QUOTE(likta @ 2014 06 13, 14:04)
gal tiesiog ne jūsų skonio tortas, be abejo šokoladas taip pat galėjo įtakoti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 13, 14:07)
manau negerai biskvitas iškeptas. pasitikrink receptą, miltų per daug neįdėjai? ar purus biskvitas buvo?
taip, iš šokoladas galėjo per daug sustingti ir sudaryti "plutelę", jeigu per juodas buvo.
bandysiu dar karta as jy kepti, biskvito tesla buvo tirstoka,tiesa. pamazinsiu sokolado. o biskvito tesla nebuvo tokia kaip tarkimo rafaelo svajones,tirstesne gavosi, ir blynai toki nelygus iskepe,nepavadinciau purium. taip kad reikia bandyti dar karta. o sis tortas na turetu buti mano skonio,nes as megstu tokius sokoladinius, tik va esu ragavus jo pas svogierka, tai jis toks slapias,dregnas buvo, mmmm koks skanus. uztai dabar analizuoju kas cia man ne taip. aciu jums uz patarimus, bandysiu as dar antra karta jy kepti. negali juk taip nurasyt torto