nus tada testuot baltos nebereiks, nes aisku jau kad netinka
[quote=Mute,2014 02 10, 16:52]
Ikeliu savo merginos foto, kad padetumet nustatyt jos spalvini tipa
nes is manes tai nekokia spejike
Koks naturalus plauku atspalvis mergaites? Auksinis ar pilkas?
Mano monitorius rodo siltas akis. Plaukuciai siek tiek per tamsus ar ne to atspalvio(tik neisizeiskit). Man primena mane pries 4 metus kaip buvau tamsiais plaukais (2 nr).
p.s. plaukai lb grazus,zvilgantis
beje, galit padaryt lupdaziu testa. Pabandyt siltus ir saltus lupdazius. Taip butu paprasciau ir greiciau nustatyti tipa.
Ikeliu savo merginos foto, kad padetumet nustatyt jos spalvini tipa
nes is manes tai nekokia spejike
Koks naturalus plauku atspalvis mergaites? Auksinis ar pilkas?
Mano monitorius rodo siltas akis. Plaukuciai siek tiek per tamsus ar ne to atspalvio(tik neisizeiskit). Man primena mane pries 4 metus kaip buvau tamsiais plaukais (2 nr).
p.s. plaukai lb grazus,zvilgantis
beje, galit padaryt lupdaziu testa. Pabandyt siltus ir saltus lupdazius. Taip butu paprasciau ir greiciau nustatyti tipa.
Mute, man galvojasi del cool summer arba gal kazkas is clear, bet reiketu pamatyt su salotinem ir oranzinem...
Ka pasake triju geriausiu spalvu testas?
O kurios spalvos is siu tiktu, kazin? Si moteris man atrodo nusistacius kad yra cool summer:
Melynos - Dark winter, Bright winter, True summer
Zalios - dark winter, bright winter, true summer
Raudonos, dark winter, bright winter, true winter
is cia http://expressingyou...limination.html
As irgi linkus taip manyt.
Jo, yra rizika i soft autumn nuplaukt panasiai kaip cool summer i cool winter, kad kiek ir per ryski.
Ka pasake triju geriausiu spalvu testas?
O kurios spalvos is siu tiktu, kazin? Si moteris man atrodo nusistacius kad yra cool summer:
Melynos - Dark winter, Bright winter, True summer
Zalios - dark winter, bright winter, true summer
Raudonos, dark winter, bright winter, true winter
is cia http://expressingyou...limination.html
QUOTE(Noa @ 2014 02 10, 12:27)
Aš kažkodėl manau, kad antakiai ir tipas visiškai nesusiję.
As irgi linkus taip manyt.
QUOTE(Ereba @ 2014 02 10, 12:32)
Aš Soft Summer Esu patenkinta savo tipu, tik dėl atspalvių rinkimosi, tai prapultis Atrodo kad ir lūpdažis, pagal aprašymą, pagal buteliuką-turėtų puikiai tikti, o užsitepi, čiut per šilta ar šalta ir vaizdas kaip iš turgaus
Jo, yra rizika i soft autumn nuplaukt panasiai kaip cool summer i cool winter, kad kiek ir per ryski.
vaikystej jos plaukai buvo auksiniai, pilkumo ne kvapo
panasus i sia spalva
dabar tai jau ne pati nezino kokia tikra spalva per tuos dazymus kazkas panasaus i antakius, jie nedazyti, o va koks atspalvis ...
o akys foto pasirodo tikrai pilkos nors kai taip ziuri tai nesuprasi, kazkokios melsvai zalsvos atrodo
panasus i sia spalva
dabar tai jau ne pati nezino kokia tikra spalva per tuos dazymus kazkas panasaus i antakius, jie nedazyti, o va koks atspalvis ...
o akys foto pasirodo tikrai pilkos nors kai taip ziuri tai nesuprasi, kazkokios melsvai zalsvos atrodo
Hiver, tavo lūpdažiuką, žinok, sesytei perleidau Žiūrėjau žiūrėjau į ją su panašios spalvos palaidine, tai įdaviau pasibandyt. Tai net abejonių nekilo, kad jai geriau nei man, tai ir perleidau O ji arba LS arba koks šviesus rudenukas, bet greičiau pavasaris
ne visai i tema, bet gal nesupyksit. Visai smagus pasikeitimu puslapis. Sakau, gal pravers toms, kurios vis dar iesko savo plauku spalvos, sukuosenos ar dazu spalvos. Pazaidimui tinka, manau
QUOTE(Mute @ 2014 02 11, 10:32)
clear spring manau ji yra
Nu vaikystėj tai šilta lyg tai...
Muye taviškės akys veik kaip maniškės, na ir plaukai labai panašūs. Aš ją į light spring tipuoju. Nors nelogiška, ibo plaukai šilti, akys šiltos, oda šilta... seniau tiesiog plaukai buvo šviesesni ir su pilkumu... dabar tiesiog po senovei light palikus esu. Nors bandžiau tą violetinę warm'ų, tai lyg ir gerai jai, bet ir clear red gerai, o rašo kad warmams ji netinka. Pabandyk ir tu su ta violetine ir skaisčiai raudona.
dar nebuvau mačius, čia kaip tik prie palečių. Kaip suprantu geriausios spalvos?
keista kad siai aktorei rudens plaukai tinka (kaip ir man ) bet jie visai ne jos tipo. Eva- ziema, o plaukai gryno, tikro rudens. Idomiai cia
ieskantiems savo tipo nuoroda