Sveikos darbštuolės tortų Norėjau pasiteirauti kokį naudojate receptą torto apdengimo masei? radau du pvz vienur su medumi kitą be medaus tai įdomu kuris paprastesnis ir lengviau pasigaminti ačiū
Sveikos mamytes,
Ascia vel su tokiu klausimu: is kur gaut to vadinamo valgomo popieriasu kur galima det atnt torto? ir kaip pasidaryt pvz vaiko nuotrauka ant torto?
Ascia vel su tokiu klausimu: is kur gaut to vadinamo valgomo popieriasu kur galima det atnt torto? ir kaip pasidaryt pvz vaiko nuotrauka ant torto?
QUOTE(Juulijaa @ 2014 01 26, 21:55)
Sveikos mamytes,
Ascia vel su tokiu klausimu: is kur gaut to vadinamo valgomo popieriasu kur galima det atnt torto? ir kaip pasidaryt pvz vaiko nuotrauka ant torto?
Ascia vel su tokiu klausimu: is kur gaut to vadinamo valgomo popieriasu kur galima det atnt torto? ir kaip pasidaryt pvz vaiko nuotrauka ant torto?
google--->valgoma nuotrauka
google----> ryziu popierius
Papildyta:
[quote=pupsiukelis123,2014 01 26, 17:29]
Sveikos darbštuolės tortų Norėjau pasiteirauti kokį naudojate receptą torto apdengimo masei? radau du pvz vienur su medumi kitą be medaus tai įdomu kuris paprastesnis ir lengviau pasigaminti ačiū
ivairias mases merginos naudoja,vienos daro saldainiu mase,kitos MMG,dar kitos pastilaza dengimui.kol neisbandysi tol nesuzinosi
[quote=Bridz ,2014 01 27, 07:40]
google--->valgoma nuotrauka
google----> ryziu popierius
Papildyta:
[quote=pupsiukelis123,2014 01 26, 17:29]
Sveikos darbštuolės tortų Norėjau pasiteirauti kokį naudojate receptą torto apdengimo masei? radau du pvz vienur su medumi kitą be medaus tai įdomu kuris paprastesnis ir lengviau pasigaminti ačiū
ivairias mases merginos naudoja,vienos daro saldainiu mase,kitos MMG,dar kitos pastilaza dengimui.kol neisbandysi tol nesuzinosi
[/quote]
Aciu uz info
google--->valgoma nuotrauka
google----> ryziu popierius
Papildyta:
[quote=pupsiukelis123,2014 01 26, 17:29]
Sveikos darbštuolės tortų Norėjau pasiteirauti kokį naudojate receptą torto apdengimo masei? radau du pvz vienur su medumi kitą be medaus tai įdomu kuris paprastesnis ir lengviau pasigaminti ačiū
ivairias mases merginos naudoja,vienos daro saldainiu mase,kitos MMG,dar kitos pastilaza dengimui.kol neisbandysi tol nesuzinosi
[/quote]
Aciu uz info
sveikos, merginos, gal galetumete rekomenduoti skanaus morku torto recepta? is anksto aciu
QUOTE(pilarra @ 2014 01 29, 17:58)
sveikos, merginos, gal galetumete rekomenduoti skanaus morku torto recepta? is anksto aciu
Morku tortas su mascarpone kremu
Morku tortas
dar vienas morku tortas is SM
norėjau paklausti patarimo kepsių tortuką ir naudosių biskvitą pagal snikers recepta o ar būtinas tas kondensuotas pienas? gal kuri yra bandžiusi kepti biskvitą be jo...
Tas pats kas klaust ar reikalingi miltai, kiausiniai ar kitos sudedamos dalys.
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 01 29, 22:20)
juk tas biskvitas ir yra toks vien del rududu (arba virto kondensuoto), kokie butu kakaviniai ledai be kakavos
nenorit det kondensuoto, rinkites kita recepta, yra daugybe.
Sveikutės
susiruošiau kept Rafaelo tortą, tačiau kažką ne taip padariau
Dabar kepa biskvitas,bet jo vidurys įdubęs, po 35 min pabandžiau krapštuku patikriny ar iškepė, pasirodo visai skystas dabar toliau kepu,bet biskvitas kaip reikiant jau rudas,o vidurys taip ir neiškilo
Laukiu skubiai patarimų, nes maišysiu tešlą dar kartą....
Ačiū
susiruošiau kept Rafaelo tortą, tačiau kažką ne taip padariau
Dabar kepa biskvitas,bet jo vidurys įdubęs, po 35 min pabandžiau krapštuku patikriny ar iškepė, pasirodo visai skystas dabar toliau kepu,bet biskvitas kaip reikiant jau rudas,o vidurys taip ir neiškilo
Laukiu skubiai patarimų, nes maišysiu tešlą dar kartą....
Ačiū
QUOTE(Erikutė @ 2014 01 31, 11:55)
Sveikutės
susiruošiau kept Rafaelo tortą, tačiau kažką ne taip padariau
Dabar kepa biskvitas,bet jo vidurys įdubęs, po 35 min pabandžiau krapštuku patikriny ar iškepė, pasirodo visai skystas dabar toliau kepu,bet biskvitas kaip reikiant jau rudas,o vidurys taip ir neiškilo
Laukiu skubiai patarimų, nes maišysiu tešlą dar kartą....
Ačiū
susiruošiau kept Rafaelo tortą, tačiau kažką ne taip padariau
Dabar kepa biskvitas,bet jo vidurys įdubęs, po 35 min pabandžiau krapštuku patikriny ar iškepė, pasirodo visai skystas dabar toliau kepu,bet biskvitas kaip reikiant jau rudas,o vidurys taip ir neiškilo
Laukiu skubiai patarimų, nes maišysiu tešlą dar kartą....
Ačiū
o produktus svėrėt. Gal miltų per mažai?