Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

keliaukit i papauosimu tema su siuo klausimu,ten merginos jums atsakys 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 13, 13:08-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 02 13, 13:08)
keliaukit i papauosimu tema su siuo klausimu,ten merginos jums atsakys  4u.gif

aciu 4u.gif keliauju 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,noreciau pabandyti pasigaminti si torta,atrodo skaniai,tik ar bandet kas ji kepti? Ar gerai gaunasi ir ar skanus? smile.gif

Snickers - sūrio tortas

Pagrindas
- 200 g sausainių
- 140 g sviesto

Sūrio masė:

- 350 g Filadelfijos sūrio
- 300 g Ricotta sūris
- 3 kiaušiniai
- 150 g cukraus
- 200 ml grietinėlės
- 2,5 šaukštai kukurūzų krakmolo
- Vanilės
- citrinos sulčių
- 5 SNICKERS

Glajus:

- 50g šokolado
Pieno 50ml -
- Tarkuoto Baltojo šokolado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuks: 13 vasario 2014 - 16:05
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2014 02 13, 08:40)
Aš išlyginčiau su šarlot ir tada pilčiau šokoladą

4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Antrakart susiduriu su ta pacia problema (iki tol budavo viskas gerai)....Turtingas kavos tortas,sokolado ir grietineles kremas-plaku gerai atsaldyta grietinele ir gale i ja dedu po sauksta istirpinta,atvesinta iki kamb temp.sokolada ir ji man mazais mazais gabaliukais-lasiukais-taskiukais toje grietineleje sutraukia....Matosi,kad tai sokoladas,skonis nei kiek nenukencia,bet vaizdas man nelabai...niekaip nesuprantu kaip man anksciau viskas gerai budavo,o dabar taip.... unsure.gif juk as to sokolado visai atsaldyti iki tokios pat temp kaip ir grietinele negaliu,jis prades kieteti..ka darau ne taip?? is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 13 vasario 2014 - 18:20
QUOTE(umedyte @ 2014 02 13, 19:16)
Labukas  4u.gif Antrakart susiduriu su ta pacia problema (iki tol budavo viskas gerai)....Turtingas kavos tortas,sokolado ir grietineles kremas-plaku gerai atsaldyta grietinele ir i ja dedu po sauksta istirpinta,atvesinta iki kamb temp.sokolada ir ji man  mazais mazais gabaliukais-lasiukais-taskiukais toje grietineleje sutraukia....skonis nei kiek nenukencia,bet vaizdas man nelabai...niekaip nesuprantu kaip man anksciau viskas gerai budavo,o dabar taip.... unsure.gif juk as to sokolado visai atsaldyti iki tokios pat temp kaip ir grietinele negaliu,jis prades kieteti..ka darau ne taip?? is anksto aciu  4u.gif

Viskas del skirtingu temperaturu.
Labai senai esu dariusi turtinga kavos, jai nepamenu kremo. Bet galbut butu paprasciau daryti ganaso principu:uzvirinti grietinele ir uzpilti ant sokolado ir taip istirpdinti smile.gif
Vargu ar daugiau galiu kuo padeti
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2014 02 13, 18:16)
Labukas  4u.gif Antrakart susiduriu su ta pacia problema (iki tol budavo viskas gerai)....Turtingas kavos tortas,sokolado ir grietineles kremas-plaku gerai atsaldyta grietinele ir gale i ja dedu po sauksta istirpinta,atvesinta iki kamb temp.sokolada ir ji man  mazais mazais gabaliukais-lasiukais-taskiukais toje grietineleje sutraukia....Matosi,kad tai sokoladas,skonis nei kiek nenukencia,bet vaizdas man nelabai...niekaip nesuprantu kaip man anksciau viskas gerai budavo,o dabar taip.... unsure.gif juk as to sokolado visai atsaldyti iki tokios pat temp kaip ir grietinele negaliu,jis prades kieteti..ka darau ne taip?? is anksto aciu  4u.gif

man irgi sutrauke viena karta sitaip.
tai nezinau ar grietinele siek tiek perplakiau ar nuo pacio sokolado priklauso.
nes atrodo viska dariau kaip visada, bet kitais kartais kremas buvo vienodas
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2014 02 12, 18:46)
Merginos, kaip sujungti grietinele su kondensuotu pienu? Isplakti grietinele ir paskui iplakti kondensuota piena?

Isplakit grietinele, po sauksta dekit i kond.piena ir maisykit. Jei krema norit daryti kond.piena su sviestu, tada juos issukat ir po sauksta jau suplaktos grietineles dedat ir plakat.

QUOTE(umedyte @ 2014 02 13, 18:16)
plaku gerai atsaldyta grietinele ir gale i ja dedu po sauksta istirpinta,atvesinta iki kamb temp.sokolada ir ji man  mazais mazais gabaliukais-lasiukais-taskiukais toje grietineleje sutraukia....

Pabandykit atvirksciai - i sokolada deti grietineles po truputi ir maisyti (bent pora saukstu), taip atvesinsit sokolada ir galesit ji sujungti su likusia grietinele.
Atsakyti
Merginos pasidalinkit skaniu torto receptu su lazdyno riesutais ? O gal tiesiog i koki rafaelo viena sluoksni ideti ar tiktu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 02 16, 18:11)
O gal tiesiog i koki rafaelo viena sluoksni ideti ar tiktu ?  ax.gif

Aisku, kodel gi ne? Jei megstat riesutus, aisku tiks. As visur pridedu kokius riesutus ar vaisius, jei turiu tam poreiki ar nora. Tik riesutus visad pakepu ir nulupu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 07, 16:25)

QUOTE(ramune.v @ 2014 02 07, 18:58)

ačiū už idėjas,sugalvojom drugelius paprasčiausiai ant kremo uždėt...ačiū ramune už trafaretų nuorodą 4u.gif
gerai,kad iš anksto užsiėmėm mąatymais,turim laiko tobulinti idėjas biggrin.gif
aš vėl suklausimais,jau vaikinas persigalvojo,pimpačkiuko torto nenori,pamatė McQeen ir įsimylėjo...kokio dydžio,išmatavimų formose kepat pagrindą,biskvitą? unsure.gif ir kuo geriausiai dengti?kas gausis,tas,namuose bus valgomas,kitaip nerizikuočiau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena:) sakykit kur perkate dezes tortams? pranarsiau interneta, visur radau tik kad dideliais kiekiais parduoda, o man uztektu kokiu 50vnt unsure.gif
Atsakyti