Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

iskilo klausimas,ruosiuosi sekmadieniu tai gar galiu ambasadoriaus meducio lakstelius kepti penkdadieni,sutepsiu sestadieni ax.gif ,kad paprasto tai zinau kad galima ,bet sio tai nezinau blush2.gif ,as budavo iskepu sutepu ir ant kitos dienos superinis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, klausiu kepėjų su didesne tortų kepimo patirtimi ax.gif Noriu iškepti šokoladini-apelsinini torta. Planuoju padaryti šokoladinius biskvitus ir viena apelsinis balta. Pertepima noriu padaryti grietinės su apelsino sultimis ir žievele. Problema ta, kad mėgstu rugštesniu tortu ir mąstau įdėti citrinos sulčiu į pertepimą g.gif Ar tiktu? "Nesipjaus" su aplesino skoniu citrina?Ar geriau tik sulaistyti biskvitus citrinos sultimis?Iš anksto dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti


Mergaites , ar kas turi toki kilimeli ? ar jis tinkamas mases kociojimui ?
jis neslistantis, ir kaip siliconinis, ar verta toki pirkti ?

http://www.ikea.com/...ducts/00175250/
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2014 04 15, 20:23)
Sveikos, klausiu kepėjų su didesne tortų kepimo patirtimi ax.gif Noriu iškepti šokoladini-apelsinini torta. Planuoju padaryti šokoladinius biskvitus ir viena apelsinis balta. Pertepima noriu padaryti grietinės su apelsino sultimis ir žievele. Problema ta, kad mėgstu rugštesniu tortu ir mąstau įdėti citrinos sulčiu į pertepimą g.gif Ar tiktu? "Nesipjaus" su aplesino skoniu citrina?Ar geriau tik sulaistyti biskvitus citrinos sultimis?Iš anksto dėkui už atsakymus 4u.gif

Aš nedėčiau citrinos visiškai,man prie šokoladinio biskvito nedera citrina, o apelsino sultys rūgščios,nedėkite daug cukraus, sultis manau ne iš pokelių imsite
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 04 16, 09:10)
Aš nedėčiau citrinos visiškai,man prie šokoladinio biskvito nedera citrina, o  apelsino sultys rūgščios,nedėkite daug cukraus, sultis  manau ne iš pokelių imsite

Bėda, kad yra ir saldžiu apelsinu...Bet gal jūs ir teisi reiks paieškoti "prastensių" rūgščių apelsinų parduotuvėje biggrin.gif O sultys aišku natūralios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes gal zinote kaip kepamas bijolos tortas - Ambasadorius?

user posted image

"Ambasadorius - trys sluoksniai lengvo aguoninio biskvito, vienas morengo. Pertepimas: karamelizuotas kavos kremas su lazdyno riezutais. Sirupuotas bdrendziu"

Atrodo radau kazka labai panasaus thumbup.gif bandysiu kepti pagal sita recepta biggrin.gif

http://www.sonatinos...arameliniu.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 16 balandžio 2014 - 18:11
QUOTE(ointriga @ 2014 04 15, 20:08)
iskilo klausimas,ruosiuosi sekmadieniu tai gar galiu ambasadoriaus meducio lakstelius kepti penkdadieni,sutepsiu sestadieni ax.gif ,kad paprasto tai zinau kad galima ,bet sio tai nezinau blush2.gif ,as budavo iskepu sutepu ir ant kitos dienos superinis thumbup.gif



tikrai galima, aš kepiau penkios dienos prieš kepima ir viskas buvo labai gerai ( jau 2 kartus ) tik reikia juos sudėti sluoksniuojant su kepimo popierium, nes gali kitaip vienas su kitu sulipti. man jie dar skanesni pastoveje pasidaro .sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas,
turiu problemą, neteisingai išviriau karamelę, nesigavo Florentinai. nesulipo, tai turiu geras dvi saujas smulkių lazdyno ir migdolų riešutų cukruje. Kokiame torte ar kreme galėčiau juos sunaudoti,
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2014 04 17, 07:38)
Labas,
turiu problemą, neteisingai išviriau karamelę, nesigavo Florentinai. nesulipo, tai turiu geras dvi saujas smulkių lazdyno ir migdolų riešutų cukruje. Kokiame torte ar kreme galėčiau juos sunaudoti,


griliaziniame? smile.gif
Atsakyti
Merginos, noriu patarimo 4u.gif
Turiu trintų šaldytų bruknių, o mes megstame rūgštesnius tortus. Sakykit su kokiu kremu geriau derinti, su varškės ar grietinėlės? Ta prasme ant biskvito daryčiau sluoksnelį uogų tada kremas ir vėl biskvitas. Žinau, kad geriausiai draugautų su sviestiniu, bet nesinori riebaus kažkaip rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, as vis negaliu suparsti ka as darau negerai verysad.gif jau kelinta karta darau turtinga kavos torta ir man nesigauna sokoladinis kremas su riesutais, suvandeneja verysad.gif isplaku gretinele viskas tvarkoj, istirpinu sokolada atvesinu gerai, po truputi idedu, plaku ir pradeda vandeneti is karto doh.gif kazkada jeigu neklystu kazkas rase, kad geriau neatvesinti iki galo sokolada, o pilti siek tiek silta. Kaip is tikruju yra nuo ko man gali pastoviai vandeneti.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 04 18, 11:23)
Merginos, noriu patarimo 4u.gif
Turiu trintų šaldytų bruknių, o mes megstame rūgštesnius tortus. Sakykit su kokiu kremu geriau derinti, su varškės ar grietinėlės? Ta prasme ant biskvito daryčiau sluoksnelį uogų tada kremas ir vėl biskvitas.  Žinau, kad geriausiai draugautų su sviestiniu, bet nesinori riebaus kažkaip rolleyes.gif

aš daryčiau maskarponės-grietinėlės kremą, ant viršaus pilčiau uogytes ir atitinkama želė gal užpilčiau smile.gif ir biskvito ant viršaus nedėčiau smile.gif
Atsakyti