Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

brita33,
auskarai rudeniniai. del sidabriniu kabliuku (as taip pat paprasto metalo negaliu nesioti). turiu auskarus, zalvaris ir sidabriniai kabliukai. nelabai tie kabliukai matosi, akiu nebraizo. o dar kai mano plaukai garbanoti , ausu nelabai matosi, tai tokia detale niekai -vaido negadina. su tuo juodziu as esu juodinus, nieko sudetingo, tik tiek kad ta juodi reikia gana greit sunaudoti (nes jis pastovejes man sukrito frakcijomis ir nebejuodino) ir dar juodinti kabliukai man ausis tepdavo.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 03, 22:50)
Prie žiemų gal, nes balta.... Bet manau, braitai iš bėdos susiraukę irgi sutoleruotų. Va, kokie gražūs plaukai. Kas tau šovė į galvą šviesintis???

aš vat irgi ieškojau kaip ten bright'ai su balta. tai osinkoi mergai nusprendė kad tik šaltiems sezonam balta. Va vasara toleruoja ne akinančią baltą, ypač cool'ai, o tipo pas pavasarius fyg nėr baltos, net pas braight'us, vat juoda yr, o baltos nėr. Kažkokiam bloge radau vestuvines visiems spalviniams tipams, tipo psl. Išsisaugojau, bet nė velnio... o blogas kažkoks slovakų ar tai čekų... tai ten tik warm spring ir warm autumn liko be baltos suknelės, kitiems buvo balta, tik ten su "priedais". Tai bright'ams kažkokie kreminiai berots buvo, nu o va vasaroms lyg light'ėms mėlsvi. taip kad iš bėdos vasaroms tokia suknutė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 02 04, 10:33)
ta prasme negraužia akių? Aš tai gal kažkaip ne taip valau, na jai paprastai valau tušą, man vis vien jo lieka ties plaukelių augimo vieta, o jai patrinu smarkiau, įtrinu į akis ir ne tik matyt valymo priemonę, bet ir tušą.
Tušą dažniausiai naudoju waterprof, kadangi akys labai ašaroja nuo vėjo... o žinia Klaipėdoje retai būna ne vėjuota.


man nuo salcio labai akys asaroja. naudoju paprasta tusa, ir nenubega man jis. esu ir paverkus nemazai (ne nuo salcio ) su dazytomis akimis -nenubego. ir baseine leliuka maudziau - o ten kad pradejo taskytis vaikai, visas veidas slapias, ir dar tiesiai i akis taske . maniau islipsiu kaip gote, bet nenubego tusas. svarbiausia netrinti akiu. o tas vandeniui atsparus, nepatinka - taip priskrenta, kol atkrapstai, sveikatos blakstienoms tas neprideda.

valant mazkiaza man negrauzia, va tik dabar valikli kokios tai prastos sudeties nupirkau, tai kas vakara pagrauzia, kad ir kaip saugociausi. matyt vis tik papuola kazkiek to valiklio, jauciam ta ar ne.
Atsakyti
Va baltos visiems sezonams... suknių nerandu:
user posted image
Atsakyti
Neprideda, neprideda, paskui ima byrėt ir panašiai, dabar dairaus kokio lengviau nusivalančio ir nenutekančio.

Žiūrėkit kokį ratą pas slovakus radau, jėė kiek vasarų biggrin.gif ten matyt kaip tik man vieta yra clear summer, kaip suprantu ne šviesi, bet su pavasario įtaka, kaip tik mums su Hiver rolleyes.gif
user posted image

va kokia graži paletė tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 02 04, 11:35)
Va baltos visiems sezonams... suknių nerandu:
user posted image


Kuri čia rudeniui, ta gelsva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 04 vasario 2014 - 12:17
Jesen - ruduo, tas paskutinis apatinis
Jar - pavasaris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 04 vasario 2014 - 12:50
clear/ bright spring karamelinis sausainis, manot tiktu?
603 casting
http://www.wilko.com...4/0331764_l.jpg[/img]
user posted image
p.s. tikiuosi cia ne rudens spalva. Kaip ir varis atrodo neieina i sia spalva biggrin.gif

man atrodo pieno baltumo balta tinka clear spring. Bent jau man tinka, o juoda rubu tai tragiskai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 04 vasario 2014 - 20:19
Nu taio tai ta balta pavasariams iš bėdos, vasarą, kai labai įdegus... Pati tokiu metu užsidedu, nes yra tokių rūbų, kurie balti turi visai kitokį atrodymą - kad ir kokie ploni marškiniai tokie pliažiniai - gelsvi atrodys kaip ilgus metus plauti ūkiniu muilu... Bet tada jau stengiuosi kaip nors visaip, ten linzes, karolius kokius ryškesnius.

Jei tik balta, vidury žiemos, tada nekažką - tada jau dantys ir akių baltymai metus ūkiniu muilu plauti atrodo. O tas nieko gero lotuliukas.gif
Plius asmeniškai man snukis pažaliuoja. O Šrekas nėr grožio idealas... biggrin.gif
Atsakyti

pamirsau paminet kad kai bunu stipriai idegus,balta-tobulai. blush2.gif
Atsakyti
o aš dabar galvoju, light summer po light'iškumo, kuri savybė eina kaip antra pagal dominavimą g.gif clear'iškumas ar muted'iškumas?
Nes faktas, kad ne deep'iškumas smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, visos vasaros yra sumūtintos!!! Lyginant su švariais atmazgotais pavasariais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti