Ten gi ne vasarai, ten kiek pamenu jau sekančiam rudeniui/žiemai , yra gi ir Lagerfeldas:
Tik nežinau ar pavasariams tinka tokie raštai, pagal monekenes turėtų tikt.
Nu va sekantį rudenį jis apie moteris galvoti užmiršo - kas jau ***** eis rudenį su baltais auliniais, tipo med sestra po glazki/v marlevoj poviazke
Nors ne, palauk, kuo tu mano meilę kaltini? Čia gi pavasaris - vasara 2014 ready - to -wear, mes gi jų makijažą dar aptarinėjom kitoj temoj, kad keista - pavasariui nagai juodi, o lūpdažio nei rūžo išvis jokio... O mane sužavėję keduliukai buvo houte couture! Ot va, kedai šūsriau užu špilkas
http://www.youtube.c...h?v=F444mqQwHBM
Viskas laitams, abiejų rūšių Laitai dids glamūras
O rudens žiemos jis dar lyg nerodė, buvo tik pre-fall, tai ten gi tie visi kaubojiškais motyvais, ir demonstracija vyko kažkokioj grand kiaulidėj, tai yra, karvidėj, tai yra, arklidėj, nu žo, kaip pas mane namie, tik didesnėj Mat vakar nusisukau koją, ir dabar nesitvarkau, kaip aš tvarkysiuosi su viena koja???
Va prefall, bet jokių ten ypatingų raštų, bantikai po kaklu, ir tiek...
http://www.style.com...e/2014PF-CHANEL
Nors ne, palauk, kuo tu mano meilę kaltini? Čia gi pavasaris - vasara 2014 ready - to -wear, mes gi jų makijažą dar aptarinėjom kitoj temoj, kad keista - pavasariui nagai juodi, o lūpdažio nei rūžo išvis jokio... O mane sužavėję keduliukai buvo houte couture! Ot va, kedai šūsriau užu špilkas
http://www.youtube.c...h?v=F444mqQwHBM
Viskas laitams, abiejų rūšių Laitai dids glamūras
O rudens žiemos jis dar lyg nerodė, buvo tik pre-fall, tai ten gi tie visi kaubojiškais motyvais, ir demonstracija vyko kažkokioj grand kiaulidėj, tai yra, karvidėj, tai yra, arklidėj, nu žo, kaip pas mane namie, tik didesnėj Mat vakar nusisukau koją, ir dabar nesitvarkau, kaip aš tvarkysiuosi su viena koja???
Va prefall, bet jokių ten ypatingų raštų, bantikai po kaklu, ir tiek...
http://www.style.com...e/2014PF-CHANEL
ačiū už nuorodą chanel vasaros, taip neseku dizainerių, bet čia su malonumu sužiūrėjau, nu gražu man. Kedai iš streetstyle'o atkeliavo taip išeina
Spalvos light'ams ir žiemoms ania na bent aš tai galėčiau daug ką apsirengti iš tų spalvų ir nešiurpinčiau žmonių
Spalvos light'ams ir žiemoms ania na bent aš tai galėčiau daug ką apsirengti iš tų spalvų ir nešiurpinčiau žmonių
QUOTE(Dilukai @ 2014 01 29, 14:36)
ačiū už nuorodą chanel vasaros, taip neseku dizainerių, bet čia su malonumu sužiūrėjau, nu gražu man. Kedai iš streetstyle'o atkeliavo taip išeina
Tai va ir aš sakau, pasidalinsim mes su tavim per pusę visą tą chanelį, ir jokiom žiemom nieko neduosim Kas šilta - mano, kas šalta - tavo, o kas neaišku - burtus trauksim
O iš kur tie kedai - galas žino, gal iš sporto salės? Paskutiniu metu streetsyle tai regis buvo arba tie tokie high top, arba kaip tik labai žemi, kur jokios kojinės mautis neina O čia tokie, kad strykt pastrykt
