Manau, kad pavasaris, bent jau taip atrodo man todėl, kad oda šviesi šilta, plaukai šilti, akių net raštas matyti pavasariškas. Tačiau nesu tikra, nes visaip būna, tad kitų nuomonės bus gal tikslesnės. Labai graži mergina
QUOTE(brita33 @ 2014 01 20, 11:56)
Manau, kad pavasaris, bent jau taip atrodo man todėl, kad oda šviesi šilta, plaukai šilti, akių net raštas matyti pavasariškas. Tačiau nesu tikra, nes visaip būna, tad kitų nuomonės bus gal tikslesnės. Labai graži mergina
Ačiū . Pas mus šeimoj kitaip nesigauna
Oda šviesi , plaukai čia patamsinti , šiaip šviesesni kažkiek.
Oh pagaliau gavau foto su savo spalvom
pasirodo su kompo kamera gaunas, na reiks su dasty pink ir ta salota pasirodyt...
pasirodo su kompo kamera gaunas, na reiks su dasty pink ir ta salota pasirodyt...
Noa gerus patarimus dalina, va dėl jogos labai teisingai, dar dadėčiau - kalanetika tinka, aš po kalanetikos pirmakart gyvenime pajutau ką reiškia tiesiai vaikščiot
o laikysena 75% sėkmės
mano išleistuvių suknelė buvo šlapio efekto kažkokios gyvatės imitacija
ta prasme spalvos kaip krokodilo rudai, žalios dumblo ir ala oda
su daug savaiminio įdegio, kurio šiaip nepropagavau, bet prieš pat renginį nudegiau maikę ant savęs, teko gelbėtis. Džiaugiuosi, kad nebuvo kokybiškos skaitmeninės fotografijos tais laikais, o popierinėse foto niuansai ne taip matosi
dar kažkur yra ta suknelė, reiktų pasimieruot
o laikysena 75% sėkmės
mano išleistuvių suknelė buvo šlapio efekto kažkokios gyvatės imitacija
ta prasme spalvos kaip krokodilo rudai, žalios dumblo ir ala oda
su daug savaiminio įdegio, kurio šiaip nepropagavau, bet prieš pat renginį nudegiau maikę ant savęs, teko gelbėtis. Džiaugiuosi, kad nebuvo kokybiškos skaitmeninės fotografijos tais laikais, o popierinėse foto niuansai ne taip matosi
dar kažkur yra ta suknelė, reiktų pasimieruot
na kol pasiemiau spalvas... kažkaip saulės pamažėjo, bet dedu vis vien kuri geriau?
Papildyta:
žiūriu abi medžiagos kažkokios ne to, salota ne visai salotinė, gyvai ji ryškesnė, o ta pudros rausva visai balta... o aš ... nu bazedovo ligos veidas ne kitaip . Netinka man jokios spalvos
Papildyta:
žiūriu abi medžiagos kažkokios ne to, salota ne visai salotinė, gyvai ji ryškesnė, o ta pudros rausva visai balta... o aš ... nu bazedovo ligos veidas ne kitaip . Netinka man jokios spalvos
man ta tamsi baklažano pačioje pirmojoje foto gražiausiai.
QUOTE(Tynka @ 2014 01 20, 14:34)
man ta tamsi baklažano pačioje pirmojoje foto gražiausiai.
Todėl ir dėviu ją... ji šiaip iš cool summer paletės
QUOTE(Erszebeth @ 2014 01 19, 21:07)
Bet ko gero svarbiausia spalvinti arčiau veido? Išgelbėtų kokie masyvūs auskarai su daug tamsiai geltonos spalvos su trupučiuku šviesios violetinės (kažkas link dūminio citrino/kvarco su šviesiu ametistu)? O gal geriau mažesni auskarai ir palei pat kaklą vėrinys, bet ar nebus persūdyta dėl tos gėlės ant peties?
Galima dar atsiremti i tai, del ko dukra rinkosi butent sita suknele. Galbut jai patinka tokie romantiski, svelnus, a la sendinti drabuziai? Tuomet galima ir atstovauti ta vintazini romantiska stiliu, atseit Viktorijos laiku paneles. Galbut bandyti apsimesti soft autumn.
As apie masyvius auskarus irgi galvociau. Ametisto nesiulyciau - tai salta violetine, gali ta suknute dar labiau susaldyt. O tamsiai geltona, duminis kvarcas, ryza, sokoladine, tamsaus sendinto aukso, medaus, gintarines spalvos turetu but visai gera atsvara.
As isivaizduoju kazka panasaus i tai ka anksciau galvojau:
As kazkada buvau pasinesus ant blankiai pilkai rozines tai mane nuo kontrasto trukumo isgelbedavo tamsi sokoladine, visokiuose aksesuaruose ja naudodavau. Rankine, dirzas, apyrankes, bateliai, auskarai....
Pedkelnes keisciau i naturalias, delninukes paieskociau labiau true autumn rudu atspalviu, ir saules idegio krema panaudociau, butinai.
J. Lopez yra visokiu nude sukneliu karaliene, o kuris ten jinai rudens tipas?
Va reiktu nuo jos idegi kopijuot
Tuoj mes cia jum pritarinesim su dukra, viena - baltintis, kita - rudintis.
Dar i ta gele man norisi itupdyt kokia mazesne ruda.
Tik suknele matau siek siek maziau ruzava negu isivaizdavau. Ar ji is tikruju tokia pilka ar tik nuotraukoje? Va ir tas sidabriukas gal kiek komplikuoja situacija...
QUOTE(aristokrate @ 2014 01 19, 21:18)
Parekomenduokite kur Vilniuje galėčiau nusistatyti savo tipą
As zinau tik Sigijola.
QUOTE(bytte @ 2014 01 20, 14:32)
na kol pasiemiau spalvas... kažkaip saulės pamažėjo, bet dedu vis vien kuri geriau?
Man tai rozine, zymiai geriau
Man irgi ta baklazanine (as ja matau kaip tamsiai violetine) labiausiai patiko ant jos, bet kadangi klause apie tas dvi tai tik jas ir lyginau...
bytte, kai fotografuosiesi rodyk kakla
Papildyta:
Erszebeth, kaip tokie atspalviai? http://www.moonlight...wn-currant.html Rodau tik atspalvius, ne stiliu.
Cia ir su sidabriukais gal susisauktu , ka?
QUOTE(Hiver @ 2014 01 20, 18:27)
Tik suknele matau siek siek maziau ruzava negu isivaizdavau. Ar ji is tikruju tokia pilka ar tik nuotraukoje? Va ir tas sidabriukas gal kiek komplikuoja situacija...
Aš tai išvis nesuprantu, kodėl tu patarinėji apie ružavą. Mano monitorius ten todo kažkokią taupavotą pilką, ružava ten nė nekvepia... Nu tipo, gal ir buvo ružava prieš metus, kol ja pradėjo plauti grindis, bet čia jau reikia liudininkų, kad tai įrodyt
Tik tiek, kad ta pilkai ružava čia atrodytų lygiai taip pat.
Bytte, o gal tu tikrai soft summer? Per geltona tu cool summer Nors suprantama, jei aš būčiau summer, tai irgi norėčiau būti cool