QUOTE(bytte @ 2014 01 26, 00:23)
prisiminiau Noa verkimą dėl pavasarių kaip papūgėlių
Bet pačios papūgėlės tai gražios
QUOTE(pumpica @ 2014 01 26, 11:02)
tai ziemom gi balta tinka, ar ne?
Nors as pati sau visai neblogai atrodau su balta na gerai gerai, vasara idegus ir su makiazu
Nors as pati sau visai neblogai atrodau su balta na gerai gerai, vasara idegus ir su makiazu
Hahahaha taigi!
QUOTE(Erszebeth @ 2014 01 26, 13:15)
Elementarus pavyzdys dėl blokų. Megztinis - man tinkančios spalvos, iš paletės. Tik vienoje foto po juo pavilkta juoda maikė. Aišku, čia gali būti visokių nuomonių, ar gražu, ar stilinga, kai pro iškirptę matosi maikė, bet prašyčiau vertinti ne pagal tai, o vien spalviniu požiūriu. Bent jau man tas juodos priedas labai papildo ir pagerina bendrą vaizdą, o kai be "spalvų bloko" - kažko trūksta, gal ryškumo, gal įvairovės, gal atsvaros ir balanso, nežinau, veidas kaip paplaukęs, nors spalva ir tinkama...
Ne, moč, ne
Nieko ten gero ta juoda nepriduoda konkrečiai tau Apskritai tai taip, pati ta spalva gal ir gražesnė su juoda. Bet vat tu pati tai be jos gražesnė.
O kaip pro megztinį matosi maikė, tai visai ne tragedija, o kas geriau, kad matytųsi, papas??? Šimtas metų, viskas čia gerai
Ir tie juodi plaukai. Patys juodi plaukai, sutinku, gražūs. Bet tada tu turėtumei špakliuotis, kitaip atrodai ligota ir nepatenkinta. Tas gal nieko blogo, ligoti ir dvasingi kartais madoj, bet su dabartiniais plaukais tu atrodai linksmesnė, šviežesnė ir jaunesnė Aišku, tavo akis pripratus prie didesnio kontrasto, tai tu automatu jo ir ieškai (ir man tas pats) . Bet tu žinok, kad prie mažesnio kontrasto visokie odos spalvos nelygumai, raukšlelės ir pan. irgi menkiau matosi.
Visos kažkaip labai nori tuos plaukus arba nusišviesint, arba nusitamsint, bet tikrai ne visiems tai gerai. Pvz. Donatella Versace??? Blondinė, tai jo, irgi dizainerė, turėtų turėti apie spalvas suopratį, nu bet tai *** ble
O dėl smulkių gėlyčių. Aš galvoju, kad jos labiau tinka vasaroms ir rudeniams dėl to, kad iš tolo sudaro "murzinumo" vaizdą. O pavasariai atrodo varguoliai, kaip ir su visom dulkėtom spalvom...