Sveikos, neesu labai kepėja, bet kokiai šventei iškepu tortą, tai va kepiau Juodaji miska pagal Sonatinos recepta. Dabar jo man vėl reikia rytdienai, (nu laabai skanus),o buvo tokia problema
kaip į išplaktą grietinėlę supilti ištirpintą žele ir vėl išplakti iki purumo, tam sluoksniui su vyšniomis, man nesigauna ,gritinėlė išskysta kai sudedu žele taip turi būti ar aš ką ne taip darau
QUOTE(Vedda @ 2014 10 10, 18:39)
Sveikos, neesu labai kepėja, bet kokiai šventei iškepu tortą, tai va kepiau Juodaji miska pagal Sonatinos recepta. Dabar jo man vėl reikia rytdienai, (nu laabai skanus),o buvo tokia problema
kaip į išplaktą grietinėlę supilti ištirpintą žele ir vėl išplakti iki purumo, tam sluoksniui su vyšniomis, man nesigauna ,gritinėlė išskysta kai sudedu žele taip turi būti ar aš ką ne taip darau
kaip į išplaktą grietinėlę supilti ištirpintą žele ir vėl išplakti iki purumo, tam sluoksniui su vyšniomis, man nesigauna ,gritinėlė išskysta kai sudedu žele taip turi būti ar aš ką ne taip darau
niekada juodajam miškui nenaudoju žėlė grietinėlė, vyšnios, rududu .
Aš noriu biškeli idomiau negu su Rududu dariau pagal šį Sonatinos recepta http://www.sonatinos...sis-miskas.html
tortas nuostabaus skonio ir vaizdo bet vėl sunkiai su grietinėlės kremu bet sustings, suvalgysim :rolleyes:to recepto didziausias skirtumas, kad grietineles kremo su vysniomis sluoksnis yra storas
tortas nuostabaus skonio ir vaizdo bet vėl sunkiai su grietinėlės kremu bet sustings, suvalgysim :rolleyes:to recepto didziausias skirtumas, kad grietineles kremo su vysniomis sluoksnis yra storas
QUOTE(Vedda @ 2014 10 10, 17:39)
Sveikos, neesu labai kepėja, bet kokiai šventei iškepu tortą, tai va kepiau Juodaji miska pagal Sonatinos recepta. Dabar jo man vėl reikia rytdienai, (nu laabai skanus),o buvo tokia problema
kaip į išplaktą grietinėlę supilti ištirpintą žele ir vėl išplakti iki purumo, tam sluoksniui su vyšniomis, man nesigauna ,gritinėlė išskysta kai sudedu žele taip turi būti ar aš ką ne taip darau
kaip į išplaktą grietinėlę supilti ištirpintą žele ir vėl išplakti iki purumo, tam sluoksniui su vyšniomis, man nesigauna ,gritinėlė išskysta kai sudedu žele taip turi būti ar aš ką ne taip darau
O kokią želatiną naudojat? Gal ją užpilat per dideliu kiekiu vandens? Vienam arbatiniam šaukšteliui želatinos reikia vieno valg. šaukšto vandens. Aš tai vėliau ją ištirpinčiau tiesiog mikrobangėje ir supilčiau į beveik išplaktą grietinėlę, aišku prieš tai atvėsinus. Galima daryti ir visai be želatinos manau.
QUOTE(Vedda @ 2014 10 10, 18:39)
Sveikos, neesu labai kepėja, bet kokiai šventei iškepu tortą, tai va kepiau Juodaji miska pagal Sonatinos recepta. Dabar jo man vėl reikia rytdienai, (nu laabai skanus),o buvo tokia problema
kaip į išplaktą grietinėlę supilti ištirpintą žele ir vėl išplakti iki purumo, tam sluoksniui su vyšniomis, man nesigauna ,gritinėlė išskysta kai sudedu žele taip turi būti ar aš ką ne taip darau
kaip į išplaktą grietinėlę supilti ištirpintą žele ir vėl išplakti iki purumo, tam sluoksniui su vyšniomis, man nesigauna ,gritinėlė išskysta kai sudedu žele taip turi būti ar aš ką ne taip darau
brinkinkit 20ml vandens, ištirpinkit, atvėsinkit, įdėkit šaukštą grietinėlės į išbrinkintą želatiną, išmaišykit, tada supilkit į išplaktą grietinėlę ir dar kartelį permaišykit.
Ačiū ačiū vis dar gyvenu ir mokausi šy kartą jau geriau gavosi, trečias manau visai gerai pavyks. Juo labiau jau žinau,ką ne taip padariau(iki galo neatšaldžiau ). Ir faktas ,kad plakimui tik Dvaro grietinėlė
Merginos, man reikia mėlyno arba ruzavo biskvito. Padeeekit Ar įdėjus dažų į rafaelo biskvita jis nusidazytu?
QUOTE(mallena @ 2014 10 11, 21:45)
Merginos, man reikia mėlyno arba ruzavo biskvito. Padeeekit Ar įdėjus dažų į rafaelo biskvita jis nusidazytu?
Nebandziau, bet manau kad taip.Kodel ne??
Mergaites reikia torto - bo medaus, be riesutu ir be sokolado. ( jogurtis netinka)
Varskinis gaivumelis ... bet jis man prastokas kazkoks tai... o koks dar?????)
ACIU!!!
O jeigu vysniu- karamelinis , bet su sviesiais biskvitais???(kakao negalima)
QUOTE(Ulitka @ 2014 10 13, 09:27)
Mergaites reikia torto - bo medaus, be riesutu ir be sokolado. ( jogurtis netinka)
mano manymu tiktu pieno mergate cia rusiskai ,
Cia SM
QUOTE(amorosa @ 2014 10 13, 11:15)
aciu..senokai jau noriu isbandyti ta receptuka)
Mergaites,kada kepate tortui biskvita,kokio dydzio kiausinius naudojate?