QUOTE(Doremina @ 2014 07 16, 17:02)
Ačiū už patarimą
O tešla "nepabėgs" iš tos apibrėžtos formos? Būtent "Raffaello" tešla Pagalvojau, gal kas išeitų, jei kepčiau formoje kiekviena sluoksnį kaip atskirą biskvitą, apačią iškločiau, o šonus patepčiau riebalais.
Ir dėl surinkimo- skaičiau kažkur šiame forume, kad tortą surenka formoje, o paskui apverčia su viskuo ir gražiai išlipa tas tortukas lauk. Gal ir čia visai gerai būtų Surinkinėti ne formoje man kažkaip nepatikimai atrodo
Jetus, kaip dabar paprasta atrodo iškepti torčiuką atsegamoje formoje
O tešla "nepabėgs" iš tos apibrėžtos formos? Būtent "Raffaello" tešla Pagalvojau, gal kas išeitų, jei kepčiau formoje kiekviena sluoksnį kaip atskirą biskvitą, apačią iškločiau, o šonus patepčiau riebalais.
Ir dėl surinkimo- skaičiau kažkur šiame forume, kad tortą surenka formoje, o paskui apverčia su viskuo ir gražiai išlipa tas tortukas lauk. Gal ir čia visai gerai būtų Surinkinėti ne formoje man kažkaip nepatikimai atrodo
Jetus, kaip dabar paprasta atrodo iškepti torčiuką atsegamoje formoje
kazkiek pabegs, tai ir rasiau,kad kai iskeps biskvitas - uzdedat torto forma ant iskepusio biskvito ir apipjaunat
del surinkimo - apvertineti is formos nesiryzciau rafelo torta ir be formos dailiai sutepsit