iskilo klausimas,ruosiuosi sekmadieniu tai gar galiu ambasadoriaus meducio lakstelius kepti penkdadieni,sutepsiu sestadieni ,kad paprasto tai zinau kad galima ,bet sio tai nezinau ,as budavo iskepu sutepu ir ant kitos dienos superinis
Sveikos, klausiu kepėjų su didesne tortų kepimo patirtimi Noriu iškepti šokoladini-apelsinini torta. Planuoju padaryti šokoladinius biskvitus ir viena apelsinis balta. Pertepima noriu padaryti grietinės su apelsino sultimis ir žievele. Problema ta, kad mėgstu rugštesniu tortu ir mąstau įdėti citrinos sulčiu į pertepimą Ar tiktu? "Nesipjaus" su aplesino skoniu citrina?Ar geriau tik sulaistyti biskvitus citrinos sultimis?Iš anksto dėkui už atsakymus
Mergaites , ar kas turi toki kilimeli ? ar jis tinkamas mases kociojimui ?
jis neslistantis, ir kaip siliconinis, ar verta toki pirkti ?
http://www.ikea.com/...ducts/00175250/
QUOTE(Latte @ 2014 04 15, 20:23)
Sveikos, klausiu kepėjų su didesne tortų kepimo patirtimi Noriu iškepti šokoladini-apelsinini torta. Planuoju padaryti šokoladinius biskvitus ir viena apelsinis balta. Pertepima noriu padaryti grietinės su apelsino sultimis ir žievele. Problema ta, kad mėgstu rugštesniu tortu ir mąstau įdėti citrinos sulčiu į pertepimą Ar tiktu? "Nesipjaus" su aplesino skoniu citrina?Ar geriau tik sulaistyti biskvitus citrinos sultimis?Iš anksto dėkui už atsakymus
Aš nedėčiau citrinos visiškai,man prie šokoladinio biskvito nedera citrina, o apelsino sultys rūgščios,nedėkite daug cukraus, sultis manau ne iš pokelių imsite
QUOTE(likta @ 2014 04 16, 09:10)
Aš nedėčiau citrinos visiškai,man prie šokoladinio biskvito nedera citrina, o apelsino sultys rūgščios,nedėkite daug cukraus, sultis manau ne iš pokelių imsite
Bėda, kad yra ir saldžiu apelsinu...Bet gal jūs ir teisi reiks paieškoti "prastensių" rūgščių apelsinų parduotuvėje O sultys aišku natūralios
Sveikos mamytes gal zinote kaip kepamas bijolos tortas - Ambasadorius?
"Ambasadorius - trys sluoksniai lengvo aguoninio biskvito, vienas morengo. Pertepimas: karamelizuotas kavos kremas su lazdyno riezutais. Sirupuotas bdrendziu"
Atrodo radau kazka labai panasaus bandysiu kepti pagal sita recepta
http://www.sonatinos...arameliniu.html
"Ambasadorius - trys sluoksniai lengvo aguoninio biskvito, vienas morengo. Pertepimas: karamelizuotas kavos kremas su lazdyno riezutais. Sirupuotas bdrendziu"
Atrodo radau kazka labai panasaus bandysiu kepti pagal sita recepta
http://www.sonatinos...arameliniu.html
QUOTE(ointriga @ 2014 04 15, 20:08)
iskilo klausimas,ruosiuosi sekmadieniu tai gar galiu ambasadoriaus meducio lakstelius kepti penkdadieni,sutepsiu sestadieni ,kad paprasto tai zinau kad galima ,bet sio tai nezinau ,as budavo iskepu sutepu ir ant kitos dienos superinis
tikrai galima, aš kepiau penkios dienos prieš kepima ir viskas buvo labai gerai ( jau 2 kartus ) tik reikia juos sudėti sluoksniuojant su kepimo popierium, nes gali kitaip vienas su kitu sulipti. man jie dar skanesni pastoveje pasidaro .sėkmės
Labas,
turiu problemą, neteisingai išviriau karamelę, nesigavo Florentinai. nesulipo, tai turiu geras dvi saujas smulkių lazdyno ir migdolų riešutų cukruje. Kokiame torte ar kreme galėčiau juos sunaudoti,
turiu problemą, neteisingai išviriau karamelę, nesigavo Florentinai. nesulipo, tai turiu geras dvi saujas smulkių lazdyno ir migdolų riešutų cukruje. Kokiame torte ar kreme galėčiau juos sunaudoti,
QUOTE(lora2006 @ 2014 04 17, 07:38)
Labas,
turiu problemą, neteisingai išviriau karamelę, nesigavo Florentinai. nesulipo, tai turiu geras dvi saujas smulkių lazdyno ir migdolų riešutų cukruje. Kokiame torte ar kreme galėčiau juos sunaudoti,
turiu problemą, neteisingai išviriau karamelę, nesigavo Florentinai. nesulipo, tai turiu geras dvi saujas smulkių lazdyno ir migdolų riešutų cukruje. Kokiame torte ar kreme galėčiau juos sunaudoti,
griliaziniame?
Merginos, noriu patarimo
Turiu trintų šaldytų bruknių, o mes megstame rūgštesnius tortus. Sakykit su kokiu kremu geriau derinti, su varškės ar grietinėlės? Ta prasme ant biskvito daryčiau sluoksnelį uogų tada kremas ir vėl biskvitas. Žinau, kad geriausiai draugautų su sviestiniu, bet nesinori riebaus kažkaip
Turiu trintų šaldytų bruknių, o mes megstame rūgštesnius tortus. Sakykit su kokiu kremu geriau derinti, su varškės ar grietinėlės? Ta prasme ant biskvito daryčiau sluoksnelį uogų tada kremas ir vėl biskvitas. Žinau, kad geriausiai draugautų su sviestiniu, bet nesinori riebaus kažkaip
Sveikos, as vis negaliu suparsti ka as darau negerai jau kelinta karta darau turtinga kavos torta ir man nesigauna sokoladinis kremas su riesutais, suvandeneja isplaku gretinele viskas tvarkoj, istirpinu sokolada atvesinu gerai, po truputi idedu, plaku ir pradeda vandeneti is karto kazkada jeigu neklystu kazkas rase, kad geriau neatvesinti iki galo sokolada, o pilti siek tiek silta. Kaip is tikruju yra nuo ko man gali pastoviai vandeneti.
QUOTE(coco5 @ 2014 04 18, 11:23)
Merginos, noriu patarimo
Turiu trintų šaldytų bruknių, o mes megstame rūgštesnius tortus. Sakykit su kokiu kremu geriau derinti, su varškės ar grietinėlės? Ta prasme ant biskvito daryčiau sluoksnelį uogų tada kremas ir vėl biskvitas. Žinau, kad geriausiai draugautų su sviestiniu, bet nesinori riebaus kažkaip
Turiu trintų šaldytų bruknių, o mes megstame rūgštesnius tortus. Sakykit su kokiu kremu geriau derinti, su varškės ar grietinėlės? Ta prasme ant biskvito daryčiau sluoksnelį uogų tada kremas ir vėl biskvitas. Žinau, kad geriausiai draugautų su sviestiniu, bet nesinori riebaus kažkaip
aš daryčiau maskarponės-grietinėlės kremą, ant viršaus pilčiau uogytes ir atitinkama želė gal užpilčiau ir biskvito ant viršaus nedėčiau