QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2014 06 16, 15:13)
NOREJAU PASIKLAUSTI PATYRUSIU KEPEJU DEL TORTO " TURTINGAS KAVOS" . JEI AS SOKOLADA ISTIRPINCIAU GIRTINELEJE IR PASKUI PALAIKYCIAU JA PER NAKTI SALDYTUVE IR TADA PLAKCIAU, AR BUTU BLOGAI IR AR KITOKS SKONIS GAUTUSI?

NES ANA KART DARIAU TAIP, KAIP PARASYTA RECEPTE, IR SOKOLADA LABAI GERAI ATSALDZIAU, JAU BUVO PRADEJES STINGTI, BET VISTIEK SUMAISIUS SU GRIETINELE IR PRADEJUS PLAKT, KREMAS PAVENDENIAVO. TAI BIJAU, KAD IR SI KARTA BUS TAIP PAT, O DABAR TORTA VALGYS NE TIK SAVI, KEPSIU SUNENO KRIKSTYNOM
cia bus sokoladinis ganasas, as siam tortui ta krema visad taip darau, man skaniau
Papildyta:
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 16, 08:59)
o kokius tortus gaminat vasarą? man varškinis gaivumėlis vienas skaniausių..
darau visokius, is gaiviu-jogurtini, meduti, varskini gaivumeli, tik nededu uogu ir rugsciu vaisiu, siulau deti konservuotas kriauses, persikus. Gal ir ne taip vasariska bet patikimiau.