Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(4 drugeliai @ 2014 07 26, 21:07)
Cia Jums nuostabu, kad visokiu uzsakymu buna?  blink.gif  g.gif
Siaip zinau, kad tiksliai nebus, bet orientacinis svoris pageidautinas butent toks. Mano dukryte tokio svorio gime, todel noreciau, kad butu galima suregzti panasu, po to vaisiu ar papuosimu pagalba, gal pridetumem to svorio iki reikiamo 4u.gif

Kai paaiškinot, tai viskas aiškiau, nes toks tikslus svorio nurodymas be jokio paaiškinimo skamba iš tikrųjų crazy biggrin.gif ypač kai tortas 3D smile.gif
Atsakyti
Laba,gal kuri zino kiek Americolor dažai galioja,nes ant buteliuko kažkaip nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 28, 13:01)
Laba,gal kuri zino kiek Americolor dažai galioja,nes ant buteliuko kažkaip nerandu g.gif

Man taip aiskino pardaveja:metus laiko nuo atidarymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 07 27, 23:45)
labas kepejeles gal galit kuri parodyt kur galeciau rasti karamelinio meducio torto receptuka? blush2.gif

sveikos,as irgi ieskau karamelinio medaus torto receptuko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2014 07 28, 13:11)
Man taip aiskino pardaveja:metus laiko nuo atidarymo  4u.gif

Aciu,zinosiu thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutes, gal kuri kepeja galetu patart, paprase torto ,sokoladinio -grietininio, viskas kaip ir aisku, bet ar i grietinele reikia deti rugsteles ar ne g.gif , ar nesipjaus skoniai rugstaus ir saldaus g.gif . Reikia skubaus patarimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 07 27, 23:45)
labas kepejeles gal galit kuri parodyt kur galeciau rasti karamelinio meducio torto receptuka? blush2.gif

QUOTE(lape snape* @ 2014 07 29, 11:26)
sveikos,as irgi ieskau karamelinio medaus torto receptuko  4u.gif  4u.gif

Nažinau kaip kitos, aš karameliniu medučiu vadinu ambasadorių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amorosa @ 2014 07 30, 12:17)
Sveikutes, gal kuri kepeja galetu patart, paprase torto ,sokoladinio -grietininio, viskas kaip ir aisku, bet ar i grietinele reikia deti rugsteles ar ne  g.gif , ar nesipjaus skoniai rugstaus ir saldaus g.gif . Reikia skubaus patarimo. 4u.gif

koks čia tortas?
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 30, 13:51)
koks čia tortas?

cia be pavadinimo, sokoladiniai biskvitai, ganasas ir grietinele. Kai zmones vis gyvenima tezino du skonius , sokoladini ir grietineles, sunku naujoves priimti ypac kai torta daro ne tautietis .Kazi nesipjaus skoniai rugstokas grietineles ir saldus ganasho g.gif ar vis del to geriau nedeti i grietinele rugsteles
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2014 07 30, 15:00)
cia be pavadinimo, sokoladiniai biskvitai, ganasas ir grietinele. Kai zmones vis gyvenima tezino du skonius , sokoladini ir grietineles, sunku naujoves priimti ypac kai torta daro ne tautietis .Kazi nesipjaus skoniai rugstokas grietineles ir saldus ganasho  g.gif  ar vis del to geriau nedeti i grietinele rugsteles

Mano nuomone, trupučiukas rūgštelės nepamaišytų. Esu kepusi šokoladinių biskvitų tortą, perteptą parūgštinta grietinėle ir puoštą ganašu. Bent jau mums, patiko. Tas rūgštumiukas labai maloniai atsvėrė ganašo ir biskvitų saldumą.
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2014 07 30, 15:08)
Mano nuomone, trupučiukas rūgštelės nepamaišytų. Esu kepusi šokoladinių biskvitų tortą, perteptą parūgštinta grietinėle ir puoštą ganašu. Bent jau mums, patiko. Tas rūgštumiukas labai maloniai atsvėrė ganašo ir biskvitų saldumą.

dekui 4u.gif
Atsakyti

Gal ir man kas pagelbes su patarimu. Esu iskepusi medaus torta pagal Kirbe, jau ir trupinukais apibarstytas. Si kepiau savo vyro jubiliejui. Sugalvojau papuosti karameles ornamentais, bet patyriau fiasko. Keramele pyliau ant sviestinio popieriaus, bet ji nuo jo neatsiplesia doh.gif
Viska ismeciau lauk, bandysiu vel, tik nezinau kur dabar geriau ta karamele pilti.Minti turiu tik viena- privingiuoti ornamentus tiesiai ant torto g.gif
Patarkit kaip teisingiau tai darosi, busiu visom dekinga uz patarimus, laiko puosimui turiu tik siandien, is bedos ryt iki 12 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Panos ar aš nerandu, ar ir nėra( ir būti negali) receptuko tortuko Asseni šokoladinio kokosinio su avietėmis, jos albume yra toks tortukas.... sakau gal yra ir receptuku pasidalinta? g.gif
Atsakyti