Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

laba diena, prasau patarimo. reikia staciakampio dviaukscio torto, svoris 4-6kg. kokiu matmenu pirma auksta geriausia formuotis, ir antraji? unsure.gif
Atsakyti
Labas,

gal kuri nors galėtumėte pasiūlyti išbandytą ir skanų Napoleono tortą?

Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Sveiki.
Kas suprantat tą marcipaną, padėkit smile.gif reikia padaryti saldumyną su marcipanu. Nusipirkau specialiai marcipano Maximoj, dabar ieškau recepto, bet daugumoj atvejū ten tas marcipanas gaminamas eigoje, bet atskirai neišskirtas. tai jeigu naudosiu jau pagamintą marcipaną, kaip elgtis? pvz tokiam recepte:

Sugarless Flourless Apple Marzipan Tart
Ingredients

3 cups almond flour (local and organic is best)
3 organic free-range eggs or duck eggs (do NOT compromise on your eggs!)
¼ cup organic ghee
¼ cup organic coconut oil
1 tablespoon organic vanilla extract
1 packet of Stevia (I like this one!)
3 organic apples from your local farmer!

Instructions

Warm oven to 350 degrees.
Divide egg yolks from the egg whites.
In a food processor mix together almond flour, yolks, stevia, vanilla extract, ghee and coconut oil.
Mix well until dough starts balling up
In the meantime whip egg whites in a bowl until stiff
Add egg whites to the dough and mix just enough to blend together
Core and peel apples and cut in slices. you can sprinkle them with lemon juice to prevent them from turning dark
Now grease a Pyrex with a tablespoon of coconut oil and line it on top with parchment paper
Spread the dough in the Pyrex
Now press the apple pieces into dough with your fingers.
Bake at 350 for about 40 minutes. Do not let over bake or it will turn dry.


Manau kad tą pirktini marcipaną dėsiu vietoj migdolu miltu, tryniu, stevijos ir vanilės ekstrakto, kuriuos reikia sumaišyt, tiesiog naudosiu marcipaną ir prie jo dadėsiu ghee ir kokoso aliejaus, toliau viską darysiu taip, kaip parašyta. Ar gerai galvoju? g.gif
Atsakyti
labukas mielos kepejeles ,labai noriu jusu paklausti tikiuosi rasiu atsakyma,kas gal zinote kas yra torto konfi ir musas ir gal zinote kas receptus ,aciu
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 06 01, 14:25)
Labai giriu rugiagele 26 jogurtinio torto receptą. Gavosi puikiai. Nenufotografavau, nes jo nebėr...

Vyras klausė, kur nusižiūrėjau receptą - labai jam patiko.

Skirčiau 10/10. Ir tikrai darysiu dar kartą.

Į jogurtinį kremą dėjau pjaustytų konservuotų persikų.

Dar kartą ačiū už receptą.


Laba diena, gal butu galima suzinoti kur rasti sio torto recepta, gal nuoroda kokia?Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 06 05, 13:44)
Laba diena, gal butu galima suzinoti kur rasti sio torto recepta, gal nuoroda kokia?Buciau dekinga smile.gif

Šios temos pirmame puslapyje rasite nuorodą į šį receptą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2014 06 05, 15:51)
Šios temos pirmame puslapyje rasite nuorodą į šį receptą  ax.gif


Aciu, siandien pat isbandysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, jau kelinta karta plakant sviestini krema,jis man suskysteja,tampa lyg tyrele,bega nuo sauksto...tiesiog sviestas nebeissiplaka iki purumo...ir sviesta visokiu rusiu plakiau, ir bandziau trumpiau ji palaikyti kambario temperaturoj,vis tiek tas pats...nebezinau,ka daryti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lavysta @ 2014 06 06, 15:56)
Sveikutes, jau kelinta  karta plakant sviestini krema,jis man suskysteja,tampa lyg tyrele,bega nuo  sauksto...tiesiog sviestas nebeissiplaka iki purumo...ir sviesta visokiu rusiu plakiau, ir bandziau trumpiau ji palaikyti kambario  temperaturoj,vis tiek tas pats...nebezinau,ka daryti...  verysad.gif

reiskiasi yra TEMPERATURU skirtumai-nes,kitaip issiplaka kuo puikiausiai
Atsakyti
gal galite kas nors patarti? Norėčiau daryti jogurtinį ar grietinėlės/maskarponės pertepimą ir tarp sluoksnių padėlioti braškių. Ar nieko joms tame kreme nenutiks? Ar geriau jas sutrinti ir sumaišyti su grietinėle? Sutepti reiktų šiandien, o valgyti poryt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 11, 12:45)
gal galite kas nors patarti? Norėčiau daryti jogurtinį ar grietinėlės/maskarponės pertepimą ir tarp sluoksnių padėlioti braškių. Ar nieko joms tame kreme nenutiks? Ar geriau jas sutrinti ir sumaišyti su grietinėle? Sutepti reiktų šiandien, o valgyti poryt.

Dedu braškes į jogurtini ar grietinėlės kremą. Tik tokį tortą per dieną dvi reikia suvalgyti. Trečią dieną bent jau man braškės rūgti pradeda.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mergaites,ieskau kas kepa tortus Kaune??? Ir ieskau butent @ adrija@( bent jau senesnese temutese toks budavo nikas g.gif ) kontaktu 4u.gif Gal kas galetu pagelbet???
Didelis dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti