QUOTE(Erikutė @ 2014 01 31, 11:55)
Sveikutės
susiruošiau kept Rafaelo tortą, tačiau kažką ne taip padariau
Dabar kepa biskvitas,bet jo vidurys įdubęs, po 35 min pabandžiau krapštuku patikriny ar iškepė, pasirodo visai skystas dabar toliau kepu,bet biskvitas kaip reikiant jau rudas,o vidurys taip ir neiškilo
Laukiu skubiai patarimų, nes maišysiu tešlą dar kartą....
Ačiū
susiruošiau kept Rafaelo tortą, tačiau kažką ne taip padariau
Dabar kepa biskvitas,bet jo vidurys įdubęs, po 35 min pabandžiau krapštuku patikriny ar iškepė, pasirodo visai skystas dabar toliau kepu,bet biskvitas kaip reikiant jau rudas,o vidurys taip ir neiškilo
Laukiu skubiai patarimų, nes maišysiu tešlą dar kartą....
Ačiū
ar kepet is 1 normos?kokio diametro formoj kepet?orkaite gerai ikaitinta? nu man tai pats patikimiausias biskvitas,tik viena karta gal isejo prastesnis,bet todel,kad patingejau ir kiausinius plakiau gal kiek trumpiau (siaip juos reikia laaabai gerai isplakti,ju turis turi padideti kelis kartus)......miltu nededu niekad daugiau nei parasyta recepte,maza to,jei kiausiniai buna mazi,tai dadedu 1 kiausiniu daugiau-gaunasi labai purus tada
p.s.geriausiai,jei orkaite didesne ir eina sutalpinti i 2 formas viename lygyje(tada tai garantuotai iseina )