.
Ir šiandien jiems 25 proc. nuolaida. Aišku, vis viena brangu, bet...
http://www.escentual...itesblossom002/
Tie pirmi
Aš juos papirkau, nes man reikėjo paguodos, tą koją nulūžus, ir buvau neadekvati Nu kaaaaaaip... Nieko, negali sakyt, kad labai baisu, bet ant vasaros būtų idealiai. Foto jie kažkaip šiltesni atrodo. Toks undinės įvaizdis gaunasi. Kaip tik vasarinis.
Ir šiandien jiems 25 proc. nuolaida. Aišku, vis viena brangu, bet...
http://www.escentual...itesblossom002/
QUOTE(Noa @ 2014 02 16, 16:04)
Oi kokius radau vasaroms šešėlius Nuostabūs realiai. Brangūs, aišku, Guerlainas, bet jau spalvos
Tie pirmi
Tie pirmi
Paskutiniai seseliai ir spring'am turetu graziai ziuretis turiu panasaus atspalvio tai lb graziai at atrodo
Paskutiniai - antakiams Geras daikc turbūt, irgi norėč, betgi visko nesusipirksi
O antrų tai nesuprantu aš, mėginau kartą, tai byra kaip velnias
O antrų tai nesuprantu aš, mėginau kartą, tai byra kaip velnias