Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(newmind @ 2014 12 01, 15:15)
Tai viršų ir šonus tepti sviestiniu,o grietineles netepti.ar kai sustings sviestinis tepsis ant grietineles kremo?Turbūt durni klausimai,bet neišmastau pati:-)

Taip,ten kur puosit beze,Reikia torta aptepti sviestiniu kremu ir jis turi but minkstas ne sustinges. Jei norit, galit aptept grietinele,ji susigers I biskvitus per para ir tik pries puosiant beze,aptept sviestiniu.
Atsakyti
QUOTE(akvablue @ 2014 12 01, 17:25)
Man paciai kada reikejo ir zinau,kad beze su grietine/ grietinele nedraugauja, bet medaus torto nusprendziau negadinti, nes man tas sviestinis cia visai ne i tema atrodo, nors kepiau vestuvems ir ziauriai rizikavau, bet netepiau sviestiniu....ir vuolia viskas buvo ok...paprasciausiai labai netepiau daug iki galo jau kad varvetu tas grietineles kremas sonuose, taip jau minimaliai, labiau krastus beze uzglaisciau ir virstunini, o tada jau puosiau toliau...jei nebijot kaip as rizikuokit, o jei nieko pries sviestini medaus torte, tai darykite kaip ir priklauso biggrin.gif sekmes eksperimentuojant


Na va ir man kažkaip tas sviestinis nedera atrodo smile.gif Rizikuosiu,dar kitoje temoje patarė kad prieš tai tuo pačiu beze aptepti sluoksniuka kai jau grietinele bus susigėrusi,pasistengsiu,kad daug jos ten ant kraštų nebūtu.O darysiu savam naudojimui sūnaus gimtadieniui.Tai kaip bus taip.Savaitgalį pasidalinsiu kaip gavosi smile.gif
Atsakyti
Noriu tikro, pačio skaniausio napoleono recepto smile.gif
pasidalinkit, neradau nuorodos jokios sad.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 12 01, 21:51)
Noriu tikro, pačio skaniausio napoleono recepto smile.gif
pasidalinkit, neradau nuorodos jokios sad.gif
ačiū  4u.gif


Kas vienam skanu, kitam ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(newmind @ 2014 12 01, 20:03)
Na va ir man kažkaip tas sviestinis nedera atrodo smile.gif Rizikuosiu,dar kitoje temoje patarė kad prieš tai tuo pačiu beze aptepti sluoksniuka kai jau grietinele bus susigėrusi,pasistengsiu,kad daug jos ten ant kraštų nebūtu.O darysiu savam naudojimui sūnaus gimtadieniui.Tai kaip bus taip.Savaitgalį pasidalinsiu kaip gavosi smile.gif

Taip zinoma torta sutepta palaikykit para ar dvi, o pries puosiant aptepkit ta pacia beze butinai ir tada jau puosimas
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 12 01, 22:07)
Kas vienam skanu, kitam ne  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 12 02, 13:31)

Tikrai.
Gal žinote kaip kepti biskvitą su matcha arbat.milteliais. Ar su miltais įmaišyti, ar tirpdyti vandeny? Ačiu.
Atsakyti
QUOTE(akvablue @ 2014 12 01, 22:57)
Taip zinoma torta sutepta palaikykit para ar dvi, o pries puosiant aptepkit ta pacia beze butinai ir tada jau puosimas



Na štai kaip man gavosi medutis puoštas šlapia bezė.Laikosi viskas tvirtai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(newmind @ 2014 12 04, 20:35)
Na štai kaip man gavosi medutis puoštas šlapia bezė.

Puikiai pasidarbavot! thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 04 gruodžio 2014 - 23:26
QUOTE(newmind @ 2014 12 04, 21:35)
Na štai kaip man gavosi medutis puoštas šlapia bezė.Laikosi viskas tvirtai smile.gif

Saunu, kad nepabijojote rizikuoti, nes kam daryti tortuose kose makalose su visokiais kremais, kai galima viska paprastai ir skaniai pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, pasiulykit koki torto recepta blush2.gif Turiu daug varskes, bei turi būti dregnas ir gaivus. P.S. su persikais ir zele gabaliukais nenoriu 4u.gif Patarkit prasau, tiek sedziu prie kompo, ir nieko neissirenku doh.gif norisi kazko skanaus ir nekasdienisko... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurausra: 06 gruodžio 2014 - 17:45
QUOTE(akvablue @ 2014 12 05, 12:57)
Saunu, kad nepabijojote rizikuoti, nes kam daryti tortuose kose makalose su visokiais kremais, kai galima viska paprastai ir skaniai pasidaryti  thumbup.gif

keistai samprotaujat. Niekas nesiūlo tos košės makalošės daryti. Sviestinis kremas, labai labai plonu sluoksniu dengiasi prieš klojant masytę arba dedant beze. Bet va jeigu sutepinėjo biskvitus, ir nedatepė iki pat biskvito pabaigos, paliko centimetrą ar du 'atsargai', tai tortas apgailėtino skonio. Beze pati iš savęs yra sausa - neduoda biskvitui drėgmės. Tai pakraščiais gavosi bulka, pertepta sausa saldžia makaloše biggrin.gif
Atsakyti