Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Labuka 4u.gif
Norejau torto napaleono tinginio receptuko berods taip pavadintas.ten daromas is sluoksniuotos bemieles teslos.nepamenu tiksliai kiek ko reikia.gal padesi rasti?dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2014 04 27, 12:01)
Labuka 4u.gif
Norejau torto napaleono tinginio receptuko berods taip pavadintas.ten daromas is sluoksniuotos bemieles teslos.nepamenu tiksliai kiek ko reikia.gal padesi rasti?dekui smile.gif




500 gr teslos

kremui

350 gr sviesto
250 gr kondensuoto pienas
Atsakyti
Gal lalite pasakyti kaip vadinasi ir kaip pasidaryti ta mase, kuri priklijuoja pastilazo gelytes ant tortu, meduoliu? Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2014 04 27, 13:01)
Labuka 4u.gif
Norejau torto napaleono tinginio receptuko berods taip pavadintas.ten daromas is sluoksniuotos bemieles teslos.nepamenu tiksliai kiek ko reikia.gal padesi rasti?dekui smile.gif

Cia yra visa vaizdine medziaga su aprasymu.
Atsakyti
Sveikos, kepejeles 4u.gif
as su tokiu klausimu....geguzes pradzioj planuojam svesti dukrytes gimtadieni gamtoje. Torta noriu iskepti pati, bet nesumastau koki geriau kepti, nes stovetu jis visuomet lauke, o ne saldytuve...tai baisu, kad neisteztu ar nesugestu g.gif gal turesit kokiu minciu, koks tortukas atlaikytu pusdieni lauke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2014 04 26, 11:23)
Sveikos, as vis negaliu suparsti ka as darau negerai  verysad.gif jau kelinta karta darau turtinga kavos torta ir man nesigauna sokoladinis kremas su riesutais, suvandeneja  verysad.gif isplaku gretinele viskas tvarkoj, istirpinu sokolada atvesinu gerai, po truputi idedu, plaku ir pradeda vandeneti is karto  doh.gif kazkada jeigu neklystu kazkas rase, kad geriau neatvesinti iki galo sokolada, o pilti siek tiek silta. Kaip is tikruju yra nuo ko man gali pastoviai vandeneti.

gal grietinele perplakat...o sokolada kaip dedat -irgi mikseriu plakat ,ar su saukstu po biski imaisot? jei gerai pamenu tai apie siltuma ejo kalba ne sokolado,o kavos,kuria reikia pilti i rududu-sviesto mase,tada tas kremas nesusoka gabaliukais 4u.gif su sokoladu man irgi kelis kartus jau gaudavosi snipstas,nes grietinele tai atsaldyta isplakama,o sokolada atvesindavau iki kamb.temp.ir tai jis papuoles i salta grietineles mase,susokdavo tokiais lasiukais,o jeigu pilti ji dar silta...na,net nezinau,cia gal profes atsakys g.gif tai dabar as tiesiog ji susitarkuoju smulkiai ( darbo gan nemazai,tirpsta jis rankose doh.gif ) ir imaisau i isplakta grietinele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 28 balandžio 2014 - 08:12
QUOTE(lafan @ 2014 04 27, 15:43)
Gal lalite pasakyti kaip vadinasi ir kaip pasidaryti ta mase, kuri priklijuoja pastilazo gelytes ant tortu, meduoliu? Buciau labai dekinga.  4u.gif


Mergaites, negi niekas nepasakys: issikepu meduoliu su glajum, pasidarau pastilazo gelytes, kaip dabar jas priklijuoti? Ka ten daro svietini krema ar ka kita? Jeigu zinote prasau padekit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lafan: 28 balandžio 2014 - 10:32
QUOTE(lafan @ 2014 04 28, 10:31)
Mergaites, negi niekas nepasakys: issikepu meduoliu su glajum, pasidarau pastilazo gelytes, kaip dabar jas priklijuoti? Ka ten daro svietini krema ar ka kita? Jeigu zinote prasau padekit.


Galima pritvirtinti su sokoladu arba su tuo paciu pastilazu.AS dedu i svirksta( medicinini) pastilaza ir 5 sekundem i mikrobangine ) Viskas.Klijuoju.
Bet su sokoladu irgi labai gerai.
Atsakyti
Mergaites..uzsake man meduti be medaus.. verysad.gif ar imanoma??Su kuo ta soda sereagos?Ar iseis man lakstai.. g.gif


Receeptas panasus i Cipciuko meduti..

Gal kas zino ir patars.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 29, 14:21)
Mergaites..uzsake man  meduti be medaus.. verysad.gif  ar imanoma??Su kuo ta soda sereagos?Ar iseis man lakstai.. g.gif


Receeptas panasus i Cipciuko meduti..

Gal kas zino ir patars.Aciu  4u.gif

Vietoj medaus dekit kondensuota piena
Atsakyti
Sveikos merginos.

Zadu siandien kepti Kursenu vyniotini. Zinau, kad vyniotinis tai ne tas pats kas tortas, bet atskiros temos saldiems vyniotiniams nerandu. verysad.gif
Bet gal jus man galesite padeti. Recepte parasyta, kad iskepus vyniotinio biskvita, ji reikia suvynioti i ranksluostuka ir palikti atvesti. O kaip vynioti ta biskvita tai nesuprantu. Ar ranksluostukas turi buti is abieju pusiu ar tik is tos puses, kuri "susivynios"? (Tikiuosi, suprantamai parasiau) Ar reikia cukraus barstyti ant biskvito pries vyniojant? Ar tiesiog padeti ranksluostuka ant biskvito ir vynioti?

Aciu is anksto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wikne @ 2014 04 28, 07:18)
Sveikos, kepejeles  4u.gif
as su tokiu klausimu....geguzes pradzioj planuojam svesti dukrytes gimtadieni gamtoje. Torta noriu iskepti pati, bet nesumastau koki geriau kepti, nes stovetu jis visuomet lauke, o ne saldytuve...tai baisu, kad neisteztu ar nesugestu  g.gif gal turesit kokiu minciu, koks tortukas atlaikytu pusdieni lauke?  4u.gif


Man labai patinka sie receptai. Kai kuriuos isbandziau, kai kuriu ne, bet yra tokiu sirdziai mielu receptu ir patarimu. Gal ir tau pravers..
Atsakyti
smile.gif+2014 04 29, 13:33-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 29, 13:33)
Vietoj medaus dekit kondensuota piena

toki kieki kiek medaus???taip?

o ka tai duos?? blush2.gif jus taip darote?? smile.gif

super jeigu taip)
Atsakyti