aisku jums jau velu, bet gali kitam kartui

1. deti sokolada ir grietinele
ne santykiu 1:1 jei sokoladas tarkim 70proc tada tikrai pusiau maziau reik nei grietineles.
2. nebutina jo laikyti pernakt, pakanka tik tiek kiek labai gerai atsala ir susivienodina temperatura kad issiplaktu ir nepersiplaktu. Jei isemus inda is saldytuvo permaisot, vel ten palaikot, vel permaisot ir spalva jau vienoda - viskas, plakit.
3.jei jau per kietas ir nesiplaka net ar issiplake ir nesispaudzia imaisykit jau isplaktos atskirai grietineles, tik atsargiai, nebeperplakit.
4. Jei spaudziat per kond. maisa su antgaliuku apsivyniokit virtuviniu ranksluosciu-netirps nuo ranku silumos!
tikrai bus naudinga.
nekomentuojamoje puosimu temoje.jau ne karta pasimokau,kad yra netikslumu.