QUOTE(Hiver @ 2014 01 22, 11:36)
bytte daugiau optimizmo ir meiles sau,
esi grazi moteris, taisyklingos ovalo formos veido, aisku as taves nemaciau anksciau tai negaliu palygint, bet is dabartiniu nuotrauku jokiu zandu nematau. Va kai kvadrato formos veidas toks kaip pas mane tai patikek zandai tikrai labiau pastebimi, bet stengiuosi susitaikyti. O dar buna kriauses formos veidu su zandais, o ka padarysi, tenka save pamilt is naujo.
Aisku kazka galiu bandyt savyje pakeist, pavyzdziui numest bent keleta kilu, bet visko gi nepakeisi is esmes. Va kai einu pirktis dzinsu arba maudymkes, tai tada tenka prisiminti savo "storuma" kai pardavejas sokiruoju pasakydama kad man reikia XL. O siaip i koki megtuka ir S dydzio telpu. Paradoksas.
Ir atkreipiau demesi i tavo oda, grazi sviesi oda, nei demeta nei tamsi, ar cia pudros deta?
Aš buvau kriaušė paauglystėj ir kudikystėj
. Šiaip nemanau nei kad graži nei kad negraži, tiesiog nepriprantu prie savęs kitokios. Aš per daug mylėjau tą senąją aš, buvau sau nepakartojama, unikumas... žo viskas man ten patiko, tik kažkiek vis svorio būdavo vis per daug, bet čia masinės kultūros įtaka. O dabar vis pamatau foto save, ir oba, čia ką aš
.
Mano subinė irgi taiko į XL, bet į megztuką S nebetelpu. Žo šikna sakyčiau mažiausiai padidėjo, kokiais 6 cm... talija virš desietkos, o va krutinė... nuo mano ubakiškų 82 cm iki 110... tskant migruoju į pilną smėlio laikrodį
. turėčiau džiaugtis lyg, bet vat šo ta neraduitca duša, aš prie savo kriaušės labai prisirišus buvau. dabar neįsivaizduoju nei ką mautis, nei kaip
.
Netepiau, ir jai neklystu mes esam susitikusios pigmentinių dėmių temoje. Pas mane jų buvo, ir daug, dabar vos vos eina įžiūret ties kakta ir vir lūpų. Žo išsinaikinau tas zarazas