Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(lape snape* @ 2014 02 18, 21:45)
Laba diena:) sakykit kur perkate dezes tortams? pranarsiau interneta, visur radau tik kad dideliais kiekiais parduoda, o man uztektu kokiu 50vnt  unsure.gif

Kaip ti dabar irgi ieskinejuos 4u.gif Reikia ieskotis pagal savo gyvenamaja vieta mazdaug.as ieskau aplink Siaulius,tai googlej ismete kelias firmas,dabar susirasineju,matysiu kas cia gausis ax.gif tai pvz is vienos firmos parase,kad reikia imti ne maziau kaip 50 vnt.,nes po tiek supakuota smile.gif Is kitur parase,jog reikia imti ne maziau,kaip uz 100 lt,tada Siauliuose pristatys nemokamai...Ir kiek teko dometis-deze dezei nelygi,yra ir pigesniu,bet jos liaunesnes.Bet cia jau kiekvienam pagal poreikius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 19 vasario 2014 - 10:34
Sveikos merginos. Turiu tokį klausimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif reikia iškepti tortą kempiniuko plačiakelnio tema " Patrika" kokioi skardoi jį kepti? net neisivaizduoju kaip tą forma padaryti kad gautusi Patrikas ax.gif ax.gif ax.gif Labai prašau pagalbos 4u.gif 4u.gif Reikia torto maždaug 3 kg, kepsiu rafaelo biskvitą, nes nori su maskarpone pertepimą.
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2014 02 19, 17:48)
Sveikos merginos. Turiu tokį klausimą  4u.gif  4u.gif  4u.gif  reikia iškepti tortą kempiniuko plačiakelnio tema " Patrika" kokioi skardoi jį kepti? net neisivaizduoju kaip tą forma padaryti kad gautusi Patrikas  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Labai prašau pagalbos  4u.gif  4u.gif  Reikia torto maždaug 3 kg, kepsiu rafaelo biskvitą, nes nori su maskarpone pertepimą.

a čia yra keli Patrico tortukai
https://www.google.l...r...961&dpr=0.9
aš bandyčiau kept kertuotoj formoj, ir kai apsipjausit galva iš tų atlikusių dalių turėtų išeiti rankos.( panašiai kaip 4 foto). Pabandykit ant popieriaus pasipiešt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 19 vasario 2014 - 18:36
QUOTE(umedyte @ 2014 02 19, 11:30)
Kaip ti dabar irgi ieskinejuos 4u.gif Reikia ieskotis pagal savo gyvenamaja vieta mazdaug.as  ieskau aplink Siaulius,tai googlej ismete kelias firmas,dabar susirasineju,matysiu kas cia gausis  ax.gif tai pvz is vienos firmos parase,kad reikia imti ne maziau kaip 50 vnt.,nes po tiek supakuota  smile.gif Is kitur parase,jog reikia imti ne maziau,kaip uz 100 lt,tada Siauliuose pristatys nemokamai...Ir kiek teko dometis-deze dezei nelygi,yra ir pigesniu,bet jos liaunesnes.Bet cia jau kiekvienam pagal poreikius 4u.gif

o gal merginos galime ir kelios pasidalinti tom dėžutėm, jei tiek daug nereikia. Nes ir man nereikia 50 g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2014 02 19, 23:59)
o gal merginos galime ir kelios pasidalinti tom dėžutėm, jei tiek daug nereikia. Nes ir man nereikia 50  g.gif  doh.gif

Gal tikrai atsiras,kas pasidalins su jumis 4u.gif o as pasiimsiu visas + dar padekliuku,tai man uzteks laaabai ilgam su mano kepimais,po to galvos nereikes sukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 20 vasario 2014 - 11:25
Laba vakara,

gal kas pirkot ten tu traskuciu i torta, kur parduoda dideliais kiekiais.. tai kazkiek nupirkciau,noriu isbandyti torta smile.gif
Atsakyti
sveikos,radau siandien plastikiniu deziu tortams Kauno urmo bazeje ( tokiu deziu kaip Maximose tortus deda). Nusipirkau ivairaus skersmens, pradziai 10vnt. Esu labai patenkinta. Gal kaunietem bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 02 22, 23:00)
sveikos,radau siandien plastikiniu deziu tortams Kauno urmo bazeje ( tokiu deziu kaip Maximose tortus deda). Nusipirkau ivairaus skersmens, pradziai 10vnt. Esu labai patenkinta. Gal kaunietem bus naudinga  4u.gif

o kokia 1vnt kaina? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
dukrytes gimtadieniui nusprendziau isbandyti si Sonatinos recepta: http://www.sonatinos...iu-bucinys.html
Labai reikia patarimo - kuom pakeisti krakmola, kadangi jo mano gyvenvieteje nerasta... Kazin, idejus zelatina gautusi dar vienas zele sluoksnis?
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2014 02 23, 00:15)
Sveikos,
dukrytes gimtadieniui nusprendziau isbandyti si Sonatinos recepta: http://www.sonatinos...iu-bucinys.html
Labai reikia patarimo - kuom pakeisti krakmola, kadangi jo mano gyvenvieteje nerasta... Kazin, idejus zelatina gautusi dar vienas zele sluoksnis?

Vietoj krakmolo dar viena sauksta miltu galit idet. Tas kremas nebus kaip zele, skystesnis.
Atsakyti
smile.gif+2014 02 22, 22:03-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 02 22, 22:03)
o kokia 1vnt kaina?  g.gif

didziausia 2lt, 24cm skersmens 1,40lt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena kepėjos smile.gif norėjau paklausti, kur galima nusipirkti kepimo formą aukštam tortui daryti? Reikalinga būtent aukšta forma, nes tortus formuoju pačioje formoje, be to ir biskvito aukštesnio reikia, nei įprasta smile.gif labai laukiu atsakymų smile.gif
Atsakyti