Labukas mergaites, reikia pagalbos, gal kuri galesit pagelbeti. Reikia Kavos torto recepto, pats tortas atrodo stai taip
skonis: tai bisvitas i kuri deta tikros kavos ,pertepimas neriebus kreminis tikros kavos skonio ir saldus, toks gan lengvas
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 07, 01:24)
Labukas mergaites, reikia pagalbos, gal kuri galesit pagelbeti. Reikia Kavos torto recepto
Pagal nuotrauka negaliu spresti, koks cia konkreciai tortukas ar plokstainis. O kavos torto receptu yra laaabai daug. Bet yra aguoneles labai skanus tortas su kava ir sokoladu. Gal tiks.
QUOTE(Renata123 @ 2014 04 07, 12:53)
Pagal nuotrauka negaliu spresti, koks cia konkreciai tortukas ar plokstainis. O kavos torto receptu yra laaabai daug. Bet yra aguoneles labai skanus tortas su kava ir sokoladu. Gal tiks.
Labai aciu, begu ziuret ir bandysiu kepti gal atrasiu kazka bent jau panasus
Papildyta:
Perziurejau visus torciukus, labai visi grazus ir skanus atrodo, mano sarasas pasipilde dar kruva torciuku kuriuos noreciau isbandyti, bet nieko panasaus neradau, nes to kur idejau foto biskvitas sviesus, reiks bandyt dar paieskot daugiau kazko ir gal ka nors sulipdysiu
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 04 07, 12:37)
Labai aciu, begu ziuret ir bandysiu kepti gal atrasiu kazka bent jau panasus
Papildyta:
Perziurejau visus torciukus, labai visi grazus ir skanus atrodo, mano sarasas pasipilde dar kruva torciuku kuriuos noreciau isbandyti, bet nieko panasaus neradau, nes to kur idejau foto biskvitas sviesus, reiks bandyt dar paieskot daugiau kazko ir gal ka nors sulipdysiu
Papildyta:
Perziurejau visus torciukus, labai visi grazus ir skanus atrodo, mano sarasas pasipilde dar kruva torciuku kuriuos noreciau isbandyti, bet nieko panasaus neradau, nes to kur idejau foto biskvitas sviesus, reiks bandyt dar paieskot daugiau kazko ir gal ka nors sulipdysiu
Jei norit sviesiu biskvitu, tai nedekit kakavos ir bus sviesus. Tik vietoj kakavos svorio, pridekit tiek pat miltu.
QUOTE(Renata123 @ 2014 04 07, 16:22)
Jei norit sviesiu biskvitu, tai nedekit kakavos ir bus sviesus. Tik vietoj kakavos svorio, pridekit tiek pat miltu.
Tai sita as zinau, tik vat pertepima noreciau atgaminti kazka panasaus kaip kad to kur foto. Na nieko teks eksperimentuot
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 26, 17:11)
aisku jums jau velu, bet gali kitam kartui
1. deti sokolada ir grietinele ne santykiu 1:1 jei sokoladas tarkim 70proc tada tikrai pusiau maziau reik nei grietineles.
2. nebutina jo laikyti pernakt, pakanka tik tiek kiek labai gerai atsala ir susivienodina temperatura kad issiplaktu ir nepersiplaktu. Jei isemus inda is saldytuvo permaisot, vel ten palaikot, vel permaisot ir spalva jau vienoda - viskas, plakit.
3.jei jau per kietas ir nesiplaka net ar issiplake ir nesispaudzia imaisykit jau isplaktos atskirai grietineles, tik atsargiai, nebeperplakit.
4. Jei spaudziat per kond. maisa su antgaliuku apsivyniokit virtuviniu ranksluosciu-netirps nuo ranku silumos!
aciu labai uz toki issamu atsakyma tikrai bus naudinga.
nekomentuojamoje puosimu temoje.jau ne karta pasimokau,kad yra netikslumu.
QUOTE(eglute320 @ 2014 04 07, 11:30)
Kepiau Flan'ą , su tešla viskas gerai, krema dariau su kukurūzų krakmolu, gavosi toks tirštokas, bet iškepus pilnai nesustingo, formą palaiko kremas, bet trūksta to sustingimo ( norėjosi konsistencijos kaip Iki pyragėlio), gal per mažai krakmolo dėjau ir viršus jau pradėjo ruduot, tai daugiau kept jau nėjo. Kremui naudojau - du puodeliai pieno, cukraus pusė stiklinės, vanilinio cukraus, krakmolo 2 v.š ištirpinti truputyje pieno, 2 kiaušiniai dideli. Gal pieno per daug
Gal kas patars
Tikiuosi, kad jūs man padėsite. Ieškau pyrago su maskarponės sūriu recepto. Ankščiau jis buvo iki.lt receptų skiltyje. "Maskarponės sūrio pyragas su fetos sūrio ledais".Bet tas puslapis nebeveikia, o to recepto niekur kitur neberandu. Žinau, kad pyrago pagrindas buvo iš sausainių, ant sausainių dėjosi avietės, dar lyg tai riešutai buvo.. Bet reikia tikslaus recepto. Gal kuri mamytė turite nusirašiusi? Labai reikia
Šokoladinis kavos tortas [U] iš aguonėlės nužiūrėtas
mano versija čia:
http://belgija.blogs...s-karalius.html
tai iš ties super duper tortas!
kas mėgstat sodrius, šokoladinius, drėgnus, nu tokius tikrai stirpaus skonio, ta rekomenduoju užsimerkus. iki šiol prisimenu skonį, ir laukiu kada darysiu vėl. Labai lengvai pasidaro,ir skonis puikus.
mano versija čia:
http://belgija.blogs...s-karalius.html
tai iš ties super duper tortas!
kas mėgstat sodrius, šokoladinius, drėgnus, nu tokius tikrai stirpaus skonio, ta rekomenduoju užsimerkus. iki šiol prisimenu skonį, ir laukiu kada darysiu vėl. Labai lengvai pasidaro,ir skonis puikus.
[quote=grange,2014 04 11, 21:56]
Šokoladinis kavos tortas [U] iš aguonėlės nužiūrėtas
Labai skaniai atrodo šis torčiukas Norėjau pasitikslinti kremui naudojote mascarpone sūrį ir rududu ar kondensuota piena?
Šokoladinis kavos tortas [U] iš aguonėlės nužiūrėtas
Labai skaniai atrodo šis torčiukas Norėjau pasitikslinti kremui naudojote mascarpone sūrį ir rududu ar kondensuota piena?
QUOTE(Adžuba @ 2014 04 14, 14:04)
Labai skaniai atrodo šis torčiukas Norėjau pasitikslinti kremui naudojote mascarpone sūrį ir rududu ar kondensuota piena?
aš pirkau jau gatavą tokį karamelinį kremą, bet jis kaip rududu tokios konsistencijos. tai arba virti pieną arba pirkti rududu jau.
QUOTE(grange @ 2014 04 11, 21:56)
Koks grazus tavo tortukas