Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(neriulka s @ 2014 07 22, 13:46)
As kepu  juodo misko

Tesla: (vienam biskvitui)
3 kiausiniai
150 gr. cukraus
100 gr. margarino
150 gr. miltu (g.b. ir maziau, viskas priklauso nuo kiausiniu dydzio, tesla t.b. kaip tirsti grietine)
3 arb. sauks. kakavos
1 arb. saukst. sodos

Tortui reikia 2-ju biskvitu

drinks_cheers.gif daug kur naudoju šį biskvitą kai reikia tamsų kepti
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 07 22, 13:50)
drinks_cheers.gif daug kur naudoju šį biskvitą kai reikia tamsų kepti

QUOTE(neriulka s @ 2014 07 22, 13:46)
As kepu  juodo misko

tikrai,atsiminiau ,kad dar yra ir sitoks biskvitas doh.gif buvau kazkada ji kepusi,tai pagrindinis minusas del ko toliau jo nebekepiau tai,kad iskyla gan nemaza kepure jam....o kaip jums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2014 07 23, 08:27)
tikrai,atsiminiau ,kad dar yra ir sitoks biskvitas  doh.gif  buvau kazkada ji kepusi,tai pagrindinis minusas del ko toliau jo nebekepiau tai,kad iskyla gan nemaza kepure jam....o kaip jums? g.gif

Man ir kartais iskyla,kepure,bet apverciu aukstyn kojon ir viskas normaliai buna biggrin.gif
Atsakyti
jebitute, prisidirbau doh.gif porty vaiko krikstynos, as mat kepu torta, puosiau, daziau melynais dazais pastilaza ir ...... plikom rankom blink.gif kaip nuvalyt, nutrint ar dar ka daryt??? jau baigiu skura nutrint

atsiprasau, kad nelabai tiesiai i tema unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Gal galetumete parasyti gamybos buda sito biskvito? Bandysiu ir as demonstruot savo gebejimus, truputi jaudinuos, nes pirma karta gaminsiu sokoladini su vysniom

blush2.gif

QUOTE(neriulka s @ 2014 07 22, 12:46)
As kepu  juodo misko

Tesla: (vienam biskvitui)
3 kiausiniai
150 gr. cukraus
100 gr. margarino
150 gr. miltu (g.b. ir maziau, viskas priklauso nuo kiausiniu dydzio, tesla t.b. kaip tirsti grietine)
3 arb. sauks. kakavos
1 arb. saukst. sodos

Tortui reikia 2-ju biskvitu

Atsakyti
Sveikos, tortu meistres! 4u.gif

gal kuri patartu, kaip be formos padaryti milziniska keksiuka/torta? noriu mazosios gimtadieniui toki iskept, bet net neisivaizduoju nuo ko pradet, kaip ta biskvita taip isformuot, kad gautusi kekso formos, bet ir laikytusi neisciuose ant sono nuo kremo biggrin.gif na, tikiuosi aiskiai as cia paklausiau... blush2.gif va ka nors tokio noriu: http://thelittlecake...ills-giant.html
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 07 25, 00:26)
jebitute, prisidirbau  doh.gif porty vaiko krikstynos, as mat kepu torta, puosiau, daziau melynais dazais pastilaza ir ...... plikom rankom  blink.gif kaip nuvalyt, nutrint ar dar ka daryt??? jau baigiu skura nutrint

atsiprasau, kad nelabai tiesiai i tema  unsure.gif

Man padėjo pienas. Nepagarbiai skamba maisto atžvilgiu, bet kai užspaudė reikalas, tai ką jau ax.gif podrungnio dubeniuką įsipyliau ir mirkiau, tryniau pirštus su vilnone kojine 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri apsiimtų pagaminti torčiuką rugpjūčio 23 dienos krkštynoms? Reikėtų 2 vnt. - 1 vyšnios formos - 1220 gr, o kitas bet kokios formos, bet geriau princesiškas 4u.gif
Prašau rašyti į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(4 drugeliai @ 2014 07 26, 14:37)
1 vyšnios formos - 1220 gr

Dar ir tokių užsakymų būna? blink.gif 1220 g....
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2014 07 26, 20:01)
Dar ir tokių užsakymų būna?  blink.gif  1220 g....

Cia Jums nuostabu, kad visokiu uzsakymu buna? blink.gif g.gif
Siaip zinau, kad tiksliai nebus, bet orientacinis svoris pageidautinas butent toks. Mano dukryte tokio svorio gime, todel noreciau, kad butu galima suregzti panasu, po to vaisiu ar papuosimu pagalba, gal pridetumem to svorio iki reikiamo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
prasau patarimo,sakykit kokia mase dengiamas tortas alaus bokalas ar backute.
Atsakyti
labas kepejeles gal galit kuri parodyt kur galeciau rasti karamelinio meducio torto receptuka? blush2.gif
Atsakyti