QUOTE(akilezna @ 2014 04 26, 11:23)
Sveikos, as vis negaliu suparsti ka as darau negerai

jau kelinta karta darau turtinga kavos torta ir man nesigauna sokoladinis kremas su riesutais, suvandeneja

isplaku gretinele viskas tvarkoj, istirpinu sokolada atvesinu gerai, po truputi idedu, plaku ir pradeda vandeneti is karto

kazkada jeigu neklystu kazkas rase, kad geriau neatvesinti iki galo sokolada, o pilti siek tiek silta. Kaip is tikruju yra nuo ko man gali pastoviai vandeneti.
gal grietinele perplakat...o sokolada kaip dedat -irgi mikseriu plakat ,ar su saukstu po biski imaisot? jei gerai pamenu tai apie siltuma ejo kalba ne sokolado,o kavos,kuria reikia pilti i rududu-sviesto mase,tada tas kremas nesusoka gabaliukais

su sokoladu man irgi kelis kartus jau gaudavosi snipstas,nes grietinele tai atsaldyta isplakama,o sokolada atvesindavau iki kamb.temp.ir tai jis papuoles i salta grietineles mase,susokdavo tokiais lasiukais,o jeigu pilti ji dar silta...na,net nezinau,cia gal profes atsakys

tai dabar as tiesiog ji susitarkuoju smulkiai ( darbo gan nemazai,tirpsta jis rankose

) ir imaisau i isplakta grietinele