QUOTE(inc @ 2014 01 19, 23:47)
Erszebeth, man nėr tokia tragedija
Nu ir tegu būna tokia neryški. Manau, kad padarius makiažą pilną, bus kur kas geresnis vaizdelis
Galvoju, kad akis išryškint ir aš labiausiai norėčiau, bet lūpų baisiai neraudonint. Pradžioj galvojau apie aksesuarus įvairiaspalvius visokius, bet paskui nutariau, kad viskas čia man gerai. Tik dar apie pėdkelnes dvejoju, ar ne geriau kūno spalvos atrodo? Nebandėt? Beje, o neitų jai be akinukų apsieit? Kaip bus kai tokius grožius ant akių pripiešit, o akiai viską paslėps
Mano išleistuvinė buvo beige spalvos
Atrodžiau irgi geras baltaskūriukas
Man kaip ir iš paletės, bet dideliais plotais šviesiai mane aprengus suprastėja vaizdelis gerokai
Jei dideli šviesūs plotai tinkamos spalvos, tada galima ištaisyt įmetus, pvz. ryškų lūpdažį ir rankinuką ir paryškinus blakstienas...
Bet čia jau, man regis, reikia pateisint tą bekontrastiškumą ir skirtingus atspalvius. Tai vat tą mano siūlomas ružavas makijažas ir turėtų išspręsti - jei jau sumesti du šviesūs netinkantys atspalviai, tai varyt ta gaida ir toliau - pridėti dar skirtingų šviesių atspalvių pudros ir rūžo atspalvių, tipo, čia toks meninis užmojis. Prie gero makijažo gali gautis toks lengvas "crazy" efektėlis, kuris gal babytei ir netiktų, bet vaikui - būtų dar įdomiau.
Nu bet kaip tą tinkamą makiažą užsitikrint, tai nežinau. Kad būtų ne kultūringai, o su cinkeliu...
Ir žinok reiktų nuimti akinukus vis dėlto. Vaiduoklių su akiniais nebūna... Kažkaip nelabai čia prie to įvaizdžio. Ar linzių nenešiojat?