QUOTE(Doremina @ 2014 07 16, 17:02)
Ačiū už patarimą
O tešla "nepabėgs" iš tos apibrėžtos formos? Būtent "Raffaello" tešla
Pagalvojau, gal kas išeitų, jei kepčiau formoje kiekviena sluoksnį kaip atskirą biskvitą, apačią iškločiau, o šonus patepčiau riebalais.
Ir dėl surinkimo- skaičiau kažkur šiame forume, kad tortą surenka formoje, o paskui apverčia su viskuo ir gražiai išlipa tas tortukas lauk. Gal ir čia visai gerai būtų
Surinkinėti ne formoje man kažkaip nepatikimai atrodo
Jetus, kaip dabar paprasta atrodo iškepti torčiuką atsegamoje formoje

O tešla "nepabėgs" iš tos apibrėžtos formos? Būtent "Raffaello" tešla

Ir dėl surinkimo- skaičiau kažkur šiame forume, kad tortą surenka formoje, o paskui apverčia su viskuo ir gražiai išlipa tas tortukas lauk. Gal ir čia visai gerai būtų


Jetus, kaip dabar paprasta atrodo iškepti torčiuką atsegamoje formoje

kazkiek pabegs, tai ir rasiau,kad kai iskeps biskvitas - uzdedat torto forma ant iskepusio biskvito ir apipjaunat

del surinkimo - apvertineti is formos nesiryzciau

