Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(anite @ 2014 06 19, 17:04)
Merginos pasimeciau skoniu juroje, gal parasytumet savo
TOP 5 TORTU PAVADINIMUS  : blush2.gif  (nebezinau koki daryti vaikui)

Man, kaip saldziamegiai, tai beveik visi tortai skanus. biggrin.gif Bet parasysiu labiausiai ivertintu tortu top 5 mano seimos ir draugu rate:
* Snikersas
* Medaus tortas (p/g Cipciuka)
* Nekeptas sluoksniuotas tortas – plokštainis (p/g Neryte)
* Juodasis miskas
* koks nors cheesecake'as (pageidautina su sokoladiniu biskvitu ir/arba sokoladiniu uzpilu)
* ir kt.

QUOTE(Rasskee @ 2014 06 20, 08:52)
As irgi cia su dar vienu klausimeliu, kiek laiko reikia brandinti meduti? Mann reikia pirmadieni valgyti, ar ji sutepti snd butu per anksti, ar  geriau ryt?...

As ji brandinu 2 - 3 dienas. As suteciau ji rytoj, pirmoj dienos pusej.
Atsakyti
Man skaniausi tortai:
1. Napaleonas
2. Snikeris
3. Kriaušinis karamelinis
4. Karamelinis šokoladinis Beatos tortas
5. Turtingas kavos

O dažniausiai prašomi iškepti:
1. Kriaušinis karamelinis
2. Snikeris
3. Jogurtinis
4. Rafaelo
5. Medaus
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2014 06 20, 12:54)
Atsiprašau, tik dabar pamačiau 4u.gif
Jei ne per vėlu - iš 2kiaušinių gaunasi jau link 3kg, o jei 2kg ir šiek tiek mažiau, tada iš pusės normos

Nieko tokio, kepiau is 2 kiausiniu, gavosi kaip tik 24 cm skersmens 5 blynai, tokie, kokiu reikejo,aciu labai smile.gif

QUOTE(Renata123 @ 2014 06 20, 15:53)
As ji brandinu 2 - 3 dienas. As suteciau ji rytoj, pirmoj dienos pusej.

Ok taip ir padarysim, sutepsiu rytoj,aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o tas karamelinis kriausiu tortas?koks jis...? g.gif gal nuorodele i receptuka gali kas imest arba pasakyt kur ji rasti bigsmile.gif noretusi jau nauja kaska isbandyt o sis skamba pukiai wub.gif
mano megstamiausias
rafaelo
sokoladinis karamelinis beatos
medutis su bananais cipsiuko
juodas miskas
ir naujai bandytas sokoladinis karamelinis visniu tortas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 06 20, 20:08)
sveikos 4u.gif  o tas karamelinis kriausiu tortas?koks jis...? g.gif  gal nuorodele i receptuka gali kas imest arba pasakyt kur ji rasti bigsmile.gif

Manau, kad kalba eina apie Olestos torta, o cia dar mini komentaras apie pertepima.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 06 20, 23:13)
Manau, kad kalba eina apie Olestos torta, o cia dar mini komentaras apie pertepima.

aciu uz nuorodele receptukas jau uzrasuose nurasytas butinai bus isbandytas atrodo greitai padaromas ir gardus... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles,

Ieskojau paieskoje, bet kol kas be rezultatu, ar nebuvo kada kalbos apie vero cafe tortuka Mocartas - na labai man jis wub.gif gal kas zino nuorodele ar esate bande 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia patarimo 4u.gif
Planuoju kept migdolinį biskvitą ir man iškilo klausimas dėl pačių migdolų, ar prieš malant juos reikia kažkaip spec.apdoroti pvz.nuimti odeles?
O gal migdolų drožlės malamos?Bet man jos tokios be skonio... g.gif
Atsakyti
Bandžiau gaminti "Turtingą kavos" . Biskvitas sutrupėjo gabalais, neišsikėlė. Kame problema?
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2014 06 22, 16:50)
Bandžiau gaminti "Turtingą kavos" . Biskvitas sutrupėjo gabalais, neišsikėlė. Kame problema?

Taip,jis yra tikrai labai trapus ,todel rekomenduojama si biskvita pries pjaustant gerai atvesinti,galima net ideti i saldytuva ir tik kita diena pjaustyti smile.gif o kodel neiskilo....as visada kepu 2 skardose,man pakyla kiek ir priklauso ax.gif
Atsakyti
as tai kavos tortui kepu rafaelo tipo biskvitus,tik,aisku,su kakava
Atsakyti
Mergaitės, žiūriu iš 20 temos pašalintas Erikiuxxx Bananinis torto receptas. Gal kas turite išsisaugojus? Ačiū labai.
Atsakyti