Manau, kad nerasite
labia ieskau kas galetu pagaminti balto sokolado torta sestadieniui vilniuje...gal kas pasisiulytu..
Laba diena,
Gal kas gali pasakyti kas ne taip su sokolado mase, ji tysta ir nesiformuoja, tysta. dejau 100 gr juodo sokolado ir vs medaus. laikiau saldytuve apie 3,5 val. masei pilnai sustingus emiausi lipdymo. Bet viskas tysta ir nesigauna niekas.
Gal kas gali pasakyti kas ne taip su sokolado mase, ji tysta ir nesiformuoja, tysta. dejau 100 gr juodo sokolado ir vs medaus. laikiau saldytuve apie 3,5 val. masei pilnai sustingus emiausi lipdymo. Bet viskas tysta ir nesigauna niekas.
Laba diena,gal atsirastu sauni mamyte kuri kepa grazius ir skanius tortus siauliuose,mums reiktu rugpjucio 30 dienai?
Merginos, gal kuri bandėte Asseni šokoladinį biskvitą panaudoti "Juodajam miškui"? Ar gaunasi tvirtesnis nei pagal įprastą (kaip Raffaello) receptą?
QUOTE(Doremina @ 2014 08 08, 15:45)
Merginos, gal kuri bandėte Asseni šokoladinį biskvitą panaudoti "Juodajam miškui"? Ar gaunasi tvirtesnis nei pagal įprastą (kaip Raffaello) receptą?
kur yra sokoladinis biskvitas,as tik si Asseni ir tekepu

QUOTE(keno @ 2014 08 08, 21:11)

QUOTE(Doremina @ 2014 08 08, 23:07)

visad geriau o vasara BUTINAI reik tvirtinti visus aukstus, taigi jokio skirtumo koki torta ir biskvita ten desit.
QUOTE(Doremina @ 2014 08 08, 23:07)
man jis ir pats skaniausias is visu tamsiu ragautu,bet kad jis labai trapus...sutept torta susitepa gerai,bet jau kaip reikia sviestini ant jo tepti-kimba nuo jo labai trupiniai prie to sviestinio,paskui su islyginimu problema...jei sonai trupiniais apibarstyti,tai jis idealiausias,bet jei mase reik klot


Tai dabar kepu rafaelini su kakava,bet man jis palyginti su Asseni sokoladiniu biskvitu,tai nelabai.....
QUOTE(umedyte @ 2014 08 15, 21:14)
man jis ir pats skaniausias is visu tamsiu ragautu,bet kad jis labai trapus...sutept torta susitepa gerai,bet jau kaip reikia sviestini ant jo tepti-kimba nuo jo labai trupiniai prie to sviestinio,paskui su islyginimu problema...jei sonai trupiniais apibarstyti,tai jis idealiausias,bet jei mase reik klot
kaip jums?
Tai dabar kepu rafaelini su kakava,bet man jis palyginti su Asseni sokoladiniu biskvitu,tai nelabai.....


Tai dabar kepu rafaelini su kakava,bet man jis palyginti su Asseni sokoladiniu biskvitu,tai nelabai.....
Man jis labai trapus neatrodo


QUOTE(@boruze2@ @ 2014 07 28, 00:45)
labas kepejeles gal galit kuri parodyt kur galeciau rasti karamelinio meducio torto receptuka? 

QUOTE(lape snape* @ 2014 07 29, 12:26)
Na aš radau štai čia

http://www.supermama...;#entry45395958
[COLOR=red]
LABAI ACIU UZ RECEPTUKA
LABAI ACIU UZ RECEPTUKA

