QUOTE(punkis @ 2014 07 11, 11:52)
Gal žinot kiek laiko galima laikyti šaldytuve atidarytą Rududu kon.pieną? Kažin per savaitę nieko jam nenutiks, gal galėčiau paskui į tortą dėti?
tikrai nieko
jei jau labai norit persidekit i kita inda, pvz. stiklaini, kad nepritrauktu nuo skartides negeru medziagu
Papildyta:
QUOTE(Doremina @ 2014 07 16, 18:02)
Ačiū už patarimą
O tešla "nepabėgs" iš tos apibrėžtos formos? Būtent "Raffaello" tešla
Pagalvojau, gal kas išeitų, jei kepčiau formoje kiekviena sluoksnį kaip atskirą biskvitą, apačią iškločiau, o šonus patepčiau riebalais.
Ir dėl surinkimo- skaičiau kažkur šiame forume, kad tortą surenka formoje, o paskui apverčia su viskuo ir gražiai išlipa tas tortukas lauk. Gal ir čia visai gerai būtų
Surinkinėti ne formoje man kažkaip nepatikimai atrodo
Jetus, kaip dabar paprasta atrodo iškepti torčiuką atsegamoje formoje
neturite formos atidaromu krastu? buna visuose PC ar senukuose.
jei turit tai ant dugno dedat kepimo popieriaus gabala ir uzspaudziat formos sona, ant formos dugno popierius isitempia, sonu niekuo tepti nereik, pilat tesla ir kepat, kai iskepa lengvai apipjaunat pieliu krasta aplink skardos sona, atsidarot ir issikeliat biskvita su kep.popierium. forma praktiskai svari galit kepti kita biskvita su kitu popieriaus gabalu. as rafaelo biskvitus kepu atskirais, tai net pjaustyti nereik