***koks iseina Varskinio gaivumelio grynas svoris? kazkas apie 2,5kg? greiciausiai cia forma Olestos 24cm buvo? man reikia torta padaryt .,kad isitalpinciau i koki 1,6-1,8kg, kiek mazinti forma? turiu 21 cm ir 16 paskui berods

jz kaip sudetinga
baltų biskvitų (kepiau Rafaelo torto biskvitą, nes ji man pats skaniausias, sulaistymas taip pat kaip Rafaelo torto: 200 ml vandens, 0,5 citrinos sulčių, šaukštas cukraus)
Pertepimui:
420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
0,3 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės
2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės
persikų skonio želė 1 pakelio +250 ml vandens
vyšnių skonio želė +250 ml vandens
pagal pomėgį galit įsidėti kokių konservuotų vaisių irgi labai skanu***kitas klausimas del snikers biskvito. beskaitydama visas temas maciau,kad buvo panasus klausimas, tik berods atsakymo mergina negavo, kepiau kelis kartus ji, viena syki idealus buvo, nu vakar... tikras bulkanas iskilo ir suplyso, kepiau 160-170laipsniu temp. ,dabar galvoju ar negalejo buti del to,kad kiausus su cukrum per ilgai plakiau?

produktiu eiliskumas turi kokia itaka? Pirmiausia plakiau kiausus, letai pildama cukru, tada ejo Rududu, vel plakimas, grietine sumaisyta su soda m vel plakimas ir galiausiai issijotu miltu ismaisymas