Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(Jofky @ 2014 12 10, 09:28)
Gal turit omeny paillete feuilletine, o ne sausus pūsryčius?  g.gif  Daugelis apsigauna, valgydami  galvoja kad tai sausi pūsryčiai arba vafliai  4u.gif

o kas tai yra ir kur pirkti: paillete feuilletine
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 12 10, 08:28)
Gal turit omeny paillete feuilletine, o ne sausus pūsryčius?  g.gif  Daugelis apsigauna, valgydami  galvoja kad tai sausi pūsryčiai arba vafliai  4u.gif

Kai klausiau kas ten yra,tai sake kaip sausi pusryciai, o kas ten buvo nezinia. O kas yra paillete feuilletine:)
Atsakyti
QUOTE(mette @ 2014 12 10, 10:33)
Kai klausiau kas ten yra,tai sake kaip sausi pusryciai, o kas ten buvo nezinia. O kas yra paillete feuilletine:)


Internete manau rasit pakankamai informacijos kas tai yra mirksiukas.gif
Man tiesiog viena konditerė apie tai yra sakiusiu ką deda dėl traškumo. Asmeniškai aš nemėgstu tokių pašalinių traškėjimų ten kur privalu (pagal mane) buti minšta, todėl nesigylinau daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mette @ 2014 12 10, 09:33)
Kai klausiau kas ten yra,tai sake kaip sausi pusryciai, o kas ten buvo nezinia. O kas yra paillete feuilletine:)

Pagooglinau ir radau, labai panasu kad tai ir buvo. Idomu ar kas yra bande pasidaryt namie:)
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 12 10, 10:39)
Internete manau rasit pakankamai informacijos kas tai yra  mirksiukas.gif


ačiū už nieką
Atsakyti
Darant traškų kremą reikia įvertinti, kad tas traškusis ingridientas (pūsti ryžiai, sausi pūsryčiai, vafliai) gali prisigerti drėgmės iš kremo ir bus tik košė 4u.gif
Paillete feuilletine lygtai nelinkęs traukti drėgmę. Bet tiksliau pasakyti negaliu, nes nebedirbu ten kur tortus gamina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 10 gruodžio 2014 - 09:53
QUOTE(Jofky @ 2014 12 10, 09:52)
Darant traškų kremą reikia įvertinti, kad tas traškusis ingridientas (pūsti ryžiai, sausi pūsryčiai, vafliai) gali prisigerti drėgmės iš kremo ir bus tik košė  4u.gif
Paillete feuilletine  lygtai nelinkęs traukti drėgmę. Bet tiksliau pasakyti negaliu, nes nebedirbu ten kur tortus gamina  4u.gif

Dekui Jofky smile.gif
Atsakyti
Paillete Feuilletine dribsniai - jų pirkti yra UAB "Dasita" Savanorių 178, LT-03154, Vilnius
tik įpakavimas didelis, kaina nenurodyta.
Pasirodo, apie šiuos dribsnius merginos rašė 2011 m.
http://www.supermama...738667-350.html
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 12 10, 12:56)
Paillete Feuilletine dribsniai - jų pirkti yra UAB "Dasita" Savanorių 178, LT-03154, Vilnius
tik įpakavimas didelis, kaina nenurodyta.
Pasirodo, apie šiuos dribsnius merginos rašė 2011 m.
http://www.supermama...738667-350.html


Matyt jie parduoda tik įmonėms, o kainos apratinėjamos su kiekviena įmone indivualiai, todėl įpakavimai dideli ir kainų nėra 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
labai noriu iškepti gimtadienio proga makvyno tortą. Patį tortą, manau, iškepsiu ir suformuosiu, bet neturiu nei menkiausios idėjos kaip jį apipavidalinti.
Forume dau paskaičiau ir jei teisingai supratau reikia pastilažo dengimui.
Patarkite, prašau, kur ir kiek man jo pirkti, ar jis jau būna raudonas/juodas/geltonas?
Nekantriai laukiu atsakymo
Papildyta:
Dar atsiprašau, o cukraus masė tai tas pats pastilažas? Ar man ji tiktų? Radau internetinėje parduotuvėje smagu kepti.
Atsakyti
Užsimaniau Rafaelo torto. Skaitinėju receptus, bet žiūri visur pas pats "copy" "paste" g.gif
Turiu porą klausimų kas jau kepėt:
1. Ar kiaušinius plakti neatskyrus baltimo nuo trynio? Visada plaku atskirai g.gif
2. Ar galiu aliejų skirtą biskvitui pakeisti sviestu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 12 10, 20:54)
Užsimaniau Rafaelo torto. Skaitinėju receptus, bet žiūri visur pas pats "copy" "paste"  g.gif
Turiu porą klausimų kas jau kepėt:
1. Ar kiaušinius plakti neatskyrus baltimo nuo trynio? Visada plaku atskirai  g.gif
2. Ar galiu aliejų skirtą biskvitui pakeisti sviestu?  4u.gif

1. Šiam biskvitui visada baltymus plaku su tryniu, apie penkias minutes. Niekad nebuvo bėdų su kepimu.
2. Šito nesu bandžius.

Merginos, vėl išlendu su klausimu apie morenginį tortą. Kiek laiko lakštai džiovinami, kiek gali būti laikomi iki sutepant? Ar čia nėra vienos taisyklės, reikia bandyti ir taikytis prie orkaitės, nes kiekvienai, kaip suprantu, ji kitokia?
Atsakyti