Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Atienu su labai skubiu klausimeliu, gal pagelbesit... Sakykit, is kokios normos keptumet meduti, kokio dydzio gal tiksliau blynus (nes meducio recpetu yra daugybe,bet as apsistosiu ties populiariausiu gal cipciuko (adrijos) recpetu) daryti, kad galutiniam variante butu 2 kg svorio arba 3 kg svorio... Niekad nekepiau, neizivaizduoju svori kaip paskaiciuot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 19, 10:40)
Atienu su labai skubiu klausimeliu, gal pagelbesit... Sakykit, is kokios normos keptumet meduti, kokio dydzio gal tiksliau blynus (nes meducio recpetu yra daugybe,bet as apsistosiu ties populiariausiu gal cipciuko (adrijos) recpetu) daryti, kad galutiniam variante butu 2 kg svorio arba 3 kg svorio... Niekad nekepiau, neizivaizduoju svori kaip paskaiciuot sad.gif

Man tokio dydžio gaunasi iš 2kiaušinių (ir atitinkamai mažiau viso kito)- šiek tiek daugiau nei iš pusės normos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2014 06 19, 13:07)
Man tokio dydžio gaunasi iš 2kiaušinių (ir atitinkamai mažiau viso kito)- šiek tiek daugiau nei iš pusės normos  4u.gif

is 2 kiausiniu tai butu 2 kg ar 3?smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gaminu turtingą kavos tortą ir į išplaktą grietinėlės šokolado kremą įpyliau apie šaukštą alkoholio, kremas pradėjo skysti, ar man jau jį mesti lauk, ar taip ir turėtų būti? Įdėjau kol kas į šaldytuvą.
Atsakyti
Merginos pasimeciau skoniu juroje, gal parasytumet savo
TOP 5 TORTU PAVADINIMUS : blush2.gif (nebezinau koki daryti vaikui)

Atsakyti
Mane taip pat domintu top penketukas tortu.
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2014 06 19, 20:09)
Mane taip pat domintu top penketukas tortu.

Maniskiu penketukas:
su varske ir persikais;
snikeris
juodas miskas
turtingas kavos
tiramisu
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes,
Reikia Jusu pagalbos, siandien kepsiu Varskini gaivumeli, puosiu vaisiais ir juos noriu apipilti skaidria tortu zele. Ar virsutini biskvita reikia aptepti tuo paciu kremu, ar ji palikti ''plika'', nes kiek girdejau, zele ''nedraugauja'' su grietinele, tai ar man ''nenuciuos'' vaisiai?
Aciu uz atsakyma smile.gif

P. S. Tikriausiai ne cia uzdaviau klausima blush2.gif Einu i papuosimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenine: 20 birželio 2014 - 07:51
As irgi cia su dar vienu klausimeliu, kiek laiko reikia brandinti meduti? Mann reikia pirmadieni valgyti, ar ji sutepti snd butu per anksti, ar geriau ryt?...
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 20, 07:52)
As irgi cia su dar vienu klausimeliu, kiek laiko reikia brandinti meduti? Mann reikia pirmadieni valgyti, ar ji sutepti snd butu per anksti, ar  geriau ryt?...

nera skirtumo ar sian ar rytoj) iki pirmadienio uzteks to brandinimo. smile.gif
As asmeniskai rytoj tepciau.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 06 20, 09:49)
nera skirtumo ar sian ar rytoj) iki pirmadienio uzteks to brandinimo.  smile.gif
As asmeniskai rytoj tepciau.

Tai brandimo manu kad uzteks, bet kad nebutu jau perdaug senas iki pirmadienio smile.gif GAl sutepsiu rytoj, bus ramiau:) Aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 06 19, 14:30)
is 2 kiausiniu tai butu 2 kg ar 3?smile.gif

Atsiprašau, tik dabar pamačiau 4u.gif
Jei ne per vėlu - iš 2kiaušinių gaunasi jau link 3kg, o jei 2kg ir šiek tiek mažiau, tada iš pusės normos
Atsakyti