QUOTE(bytte @ 2014 01 22, 11:47)
Žo išsinaikinau tas zarazas
Kaip issinaikinai? Gal gali pasidalint?
QUOTE(bytte @ 2014 01 22, 12:54)
Nelabai kas su vasaros spalvom gavos... rytoj nebent. Užtat radau maišą su dukros išaugtais rubeliais , tai pavasariniu prisifotkinau: va čia
Paziurejau nuotraukas. Ta melyna kur 5 foto man kazkaip nelabai, nesuprantu kodel bet kazkaip galai nesueina, nesakyciau kad puosia, o juk ji is saltu kategorijos ar ne? Gal ji is true winter? Kakavine su kakavinem gelytem 8 ziurisi kaip neutrali, bet jauciu cia del to pamarginimo. Jeigu ji butu vienspalve tokios spalvos kaip gelytes klausimas ar tiktu. Nr.9 tinka, bent jau negadina, bet man atrodo ta sviesi rozine tarpuose prideda gaivumo, gal todel ir tinka, nes tau tinka gaivios pastebejau. Kazin kaip butu su tokia vienspalve koraline? Tiek 10 tiek 12 bluktelejusi fuksija labai graziai tinka. 11 irgi tinka nors man lyg ir prasosi dar sodresnes.Geltona 13 nr labai graziai, kaip ir turkis 14 nr. As ja matau kaip turki, o ne kaip robin egg blue, ar neklystu?
15 man siaip sau.
Zodziu tinka neuzmurzintos, gaivios, gal kiek pablukintos spalvos. O del siltumo saltumo balanso vat ir nezinau. Siaip true vasaroms irgi ir turkis tinka, ir geltona sviesi. O kokia ta geltona gyvai, as ja matau kaip pablukinta neutralia tokia link citrininio kremo kokio tai.