Ir tarpe kitko, Dioras irgi šiemet kedukų paleido ant vasaros, tokių va kažkokių pusiau vandens batų, nors žurnalistai sakė, kad tatai sneakers, tipo, kedai Tik pas jį ten su visokiais blizgučiais siuvinėti, jis mat norėjo kad vau O kad vandens batai, tai gal turėta omeny, kad undinės O Lagerfeldas, skaitau, jį stipriai apdėjo taškais, lai eina Dioras, tiksliau, Dioro publika toliau šešėlių virti, tas jiems labai gerai gaunasi, o ne kedų siuvinėt
Man regis, haute couture tatai buvo:
http://www.youtube.c...BC1B82A424FE06A
Va palyginimas Dioro ir Chanelio kedų, sunkiai atidaro, bet kai atidaro, akivaizdu, kad reikia eiti pas Lagerfeldą (nu arba į sportsdirectą, kaip visi žmonės)
http://www.thecitize...uture-sneakers/
kolekcijos pristatyme kaip ir nieko tie strykt pastrykt, bet jei jau turėčiau kokį chanel kostiumėlį, nesibovyčiau jau su tais kedais, o padoriai batelius apsiaučiau na nebent kokius oxford suvarstomus bačiokus dar Bet nežinai va praeis pusmetis nusės tautos pasamonėje ir tie kedai visos vaikščios ir visom gražu bus
ir vistiek esmių esmė tai turėt vapsvos liemenį tiek aš supratau
QUOTE(Dilukai @ 2014 01 29, 16:50)
kolekcijos pristatyme kaip ir nieko tie strykt pastrykt, bet jei jau turėčiau kokį chanel kostiumėlį, nesibovyčiau jau su tais kedais, o padoriai batelius apsiaučiau na nebent kokius oxford suvarstomus bačiokus dar Bet nežinai va praeis pusmetis nusės tautos pasamonėje ir tie kedai visos vaikščios ir visom gražu bus
Nu aš irgi, bet kai artimiausiu metu neplanuoju, tai man kas
Bet koks liemuo yra vapsvos, jei yra greta didelės subinės... Kas nori talijos, lai didina subinę!
Ta išdidėjusi subinė irgi nieko gero
QUOTE(Noa @ 2014 01 29, 16:50)
Reikia rinktis
bent jau aš pasirinkimo neturiu - gyvenu su tokia
Aš irgi. Vienas Lagerfeldas tik mane supranta, daugiau niekam ir nepasiguosi Geras žmogus, špyga taukuota
Peržiūrėjau byttes ikeltą nuorodą, tai supratau, kad šiemet rengsimės margai.
Didelė subinė visai dar nieko blogo, va kai subinė maža, bet klubai išdidėja, tada jau ne kas. Žo jojiko kelnės blogis didesnis, nei talijos nebuvimas. O vapsvos liemuo tai kada ir viršus tokis ne menkas, mums kriaušėms apie vapsvas neverta svajot
Man labai patiko šita Lagerfeldo kolekcija, va per LTV rodė, galvoju kodie printuose nėr... gal kad be printų , gal ne vasaros... o pasirodo kad ne ta. Va kasdienai aukštakulniai, o aukštajai madai jau kedukai. Man gražu, aš devėčiau kedukus.
Papildyta:
Nebūtinai, tas puslapis apie raštus, tai išrinko su raštais. Lygiai taip pat užtenka vienspalvių, bei įvairių spalvinių blokų. Žo dabar kaip nori taip gali rengtis
Man labai patiko šita Lagerfeldo kolekcija, va per LTV rodė, galvoju kodie printuose nėr... gal kad be printų , gal ne vasaros... o pasirodo kad ne ta. Va kasdienai aukštakulniai, o aukštajai madai jau kedukai. Man gražu, aš devėčiau kedukus.
Papildyta:
QUOTE(brita33 @ 2014 01 29, 23:15)
Peržiūrėjau byttes ikeltą nuorodą, tai supratau, kad šiemet rengsimės margai.
Nebūtinai, tas puslapis apie raštus, tai išrinko su raštais. Lygiai taip pat užtenka vienspalvių, bei įvairių spalvinių blokų. Žo dabar kaip nori taip gali rengtis