QUOTE(punkis @ 2014 03 18, 22:15)
Gal ne visai į temą, bet gal kas užmatėt kur galima nusipirkti 18 cm apvalią kepimo formą
kad ir cia
Papildyta:
QUOTE(Juulijaa @ 2014 03 18, 23:49)
As cia vel klausimu
lipdziau pries 2d figureles ir daziau jas dazais, bet men jos kazkodel neisdziuna
gal galit pasakyt kaip jus nudazot ar gerai isdziuna pati figerele ir ar isdziusta gerai dazai?
praktiskai vidad lipdau is jau nudazytos mases, nes dazant ant virsaus ji visad buna lipni, o ir nepasidengia vienodai.
Papildyta:
QUOTE(amorosa @ 2014 03 19, 09:54)
Glicerino reikia prasyti tose vaistinese, kurios pacios gamina vaistus, toks glicerinas buna lygtais daug mazesnio stiprumo ar kaip ten.
Na ji i vaistus deda, vidiniam naudojimui.
YRA SPEC jo, pasiziurekit internetinese parduotuvese kondeterijos. Deja per cia negaliu rasyt, jei reiks tai AZ.
Papildyta:
QUOTE(Toli @ 2014 03 25, 17:05)
Sveikos. Buciau labai dekinga uz trumpa atsakyma. Kuo, isskyrus man asmeniskai neskanu ir plastmase su cukrumi primenanti kociojama glaista galima apdengti vestuvini torta, kad jis atrodytu graziai?
Dekui.
gal nepakankamai skanu padarot
rinkciausi, beziuka ar maskarpones krema
bet grozis gi subjektyvus reikalas
Papildyta:
QUOTE(lape snape* @ 2014 03 19, 10:29)
laba diena kepejos
bandziau daryti sokoladini ganasa pirmasyki ir ... nepavyko. viskas ten tirpint,ismaisyt gavosi gerai,mase isejo grazi,idejau i saldytuva, laikiau per nakti. ryte kai isemiau tj ta mase tokia sustingusi buvo. pradejau plakti, tai issiplake tokia kose.... ir kiekis tokkks mazas. o per konditerini maiseli formuoti isvis nejo. taip kieta . nesuprantu, ar isemus is saldytuvo reikejo gal palaukt kol atsils tas ganasas???
aisku jums jau velu, bet gali kitam kartui
1. deti sokolada ir grietinele
ne santykiu 1:1 jei sokoladas tarkim 70proc tada tikrai pusiau maziau reik nei grietineles.
2. nebutina jo laikyti pernakt, pakanka tik tiek kiek labai gerai atsala ir susivienodina temperatura kad issiplaktu ir nepersiplaktu. Jei isemus inda is saldytuvo permaisot, vel ten palaikot, vel permaisot ir spalva jau vienoda - viskas, plakit.
3.jei jau per kietas ir nesiplaka net ar issiplake ir nesispaudzia imaisykit jau isplaktos atskirai grietineles, tik atsargiai, nebeperplakit.
4. Jei spaudziat per kond. maisa su antgaliuku apsivyniokit virtuviniu ranksluosciu-netirps nuo ranku silumos!