Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(Jofky @ 2014 11 03, 09:44)
Mano mėgstamiausias kremas:

500 ml pieno
1 stiklinė cukraus
1 valgomas šaukštas cukraus

Išvirti kisielių. Pilnai atvėsinti ir gerai išplakti su 400 gr sviestu (žinoma kambario temperatūros).
Gaunasi standus, ir purus  thumbup.gif


1 stiklinė cukraus??
1 valg.šaukštas turbūt cukraus pudros???
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2014 11 03, 11:10)
1 stiklinė  cukraus??
1 valg.šaukštas turbūt cukraus pudros???


Ne ne ne
Jokios pudros, viską parašiau teisingai stiklinė cukraus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 03 lapkričio 2014 - 10:18
QUOTE(Jofky @ 2014 11 03, 09:44)
Mano mėgstamiausias kremas:

500 ml pieno
1 stiklinė cukraus
1 valgomas šaukštas cukraus

Išvirti kisielių. Pilnai atvėsinti ir gerai išplakti su 400 gr sviestu (žinoma kambario temperatūros).
Gaunasi standus, ir purus  thumbup.gif

ar neuztektu 1st cukraus,kam dar šaukšta dadet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 11 03, 10:44)
Mano mėgstamiausias kremas:

500 ml pieno
1 stiklinė cukraus
1 valgomas šaukštas krakmolas

Išvirti kisielių. Pilnai atvėsinti ir gerai išplakti su 400 gr sviestu (žinoma kambario temperatūros).
Gaunasi standus, ir purus  thumbup.gif


Pasitaisiau ten KRAKMOLAS, juk virti kisielių reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 03 lapkričio 2014 - 10:36
QUOTE(Ulitka @ 2014 11 02, 21:57)
kepu sokoladini biskvita be kiausiniu.turiu receptuka rusiskai.reikia?/

http://perfectfood.r...s-foto-i-video/

receptukas geras tik rusu kalbos zinios prastos.... verysad.gif gal galit biski isverst bent proporcijas ir trumpai ka daryti...? blush2.gif
Atsakyti
Spauskite video ir ten pavaizduotas procesas
O receptukas toks



Miltai — 390 g
Kakao — 45 g
Druska
cukrus — 1.5 stiklines


Augalinis aliejus — 8 valg. saukstus.
Vanduo — 420 ml
Soda — 1 arbat.sauks.
Citrinos sultys — 3 arbat. saukst .


Sumaisyti sausus ingredinetus

Antram puode sumaisyti vanduo su aliejumi .Nugasinti soda su citrin.sultimi.

Sausus ingredientus imaisyti i slapius)

O kepti pataria taip

Kepiamas 1 valanda
20 min 250 С. Dar 20 min 220 laipsniu. Ir dar 20 min при 180 С.

Dariau du kartus- super biskvitas)


Atsakyti
LABAI JUMS ACIU 4u.gif Gal turit kokiu minciu koki pertepima be baltymu daryti ? kazin is kokosu pieno ir sokolado gautusi standu krema padaryti gal zelatinos truputi idejus...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 11 03, 20:23)
LABAI JUMS ACIU    4u.gif  Gal turit kokiu minciu koki pertepima be baltymu daryti ? kazin  is kokosu pieno ir sokolado  gautusi standu krema padaryti gal zelatinos truputi idejus...? blush2.gif

as prie to biskvito dariau krema is jogurtinio torto ( man gi irgi buvo uzduotis be kiausiniu)

grietinele- jogurtas- zelatina

dejau dar zele gabaliukais arba persikus galima /

user posted image

Atsakyti
labai skaniai atrodo aciu uz ideja ir biskvito recepta 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal kuri galetu pasidalinti Juodojo Ambasadoriaus receptuku? Nu niekur nerandu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2014 11 04, 22:23)
Sveikos merginos.
Gal kuri galetu pasidalinti Juodojo Ambasadoriaus receptuku? Nu niekur nerandu...  doh.gif


Manau ir nerasit. Tai bus kokios kepyklos konditerių fantazija biggrin.gif Arba pakeiti biškį kokį nors receptą arba uždėjo tiesiog naują pavadinimą eiliniui tortui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 11 03, 22:02)
as prie to biskvito dariau krema is jogurtinio torto ( man gi irgi buvo uzduotis

grietinele- jogurtas- zelatina



Parašykite prašau kokios proporcijos blush2.gif
Dėkoju smile.gif
Atsakyti