Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

tai tada keksiukai,sausainiai,popsai,pyragas...
Atsakyti
merginos, jau ne pirma karta kepu MANDARINU FANTOS TORTA pagal sandrulyte1975, ir kiekviena karta suku galva, morengine dalis I vidine torto puse dedasi ar i isorine?? g.gif Ir 9 lapeliai zelatinos kiek cia butu g?

sitas receptas: http://www.supermama...;#entry48003391
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 07 vasario 2014 - 01:51
[quote=*saules_zuikutis*,2014 02 06, 20:57]
tai ir man kilo mintis gražiai papuoštus keksiukus nešti...bet kaip puošt doh.gif katinukų grupė,būtų faina gal po katinėlį iš pastilažo padaryti... g.gif
Atsakyti
[quote=avieteleeee,2014 02 07, 10:35]
[quote=*saules_zuikutis*,2014 02 06, 20:57]
tai ir man kilo mintis gražiai papuoštus keksiukus nešti...bet kaip puošt doh.gif katinukų grupė,būtų faina gal po katinėlį iš pastilažo padaryti... g.gif
[/quote]
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 02 07, 01:50)
Ir 9 lapeliai zelatinos kiek cia butu g?

1 lapelis = ~2 - 3 g paprastos želatinos.
Atsakyti
QUOTE(avieteleeee @ 2014 02 07, 10:35)
tai ir man kilo mintis gražiai papuoštus keksiukus nešti...bet kaip puošt doh.gif  katinukų grupė,būtų faina gal po katinėlį iš pastilažo padaryti... g.gif

1 pav.
2 pav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 07 vasario 2014 - 18:58
Norejau pasiteirauti , gal kuri zinos ir patars, kidel tie biskvitai, kuriu sudetyje reikia baltymus ir trynius plakti atskirai , vienus iki standumo , kitus iki baltumo, kie iskepe susiptraukia kaip min per 1cm. As kuek kepu tokius, tai jie visi pasitraukia.koiidel?
Atsakyti
Gal kuri turit šio morenginio torto receptą? Čia mano svajonių tortas wub.gif

Atsakyti
Merginos, kaip sujungti grietinele su kondensuotu pienu? Isplakti grietinele ir paskui iplakti kondensuota piena?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Noriu Turtinga Kavos Tortuka puosti sokoladu ax.gif Ar reikia dengti pries tai dengti kuom nors,ar pilti sokolada tiesiai ant to sulipdyto tortuko?o gal galima aptepti sarlotes kremuku,kad islyginti pavirsiu,o paskui pilti ta tirpinta sokolada g.gif
Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Aš išlyginčiau su šarlot ir tada pilčiau šokoladą
Atsakyti
Labukas,
patarkite kepejeles 4u.gif
drauge paprase tortika vestuvini pagamint, toki kuklu smile.gif tai pasirinkau, kaip siam torte 2a padarytas. sakykite, man geriau butu apdengti pastiliazu ir tada vingiuot, ar cia reiktu kremu dengti, tai koks butu geriausias? o vingius daryt is slapios beze? ka jus naudojate?
darysiu 2-ju aukstu ir paprase gulbiu smile.gif gal sakau kokia gele padaryt is idet tarp aukstu?
ACIU uz pagalba 4u.gif

user posted image[/url][/IMG]
Atsakyti