QUOTE(naitas @ 2014 12 06, 18:59)
keistai samprotaujat. Niekas nesiūlo tos košės makalošės daryti. Sviestinis kremas, labai labai plonu sluoksniu dengiasi prieš klojant masytę arba dedant beze. Bet va jeigu sutepinėjo biskvitus, ir nedatepė iki pat biskvito pabaigos, paliko centimetrą ar du 'atsargai', tai tortas apgailėtino skonio. Beze pati iš savęs yra sausa - neduoda biskvitui drėgmės. Tai pakraščiais gavosi bulka, pertepta sausa saldžia makaloše
Tepiau grietiele iki pat kraštų,tik sutepusi palaikiau pusatros paros.Kremas susigėrė,apdžiuvoTada aptepiau beze.Šiek tiek vietoms norėjo praslysti,bet užtepus šiek tiek storėliau pasidengė.Tada dėjau džibukus ir viskas gavosi puikiai.Svečių daug nebuvo,bet torto jau nebėra visi gyrė kad labai skanu.