QUOTE(Dilukai @ 2014 02 04, 22:05)
mjo tas ribas ir sunku atskirt kur viena vasara baigias, o kita prasideda
pvz turiu bliuską, kuri dabar suvokiu, kad labiau soft summer greičiausiai, nu bet kai perki apsirengi ir atrodo labiausiai pusė velnio iš visos parduotuvės. Nu neatskiriu iš akies niuansų. Žinau, kad n kartų apkalbėta, kad vistiek tos tikslios spalvos nerasi niekad paėmus paletę į rankas
Nu, viskas teisingai, labai gražūs deriniai.
tai žinok niekad ir nerasi, čia vargo vakarienė su tom vidutinėm spalvom
Man irgi amžinai - tai per šviesi, tai per tamsi, tai per ryški, tai per šalta, tai per ryža
Kai reikia eit per parduotuves, tai įjungi logiką, sveiką protą, akis - ir tada žiūri... Nes realiai spalvų išvis yra daugiau, negu paletėj, ir gali rasti kokią išvis niekam nepriskirtą...
Pvz. tos pilkos. Matai, kad pilka link melsvumo, ir imi... Kaip aš imu link rudumo... O smulkiai chrien ten priderinsi... Išsikalinėti gali, kai perki kokią bliūzkę, skarą, šaliką, kas bus prie pat veido ir ko yra daug.
O vat paimk su paltu ir paišsikalinėk
Paimk ir pasakyk, kad žynoce, ponia, man atspalvis tinka, bet reiktų vienu tonu šviesesnio
Sakys, aaaaik iš čia, ožka. Tada aš to palto gyvenime nenusipirksiu...
Realiai pasižiūri į kokį landsend - kaina tinka, sudėtis tinka, modelis tinka, spalvos - juoda, tamsiai mėlyna, chaki ir bordo. Juoda ne, bordo ne man, chaki labai šviesi - tepsis, ir imu tamsiai mėlyną, į katrą ten pusę tas mėlynumas bebūtų... va ir viskas...