Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Kaip padaryti kad ambasadoriu medutis nebutu tooooks saldus? Ar bandyti i pertepima citrinos ispausti?. Ar dedat kazko i ji, gal zele?
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 06 29, 16:46)
kokiam recepte?
Papildyta:

Karščių nėr, bet visgi vasara.
tepkit ketvirtadienį smile.gif

Cipsiuko receptas pastilazas dekoracijoms,as pagal sita bandziau daryti,bet sakau kad labai skystas gavosi,o kai dadejau pudros,pradejo skilineti.
Atsakyti
Laba. Reikia jūsų patarimo....Kuri masė, skirta torto apdengimui, nesukietėja ir gali būti lengvai pjaustoma bei vaikų valgoma? Nes esu valgiusi tortuką, kurio ne tik apdengimą bet ir dekoracijas (meškučiai berods buvo smile.gif ) vaikai greit išsidalino ir sukramsnojo!
Atsakyti
QUOTE(indre0123 @ 2014 07 08, 10:54)
Laba. Reikia jūsų patarimo....Kuri masė, skirta torto apdengimui, nesukietėja ir gali būti lengvai pjaustoma bei vaikų valgoma? Nes esu valgiusi tortuką, kurio ne tik apdengimą bet ir dekoracijas (meškučiai berods buvo smile.gif ) vaikai greit išsidalino ir sukramsnojo!

Gal marcipano masė?
Atsakyti
Dėl dengimo masės aš irgi norečiau paklausti ką daryti, gaminant pagal Cipciuką, kad masė neskilinėtų? Aš dar dedu šaukštą glicerino, mačiau kai kur rašo, bet vistiek skilinėja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2014 07 08, 16:02)
Dėl dengimo masės aš irgi norečiau paklausti ką daryti, gaminant pagal Cipciuką, kad masė neskilinėtų? Aš dar dedu šaukštą glicerino, mačiau kai kur rašo, bet vistiek skilinėja.  doh.gif

Gal nebrandinat, o dengiat iškarto?
aš visada darau šią masę. Dedu visko kiek reikia masė gaunasi dar gan limpanti, bet suvynioju į plėvelę ir palaikau ant spintelės per naktį. Kitą dieną būna pats tas. Trupėjo tik vieną kartą, kai norėjau deng iš karto ir dėjau daug krakmolo, kad nebūtų lipni.
Atsakyti
Niekas neatsako kazkodel g.gif Kokios tikslios proporcijos cipsiuko pastilazui,kuris skirtas figurelems,nes man atrodo kad vandens gal per daug kai brinkini zelatina.Nes kur dengimo receptas ten irgi 60ml. bet juk ten pudros 500gr,o siame lipdymo recepte tiktai 250g pudros,120 krakmolo,1 v.š želatinos,60ml. vandens, 2 a, š medaus,gal jus lipdot figureles pagal kita recepta.Aciu lauksiu ats. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 09, 11:23)
Niekas neatsako kazkodel g.gif Kokios tikslios proporcijos cipsiuko pastilazui,kuris skirtas figurelems,nes man atrodo kad vandens gal per daug kai brinkini zelatina.Nes kur dengimo receptas ten irgi 60ml. bet juk ten pudros 500gr,o siame lipdymo recepte tiktai 250g pudros,120 krakmolo,1 v.š želatinos,60ml. vandens, 2 a, š medaus,gal jus lipdot figureles pagal kita recepta.Aciu lauksiu ats. mirksiukas.gif

darau iš to pačio cipciuko pastiliažo dengimui
Atsakyti
kepejos, jeigu as penktdieni vakare sutepsiu pavlovos torta, zodziu iskepu morenga, ji aplieju sokoladu ir ant virsaus maskarpones- grietineles kremas ir vaisiai, ar man jis atlaikytu neistizes iki sestadienio vakaro? arba jeigu visa procedura atlieku sestadieni is ryto lygiai taip pat (morenga is vakaro aisku iskepu) kaip manot ar datrauks iki vakaro stovedamas saldytuve? gal dar kazkokiu metodu yra, kad morengas neistiztu?
Atsakyti
Su pavlova nerizikuočiau. Visą laiką morengą kepu iš vakaro ir palieku orkaitėje. Kitą dieną prieš pat valgymą dedu grietinėlę arba šokoladinį kremą, jei reikia kur nors vežtis, tai grietinėlę plaku vietoje prieš valgymą. Bet gal kas turi ir kitokios patirties ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, patarkite iš savo patirties, kuris tortas labiausiai tiktų vaikams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2014 07 10, 08:59)
Mergaitės, patarkite iš savo patirties, kuris tortas labiausiai tiktų vaikams? 4u.gif

kiekm esu darius tai jogurtinis labiausiai patiko.
Atsakyti