Manau, kad nerasite
labia ieskau kas galetu pagaminti balto sokolado torta sestadieniui vilniuje...gal kas pasisiulytu..
Laba diena,
Gal kas gali pasakyti kas ne taip su sokolado mase, ji tysta ir nesiformuoja, tysta. dejau 100 gr juodo sokolado ir vs medaus. laikiau saldytuve apie 3,5 val. masei pilnai sustingus emiausi lipdymo. Bet viskas tysta ir nesigauna niekas.
Gal kas gali pasakyti kas ne taip su sokolado mase, ji tysta ir nesiformuoja, tysta. dejau 100 gr juodo sokolado ir vs medaus. laikiau saldytuve apie 3,5 val. masei pilnai sustingus emiausi lipdymo. Bet viskas tysta ir nesigauna niekas.
Laba diena,gal atsirastu sauni mamyte kuri kepa grazius ir skanius tortus siauliuose,mums reiktu rugpjucio 30 dienai?
Merginos, gal kuri bandėte Asseni šokoladinį biskvitą panaudoti "Juodajam miškui"? Ar gaunasi tvirtesnis nei pagal įprastą (kaip Raffaello) receptą?
QUOTE(Doremina @ 2014 08 08, 15:45)
Merginos, gal kuri bandėte Asseni šokoladinį biskvitą panaudoti "Juodajam miškui"? Ar gaunasi tvirtesnis nei pagal įprastą (kaip Raffaello) receptą?
kur yra sokoladinis biskvitas,as tik si Asseni ir tekepu
QUOTE(keno @ 2014 08 08, 21:11)
kur yra sokoladinis biskvitas,as tik si Asseni ir tekepu
Tai ir man jis super skanus. Tik dėl tvirtumo įdomu. Pirmam torto aukštui reikia, tai svarstau.
QUOTE(Doremina @ 2014 08 08, 23:07)
Tai ir man jis super skanus. Tik dėl tvirtumo įdomu. Pirmam torto aukštui reikia, tai svarstau.
visad geriau o vasara BUTINAI reik tvirtinti visus aukstus, taigi jokio skirtumo koki torta ir biskvita ten desit.
QUOTE(Doremina @ 2014 08 08, 23:07)
Tai ir man jis super skanus.
man jis ir pats skaniausias is visu tamsiu ragautu,bet kad jis labai trapus...sutept torta susitepa gerai,bet jau kaip reikia sviestini ant jo tepti-kimba nuo jo labai trupiniai prie to sviestinio,paskui su islyginimu problema...jei sonai trupiniais apibarstyti,tai jis idealiausias,bet jei mase reik klot kaip jums?
Tai dabar kepu rafaelini su kakava,bet man jis palyginti su Asseni sokoladiniu biskvitu,tai nelabai.....
QUOTE(umedyte @ 2014 08 15, 21:14)
man jis ir pats skaniausias is visu tamsiu ragautu,bet kad jis labai trapus...sutept torta susitepa gerai,bet jau kaip reikia sviestini ant jo tepti-kimba nuo jo labai trupiniai prie to sviestinio,paskui su islyginimu problema...jei sonai trupiniais apibarstyti,tai jis idealiausias,bet jei mase reik klot kaip jums?
Tai dabar kepu rafaelini su kakava,bet man jis palyginti su Asseni sokoladiniu biskvitu,tai nelabai.....
Tai dabar kepu rafaelini su kakava,bet man jis palyginti su Asseni sokoladiniu biskvitu,tai nelabai.....
Man jis labai trapus neatrodo Šią savaitę kepiau, tai jokių bėdų nebuvo aptepant. Gal kad sviestiniu aptepu kitą dieną po sutepimo, jau pastovėjęs būna Tiesa, aš mase nedengiu, bet vis tiek stengiuosi išlyginti kuo labiau.
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 07 28, 00:45)
labas kepejeles gal galit kuri parodyt kur galeciau rasti karamelinio meducio torto receptuka?
QUOTE(lape snape* @ 2014 07 29, 12:26)
sveikos,as irgi ieskau karamelinio medaus torto receptuko
Na aš radau štai čia
http://www.supermama...;#entry45395958
[COLOR=red]
LABAI ACIU UZ RECEPTUKA
LABAI ACIU UZ RECEPTUKA