QUOTE(Rieke @ 2014 01 17, 20:42)
Sveiki, galbūt čia tikiuosi naudingų patarimų dėl pažinties užmezgimo.
Man yra 21 metas, tačiau dar nesu turėjęs merginos. Apskritai viskas, kas su jomis, aš žalias nuo A iki Z. Galbūt to priežastis yra mano mikčiojimas ir blogesnė klausa. Tai žiauriai stabdo bendravimą, pati šnekėsena kreiva ir sunkiai surezgami sakiniai, siekiant kuo paprastesnius žodžius parinkti. O bendravimas ir yra bene svarbiausias dalykas.
Būna, kad matai merginą, norisi ją užkalbinti, bet pats jauti, kaip tau ten viduje viskas užsiblokavę ir paprasčiausiai nieko nepasakysi. Ji tada praeina pro šalį, o aš stoviu ir toks pyktis viduje ant savęs ima, jog atrodo bet ką galiu padaryti.
Kas liečia mokslus, darbą, sportą, tai man sekasi neblogai, tik toje srityje, kas svarbiausia, jaučiuosi pasmerktas.
Man yra 21 metas, tačiau dar nesu turėjęs merginos. Apskritai viskas, kas su jomis, aš žalias nuo A iki Z. Galbūt to priežastis yra mano mikčiojimas ir blogesnė klausa. Tai žiauriai stabdo bendravimą, pati šnekėsena kreiva ir sunkiai surezgami sakiniai, siekiant kuo paprastesnius žodžius parinkti. O bendravimas ir yra bene svarbiausias dalykas.
Būna, kad matai merginą, norisi ją užkalbinti, bet pats jauti, kaip tau ten viduje viskas užsiblokavę ir paprasčiausiai nieko nepasakysi. Ji tada praeina pro šalį, o aš stoviu ir toks pyktis viduje ant savęs ima, jog atrodo bet ką galiu padaryti.
Kas liečia mokslus, darbą, sportą, tai man sekasi neblogai, tik toje srityje, kas svarbiausia, jaučiuosi pasmerktas.
Mano drauge savo vyra isimylejo laiskais as, beje, irgi esu turejusi vaikina, kuris mane suzavejo butent tuo, kaip rasydavo. nebuvo jis nei grazus, nei iskalbus, o va rase taip, kad isimylejau ir pati inicijavau draugyste
QUOTE(Leksa @ 2014 06 21, 09:23)
Rieke, o gal tu pamegink pradziai ismoky bendraut su siaip pazistamom merginom? Be tikslo jas i pasimatyma kviest? na, su grupiokem, kaimynem, sesers draugem ar kokias pazisti? Gal tiesiog pasiprasi su kiek kitokiu bendravimu, nustosi nervintis ir paskui bus lengviau?
aha, kiek ir supermamoje gali rasti norinciu padeti
gera mintis - be tikslo pakviestgi i pasimatyma - tiesiog megautis bendravimu del to, kad idomu, linksma. galit gi nebutinai sedeti filosofuoti, bet vaziuoti dviraciais, maudytis, zaisti tenisa - t.y. kai naturaliai atsiranda kalbos, nes daliniesi ispudziais.