Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Mergaites kaip vadinasi tokio tipo tortai?Spiraliniai))) gal kokie ar kaip... pamokeles negaliu surasti)
aciu

user posted image
Atsakyti
labas mergaites,
nezinau i kuria tema tiksliau galejau uzklaust- bet gal zinosite kas Kaune kepa skanius tortus?drauge iesko, kas galetu iskept jos vestuvems 4u.gif aciu
Atsakyti
Mergaitės, pagelbėkite su receptu 4u.gif Gimtadienyje teko ragauti tortą, jis buvo su varškės kremu ir persikais. Kur man rasti panašaus torto receptą? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Gavau užsakymą vaikučiams į darželį iškepti torta. Pageidaujama tortas Medutis. Gal kas turite labai skanaus šio tortuko receptuką arba gal kur yra nuoroda. Norisi tikrai skanaus, minkšto tortuko, kad vaikučiai liktu patenkinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačių iš anksto jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2014 05 12, 22:19)
Mergaitės, pagelbėkite su receptu 4u.gif  Gimtadienyje teko ragauti tortą, jis buvo su varškės kremu ir persikais. Kur man rasti panašaus torto receptą? 4u.gif

Konkreciai koki jus ragavote sunku pasakyti, nes su varske ir persikais receptu yra begale. Perziurekite 1 psl., ten sukonspektuotos tortu nuorodos.
O siaip kaip pavyzdziai galetu buti (tik kai kur pakeiskit savo megiamais vaisiais ar uogomis): vysnine gaivuma, varskinis gaivumelis itt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2014 05 12, 22:08)
Labas vakaras. Gavau užsakymą vaikučiams į darželį iškepti torta. Pageidaujama tortas Medutis. Gal kas turite labai skanaus šio tortuko receptuką arba gal kur yra nuoroda. Norisi tikrai skanaus, minkšto tortuko, kad vaikučiai liktu patenkinti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ačių iš anksto jums  bigsmile.gif

Man pats skaniausias cipciuko medutis su kokiomis rūgštelės turinčiomis uogomis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 05 12, 23:28)
Konkreciai koki jus ragavote sunku pasakyti, nes su varske ir persikais receptu yra begale. Perziurekite 1 psl., ten sukonspektuotos tortu nuorodos.
O siaip kaip pavyzdziai galetu buti (tik kai kur pakeiskit savo megiamais vaisiais ar uogomis): vysnine gaivuma, varskinis gaivumelis itt. 4u.gif

Nusižiūrėjau kremą pagal Olestos "Varškinį" gaivumėlį. Tikiuosi gausis man tas kremas biggrin.gif Ar galiu dėl "standumo" dėti želatinos į kremą? Ir ar Rafealo biskvitus prieš tepant kremą reiktų sulaistyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2014 05 13, 20:44)
Nusižiūrėjau kremą pagal Olestos "Varškinį" gaivumėlį. Tikiuosi gausis man tas kremas biggrin.gif  Ar galiu dėl "standumo" dėti želatinos į kremą? Ir ar Rafealo biskvitus prieš tepant kremą reiktų sulaistyti? blush2.gif

zelatinos nereikia,jei grietinele teisingai isplaksit.o sudrekinti biskvitus reikia
Atsakyti
Sveikos,

niekaip nepavyksta surasti, gal pagelbesite. Kaip tokiu budu papuosti tortuka? http://linoskepiniai...677179_orig.jpg Buna is sausainiuku lazdeles deda. Bet kaip padaryti kad jos laikytusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 05 17, 14:09)
Sveikos,

niekaip nepavyksta surasti, gal pagelbesite. Kaip tokiu budu papuosti tortuka? http://linoskepiniai...677179_orig.jpg Buna is sausainiuku lazdeles deda. Bet kaip padaryti kad jos laikytusi?  g.gif

sonus aptepti sviestiniu kremu arba sokoladu tirpintu.
Atsakyti
Vaiko gimtadieniui kepsiu toki visai lengva tortuka. biskvitus pertepinesiu varskes kremu su vaisiais. Galvoju papuosti arba guminukais arba tomis lazdelemis. Sviestinis kremas duos toki sunkuma tortui, kurio nenoriu. o galvoju apie sokolada... paprastai istirpinti ir tepti? Tas lazdeles laikys? g.gif Itariu cia tam tas kaspinas visada ir dedamas biggrin.gif

Labai aciu uz patarimus ramune 4u.gif
Atsakyti
kad tokiam puosimui to sviestinio aptepimo an tiek minimaliai reikia,kad jis torte net nesijaus smile.gif
Atsakyti