
Gelbėkit.

QUOTE(MartiKarti @ 2014 05 02, 14:47)
O gal galit pasakyt, koks tas kremas butu? Kad nenuvarvetu nuo torto ir bent jau para issilaikytu? Turbut grietinele nelabai tinka...Ir gal galit pasakyt kuo skiriasi slapias ir sausas beze? Ir ar jis uzteptas sustingsta ir buna kietas ar islieka minkstas? Zinau, kad klausimai durni, bet turiu 0 patirties tortu puosime 

Teisingai paruošta tiek viena tiek kita bezė būna minkšta, tik truputį paviršius sukietėja.
o nuotraukoje manyčiau tortas puoštas kitokiu kremu, užsienyje populiarus palmių riebalų ir cukraus pudros kremas.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 05 02, 20:13)
Nuo ko

QUOTE(MartiKarti @ 2014 05 02, 14:47)
O gal galit pasakyt, koks tas kremas butu? Kad nenuvarvetu nuo torto ir bent jau para issilaikytu? Turbut grietinele nelabai tinka...Ir gal galit pasakyt kuo skiriasi slapias ir sausas beze? Ir ar jis uzteptas sustingsta ir buna kietas ar islieka minkstas? Zinau, kad klausimai durni, bet turiu 0 patirties tortu puosime 

slapia beze lengvai pagaminama,o ta tikroji (as ja vadinu PONIA BEZE


Sveiki,reikia patarimo. Greit dukrytes krikstynos,tema-drugeliai,labai noreciau papuost torta,keksiukus drugeliais,valgomais,bet neisivaizduoju,kaip tuos azurinius cukrinius drugelius pagaminti,gal yra kokios formeles? O kaip ta mase padaryt? Na gal kas gali paaiskint nuo a iki z
buciau labai dekinga


QUOTE(akilezna @ 2014 04 26, 12:23)
Sveikos, as vis negaliu suparsti ka as darau negerai
jau kelinta karta darau turtinga kavos torta ir man nesigauna sokoladinis kremas su riesutais, suvandeneja
isplaku gretinele viskas tvarkoj, istirpinu sokolada atvesinu gerai, po truputi idedu, plaku ir pradeda vandeneti is karto
kazkada jeigu neklystu kazkas rase, kad geriau neatvesinti iki galo sokolada, o pilti siek tiek silta. Kaip is tikruju yra nuo ko man gali pastoviai vandeneti.



tai grietinėlę perplakat, kai dar įdėję šokoladą plakat.. sviestas gaunas, dėl to pasukos išsiskiria.
QUOTE(sineriuke @ 2014 05 07, 18:33)
Sveiki,reikia patarimo. Greit dukrytes krikstynos,tema-drugeliai,labai noreciau papuost torta,keksiukus drugeliais,valgomais,bet neisivaizduoju,kaip tuos azurinius cukrinius drugelius pagaminti,gal yra kokios formeles? O kaip ta mase padaryt? Na gal kas gali paaiskint nuo a iki z
buciau labai dekinga 


Jums reikėtų užsukti į nekomentuojamą temą Cia ir rasite atsakymus. Drugeliams išspausti yra spec formelės arba galite išpjauti ranka pagal kokį trafaretą, arba dayti iš tirpinto šokolado.
QUOTE(AIRA @ 2014 05 08, 00:25)
Jums reikėtų užsukti į nekomentuojamą temą Cia ir rasite atsakymus. Drugeliams išspausti yra spec formelės arba galite išpjauti ranka pagal kokį trafaretą, arba dayti iš tirpinto šokolado.
didelis dėkui, jau žinau kaip reikia padaryti tą masę


QUOTE(sineriuke @ 2014 05 08, 10:22)
didelis dėkui, jau žinau kaip reikia padaryti tą masę
bet neradau kaip atrodo tos spec.formelės su kuriomis galima išspausti drugelius, gal kas kokią foto gali įdėti ar kur galima būtų įsigyti 


http://www.ebay.com/...=item27d27a214f
Jei naudojatės ebay, tai iš Kinijos galima pigiai parsisųsti formeles, bet tai trunka apie mėnesį laiko, o kainuos iki 2$, Lietuvoje prekiauja įvairiomis formelėmis tasty fun, bet ten jau kaina kitokia

Ne pilti masę reikia, o iškočioti. įspausti drugelius ir padėti išdžiūti. galit iš popieriaus išsilankstyti "armoniką" ir ten į griovelius sudėti tuos ką tik išspaustus drugelius, tada bus ne plokšti, o pakeltais sparnais.
Aciu, merginos, uz atsakymus!
Bandziau daryti ganasa su baltu sokoladu. Bet gavosi kazkoks sviesto konsistencijos kremas. Visai nepurus, o grynas sviestas. Tai nezinau ar perplakiau ar per manazai plakiau. Kita savaite bandysiu su juodu sokoladu.
