Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(*Linele* @ 2014 06 11, 13:30)
Dedu braškes į jogurtini ar grietinėlės kremą. Tik  tokį tortą per dieną dvi reikia suvalgyti. Trečią dieną bent jau man braškės rūgti pradeda.


ačiū už atsakymą 4u.gif Sudėjau ir aš. Jogurtinis kremas, dėjau želatinos. Pusantros dienos turėtų atlaikyti.
Atsakyti
laba diena, norejau paklausti del snikersinio torto. man jis gavosi kazkoks sausokas, atrodo ir sulaisciau pilnai. bet kazko truksta... toks vistiek nu sausokas. ar jis turi gautis dregnas,slapias visas, ar cia toks jau turi buti sausokas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 13, 12:50)
laba diena, norejau paklausti del snikersinio torto. man jis gavosi kazkoks sausokas, atrodo ir sulaisciau pilnai. bet kazko truksta... toks vistiek nu sausokas. ar jis turi gautis dregnas,slapias visas, ar cia toks jau turi buti sausokas? g.gif

greiciausiai per daug sulaistet 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 13, 12:07-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 06 13, 12:07)
greiciausiai per daug sulaistet 4u.gif

nuo per daug sulaistymo tapo sausas? rodos atvirksciai turetu buti g.gif unsure.gif
Atsakyti
lape snape* , tikrai neturėtų gautis sausas, dar jeigu ir sulaistėte, šio torto biskvitas puikiai geria drėgmę kaip kempinė. Viena iš galimų priežasčių- ar viskas gerai gavosi su biskvitais, gal vieną dieną sutepėte, o kitą valgėte, nors dėl šito jis negalėtų būti sausas. Tarp kitko, šis tortas būtinai turi subręsti, skaniausias valgyti trečią dieną, atsiskleidžia tikrasis jo skonis
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 06 13, 13:13)
lape snape* , tikrai neturėtų gautis sausas, dar jeigu ir sulaistėte, šio torto biskvitas puikiai geria drėgmę kaip kempinė.  Viena iš galimų priežasčių- ar viskas gerai gavosi su biskvitais, gal vieną dieną sutepėte, o kitą valgėte, nors dėl šito jis negalėtų būti sausas.  Tarp kitko, šis tortas būtinai turi subręsti, skaniausias valgyti trečią dieną, atsiskleidžia tikrasis jo skonis

sutepiau treciadieni, ragavau siandien. na jis nera kaip bulka sausas, bet man kazko truksta. matyt pati nezinau ko noriu biggrin.gif o dar galvoju,gal as per storai sokoladu aptepiau biskvitus? nes lydziausi sokolado tikrai daugiau nei recepte nurodyta,ir tepiau stoooorai,sokoladas juk sustingsta ir galbut kremui trukde isigert i biskvita?? g.gif
Atsakyti
gal tiesiog ne jūsų skonio tortas, be abejo šokoladas taip pat galėjo įtakoti
Atsakyti
manau negerai biskvitas iškeptas. pasitikrink receptą, miltų per daug neįdėjai? ar purus biskvitas buvo?
taip, iš šokoladas galėjo per daug sustingti ir sudaryti "plutelę", jeigu per juodas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 13 birželio 2014 - 14:08
Moterys, kas kepat biskvitinį medutį. Kaip jums atrodo, ar gerai jis iškiltų ir iškeptų ne standartinėj, o aukštoj ir siauroj formoj?
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 06 13, 14:04)
gal tiesiog ne jūsų skonio tortas, be abejo šokoladas taip pat galėjo įtakoti



QUOTE(SaldiDiena @ 2014 06 13, 14:07)
manau negerai biskvitas iškeptas. pasitikrink receptą, miltų per daug neįdėjai? ar purus biskvitas buvo?
taip, iš šokoladas galėjo per daug sustingti ir sudaryti "plutelę", jeigu per juodas buvo.

bandysiu dar karta as jy kepti, biskvito tesla buvo tirstoka,tiesa. pamazinsiu sokolado. o biskvito tesla nebuvo tokia kaip tarkimo rafaelo svajones,tirstesne gavosi, ir blynai toki nelygus iskepe,nepavadinciau purium. taip kad reikia bandyti dar karta. o sis tortas na turetu buti mano skonio,nes as megstu tokius sokoladinius, tik va esu ragavus jo pas svogierka, tai jis toks slapias,dregnas buvo, mmmm koks skanus. uztai dabar analizuoju kas cia man ne taip. aciu jums uz patarimus, bandysiu as dar antra karta jy kepti. negali juk taip nurasyt torto biggrin.gif
Atsakyti
lape snape*, Snikeris yra vienas is tvirtesniu tortu.biskvitai irgi yra labiau "kietesni" nei "purus". labai daug kas priklauso nuo miltu rusies,kuria naudojate. as karteli pameginau deti 30gr. maziau nei nurodyta recepte ir dabar visada taip darau,nes pasiteisino ir biskvitai gaunasi minkstesni. nezinau jusu biskvito storio ir plocio,bet jei laistote viena biskvita tik,sakykim,kokiu 20ml,tai irgi per mazai smile.gif skonio suteikia pakepinti riesutai ir dar tai,kuo aptepate/puosiate torta.man skaniausia su karameliniu ganasu smile.gif nieko naujo ir nepasakiau ax.gif bet gal but kam nors pravers 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors žinote kremo receptą iš kurio galėčiau formuoti rožes?
Atsakyti