Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(Juulijaa @ 2014 03 14, 19:28)
Sveikos kepejeles,
As cia vel su durnu klausimu doh.gif
Noriu pabandyti ant valgomo popieriaus atspauzdinti nuotrauka bet mano durnai galvai nedaeina kaip reik tuos valgomus dazus supilt, ar yra kazkur atskyrai pirkt indeliu dazam (nes gi kaip suprantu, kad reik spauzdinti su valgomais o ne su paprastais).
Labai prasau paaiskinkite man blush2.gif

kiek mano zinios nesa tai yra spec printeriai, dedasi tel tokia kaip "apkaba" i ja pilasi dazai, isistato ir viskas. Bet gal galima ir su paprastu g.gif tik kaip ji isvalyt pries tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 14, 20:40)
kiek mano zinios nesa tai yra spec printeriai, dedasi tel tokia kaip "apkaba" i ja pilasi dazai, isistato ir viskas. Bet gal galima ir su paprastu  g.gif  tik kaip ji isvalyt pries tai  biggrin.gif

a tai net spec printeris yra net nezinojau to doh.gif nes ir man kylo toks klausimas kaip isvalyti ir kaip pildyt tas kasetes.. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškau kas galėtų iškepti ir papuošti tortą sunaus gimtadieniui. Reikia kovo 30 d. Vilnius. Į AŽ
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 13, 22:44)
paciai neteko, bet radau stai ka gal ka pritaikysit.
cia jogos receptai, ten viskas be kiausiniu: http://www.jogosmityba.lt/receptai

o si galima naudoti vietoj biskvito: http://www.neringa-b...is-pyragas.html
pertepimams vel ka nors sumastyti-pasiklausti mamos ar tinka jogurtas-juk nebus jau pirminis saldus pienas, tai dazniausiai tinkamas, parinktumet neutralu skoni+uogos ar vaisiai ir  thumbup.gif

aciu labai labai uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Visada visiems padedat - aciu jums 4u.gif

QUOTE(Juulijaa @ 2014 03 14, 18:28)
Sveikos kepejeles,
As cia vel su durnu klausimu doh.gif
Noriu pabandyti ant valgomo popieriaus atspauzdinti nuotrauka bet mano durnai galvai nedaeina kaip reik tuos valgomus dazus supilt, ar yra kazkur atskyrai pirkt indeliu dazam (nes gi kaip suprantu, kad reik spauzdinti su valgomais o ne su paprastais).
Labai prasau paaiskinkite man blush2.gif

Yra spec . printeris ) su maistiniais dazais) 4u.gif
Atsakyti
Pasufleruokit kokio skersmens ir iš kiek normos daryt 3 kg snikerinį bokaliuką?
Atsakyti
Klausimas del glicerino iskilo, ar buna jis ir nemaistinis ?
As pirkus is aromanatural ir paprastai kosmetiniams dalykams naudoju o kaip del dejimo i maista ? Neradau info internete apie nemaistini...
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 17, 21:33)
aciu labai labai uz pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif .Visada visiems  padedat - aciu jums  4u.gif

ner uz ka, kad tik tiktu kas mirksiukas.gif
QUOTE(*Linele* @ 2014 03 18, 16:56)
Pasufleruokit kokio skersmens ir iš kiek normos daryt 3 kg snikerinį bokaliuką?

pas mane 16 diametro snikerio backa gaunasi apie 2,7-2,8kg tai jei dar rimtesne rankena tai ir 3kg.
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 03 18, 17:46)
Klausimas del glicerino iskilo, ar buna jis ir nemaistinis ?
As pirkus is aromanatural ir paprastai kosmetiniams dalykams naudoju o kaip del dejimo i maista ? Neradau info internete apie nemaistini...

taip , taip buna nemaistinis!!! taigi atsargiai..butinai ant buteliuko turi but parasyta , kad maistinis!!!
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 18, 21:31)
taip , taip buna nemaistinis!!! taigi atsargiai..butinai ant buteliuko turi but parasyta , kad maistinis!!!

Aciu 4u.gif

O kodel cia SM receptuose mamytes sako kad vaistinese buna jo pirkti, ten tai jau tikrai ne maistinis... g.gif

Atsakyti
Gal ne visai į temą, bet gal kas užmatėt kur galima nusipirkti 18 cm apvalią kepimo formą
Atsakyti
As cia vel klausimu blush2.gif
lipdziau pries 2d figureles ir daziau jas dazais, bet men jos kazkodel neisdziuna doh.gif
gal galit pasakyt kaip jus nudazot ar gerai isdziuna pati figerele ir ar isdziusta gerai dazai?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 03 18, 22:15)
Gal ne visai į temą, bet gal kas užmatėt kur galima nusipirkti 18 cm apvalią kepimo formą

siand RIMI maciau
Atsakyti