QUOTE(rytojryta @ 2014 01 23, 20:22)
tai daznai moterys inkstintyviai jaucia, kas tinka , arba remiasi spalvu teorija ir renkasi tinkancias spalvas. bet tos spalvos juk nebutinai turi patikti
patinka spalvos priklausomai nuo charakterio, temperamento, issilavinimo ir tt. o spalvinis tipas gamtos neduodamas kartu su skoniu
Sveikos
Na, kažkaip panašiai, bet aš kaip tik pasakyčiau, kad skonis ne visada įteikiamas su spalviniu tipu
Aš tarkim esu dark autumn (Inc, įsivaizduokit, mane vyras sumaišė su Jumis- sekiau spalvinio tipo temukę, ir kažkaip įkeltoj foto buvo matyti tik Jūsų kakta, ir MB sako- į netą savo foto įkėlei?
), matau, kad man netinka mano supratimu gal BS spalvos- ryškios, šviesios, na, visokios žydros, rausvos, dar man labai gražu ir avietinės, padulkėjusios vasaros, bet man jos visiškai netinka, dar laaaaabai graži balintos kakavos būtent, ne kavos. Anksčiau rinkdavausi tik tamsias spalvas, tiksliau juodą
Juodas viršus, juoda apačia, juodi viršutiniai lauko drabužiai ir pan. Pradėjau bandyti kitas spalvas- tamsi žalia, gal forest sakyčiau, tinka, paskui gal pomidoro tokia raudona, tamsiai mėlyna nelabai, man ji kaip spalva nepatinka, nebandžiau ir violetinių, nes man jos nepatinka jokie atspalviai, pakęst negaliu. Prieš porą metų turėjau garstyčių spalvos palteliuką, nepatiko man jis, nes spalva pati man nepatinka, nors gal ir neblogai atrodė, gaila, kad foto su juo neturiu.
Dabar svaigstu apie raudoną lūpdažį, nu bet tikrą raudoną, ir ieškau internete, kokie atspalviai tiksliau firma ir numeris tinka. Matavausi Dior devinkes- nežinau, sunku kažką sakyti, nes, kai palyginu su savo turimu raudonu pieštuku, tai neduoda tie devynetai tokio veido švytėjimo.