QUOTE(Noa @ 2014 02 12, 12:49)
*O kuo jiems, pyndoms, įprastinės paletės netinka???
Šiaip vyrams paletės išvis neturėtų būti. Jis visi daltonikai Išskyrus tuos, kurie automobilių kėbulus dažo...
Mano diedas, tarkim, skiria raudoną nuo bordinės, ir tai labai pažangu. Nes žinau ir neskiriančių Bet šiltumas ar šaltumas - tai jau termometro reikalaujantis reikalas, jo supratimu
**
gal abiejų? Bent aš tokias turiu
Šiaip vyrams paletės išvis neturėtų būti. Jis visi daltonikai Išskyrus tuos, kurie automobilių kėbulus dažo...
Mano diedas, tarkim, skiria raudoną nuo bordinės, ir tai labai pažangu. Nes žinau ir neskiriančių Bet šiltumas ar šaltumas - tai jau termometro reikalaujantis reikalas, jo supratimu
**
gal abiejų? Bent aš tokias turiu
Šitos tai vienodos, tik pagrindinė spalva kita paimta, nus moterims tarkim light ružava, o vyrams gi ružavos negalim, tai pilka. Ir spalvos vietom perdėliotos, bei derinukų variantai.
O kitose paletėse daugiau tamsesnių spalvų būna, aš manau todėl, kad švarkų nelabai būna kokių ten spalvų įvairesnių, o kažkas mintį išsakė, kad vyrų oda tamsesnė/purvinesnė nei moterų...
Paletės tam ir yra, kad nusipirktų tinkamos spalvos rūbą. Tarkim žmona arba draugė paletę užsako, o tada anas vaikšto ir vaizduoja kad labai supratlyvas yra
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2014 02 12, 12:05)
o tokios light summer nebuvo?
radau kažkokios soft summer papkėj, ten viskas tik soft summer buvo