QUOTE(astraemi @ 2014 02 27, 12:08)
Bridz 
, aciu, viska ten perskaiciau jau ne viena karta, bet visi surasyti kremai su dideliu kiekiu sviestu: man siaubingai riebus, neskanus ir brangi iseiga

del to ir klausiu jusu, negi nesat bandziusios ka nors lengvo, puraus, ne tokio riebaus ir kad nebutu taip brangiai
pala,o kiek jus to kremo tepsit ant torto,ji tik aptepti reikia ir tai labai plonai

bele kad torto nelygumai issilygintu ir mase priliptu,is plono sluoksnio vargu bau ar pajusit kokios teksturos jis ten .jei sviesto skoni jauciat,matyt blokai sviesta issukus buvot

,kitos daro sviestas+kondensuotas arba sarlot virta krema,is nurodytos normos niekad nedarau, visad dalinu is 3, ir pasidarau tik trecdali, nes pilnos normos ryskiai man per daug, ir savikaina ne arkline