Snekat apie MAC foundation. Turejau meginuka NC25. Nelabai pataikiau - siek tiek per tamsi. Bet ant mano odos (silto tono) buvo i gelsvuma.
Idealiai tinkancia pagal savo odos atspalvi esu radusi Nars Sheer Glow Deauville (light 4)
QUOTE(Hiver @ 2014 02 06, 09:07)
Sveika Labai sunku ka pasakyt vien is nupasakojimo. Plauku pries saule neverta testuoti, geriau ivertinti kaip jie atrodo patalpoje prie dienos apsvietimo, arba lauke apsiniaukusia diena, ar turi sodru ruda atspalvi ar labiau su pilkumu.
Odos gelsvumas - va dabar kaip tik apie tai diskutuojam MAC klausimu Jeigu ta gelsva i pilkuma, vadinama beige, tokia kaip mano, ar gal net zalsvuma, tai gali but salta, o jeigu gelsva link persiko, tuomet galima laikyt silta. Va tokia kaip pas Erszebeth, nuotraukoje ji atrodo kaip rausva, o ji pati sako kad gyvai gelsva, reiskia pas ja silta gelsva oda. Pas Mute irgi panasu i silto atspalvio porcelianine oda, nes ji turi toki lengva persikini svytejima. Siaip, visi maisyti tipai gali tureti ir salta odos atspalvi, ji butinai silta turi buti tik pas du tipus - warm autumn ir warm spring, nes ten pas juos atseit visi pozymiai yra silti. Nu sunku su tom odom , cia viskas pas mus diskusiju lygmeni dar.
O su akim jusu tai drasiai galit but siltas tipas, nors buna ir vasareliu hazel akim.
Odos gelsvumas - va dabar kaip tik apie tai diskutuojam MAC klausimu Jeigu ta gelsva i pilkuma, vadinama beige, tokia kaip mano, ar gal net zalsvuma, tai gali but salta, o jeigu gelsva link persiko, tuomet galima laikyt silta. Va tokia kaip pas Erszebeth, nuotraukoje ji atrodo kaip rausva, o ji pati sako kad gyvai gelsva, reiskia pas ja silta gelsva oda. Pas Mute irgi panasu i silto atspalvio porcelianine oda, nes ji turi toki lengva persikini svytejima. Siaip, visi maisyti tipai gali tureti ir salta odos atspalvi, ji butinai silta turi buti tik pas du tipus - warm autumn ir warm spring, nes ten pas juos atseit visi pozymiai yra silti. Nu sunku su tom odom , cia viskas pas mus diskusiju lygmeni dar.
O su akim jusu tai drasiai galit but siltas tipas, nors buna ir vasareliu hazel akim.
Ne sauleje plaukai turi ruda atspalvi. Auksciau parasiau apie man idealiai tinkanti atspalvi - mano oda i gelsvuma (link persiko). Esu bandzius ir beige (neutralaus atspalvio) pudras, ir pudras i rausvuma. Nei viena netiko.
Veliau ikelsiu savo nuotraukas (siuo metu gydausi veido odos problemele. kai bus grazi oda tai nusifotkinsiu). Tikiuosi is nuotrauku aiskiau pasidarys
Dar bandziau tipa atpazinti pagal lupdazi tinkanti. Radau jog labai graziai atrodau su Clinique chubby stick two ton tomato lupu balzamu, o pvz su salto atspalvio lupdaziu labai nekas buna...