QUOTE(astraemi @ 2014 02 27, 12:08)
Bridz , aciu, viska ten perskaiciau jau ne viena karta, bet visi surasyti kremai su dideliu kiekiu sviestu: man siaubingai riebus, neskanus ir brangi iseiga del to ir klausiu jusu, negi nesat bandziusios ka nors lengvo, puraus, ne tokio riebaus ir kad nebutu taip brangiai
pala,o kiek jus to kremo tepsit ant torto,ji tik aptepti reikia ir tai labai plonai bele kad torto nelygumai issilygintu ir mase priliptu,is plono sluoksnio vargu bau ar pajusit kokios teksturos jis ten .jei sviesto skoni jauciat,matyt blokai sviesta issukus buvot ,kitos daro sviestas+kondensuotas arba sarlot virta krema,is nurodytos normos niekad nedarau, visad dalinu is 3, ir pasidarau tik trecdali, nes pilnos normos ryskiai man per daug, ir savikaina ne arkline
+2014 02 27, 12:42-->
pritariu, o be to jei norisi lengvesnio tai nereik tada mases, o jei nori dengti mase tai BUTINAS SVIESTINIS, o ne siaip koks kremukas. Be to, gerai padarytas sviestinis nesijaucia riebus.
QUOTE(Bridz @ 2014 02 27, 12:42)
pala,o kiek jus to kremo tepsit ant torto,ji tik aptepti reikia ir tai labai plonai bele kad torto nelygumai issilygintu ir mase priliptu,is plono sluoksnio vargu bau ar pajusit kokios teksturos jis ten .jei sviesto skoni jauciat,matyt blokai sviesta issukus buvot ,kitos daro sviestas+kondensuotas arba sarlot virta krema,is nurodytos normos niekad nedarau, visad dalinu is 3, ir pasidarau tik trecdali, nes pilnos normos ryskiai man per daug, ir savikaina ne arkline
pritariu, o be to jei norisi lengvesnio tai nereik tada mases, o jei nori dengti mase tai BUTINAS SVIESTINIS, o ne siaip koks kremukas. Be to, gerai padarytas sviestinis nesijaucia riebus.
As norejau pasikonsultuoti del asseni sokoladini biskvito, man reikia balto biskvito, tai vietoj kakavos deti miltus? Ar geriau krakmola?
aciu uz atsakymus. darau tortus tik del saves ir artimuju, tad ne tiek daug, kad buciau pazengus sioj srity. del to ir sviestinio kremo man gaunasi ne toks plonas sluoksnis, kol islyginu torta
sviesta visada plaku ilgokai, kol pabala ir tampa purus. tiesiog man sie kremai nelabai patinka. vat beze - man skanu, gaila kad ja negalima aptepti
sviesta visada plaku ilgokai, kol pabala ir tampa purus. tiesiog man sie kremai nelabai patinka. vat beze - man skanu, gaila kad ja negalima aptepti
QUOTE(astraemi @ 2014 02 28, 11:19)
aciu uz atsakymus. darau tortus tik del saves ir artimuju, tad ne tiek daug, kad buciau pazengus sioj srity. del to ir sviestinio kremo man gaunasi ne toks plonas sluoksnis, kol islyginu torta
sviesta visada plaku ilgokai, kol pabala ir tampa purus. tiesiog man sie kremai nelabai patinka. vat beze - man skanu, gaila kad ja negalima aptepti
sviesta visada plaku ilgokai, kol pabala ir tampa purus. tiesiog man sie kremai nelabai patinka. vat beze - man skanu, gaila kad ja negalima aptepti
Dar prieš sviestinį galite tortą kuo lygiau padaryti, apipjaustyti, apversti aukštyn kojom. Tada ir lygint bus mažiau ko
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 24, 18:22)
kavinej tortai lengvi, pasiziurekit maximoj koks 1kg tortas o tada namini 1kg - mini tortukas
as visad skaiciuoju 100g. jei tortas tik simbolis - i darzeli, kolektyvui... kur nereik kartot ir tik paragaut duoda ir dar jei sventeje kitu saldumynu bus, pvz. sakotis/spurgos/eklerai/sausainiai/ jei kas kitas gali atsinesti dar viena torta ir t.t.
jei taupo sakau skaiciuokit po 150g. o jei normaliai nori, kad ir pakartoti butu po 200g. dar ivertinti jei daug vaiku tai maziau reik jie daznai nelabai valgo (neturi laiko ) jei tortas bus pjaunamas 24val. visi jau gali jo maziau noreti ir t.t.
jei ivairiu skoniu ir svoriu-dazniausiai tie kur siunkus tai jie riebus ar su riesutais tai jie ir sotus buna, o visi jogurtiniai - nesunkus bet daugiau susivalgo. Isimtis morenginiai.
as visad skaiciuoju 100g. jei tortas tik simbolis - i darzeli, kolektyvui... kur nereik kartot ir tik paragaut duoda ir dar jei sventeje kitu saldumynu bus, pvz. sakotis/spurgos/eklerai/sausainiai/ jei kas kitas gali atsinesti dar viena torta ir t.t.
jei taupo sakau skaiciuokit po 150g. o jei normaliai nori, kad ir pakartoti butu po 200g. dar ivertinti jei daug vaiku tai maziau reik jie daznai nelabai valgo (neturi laiko ) jei tortas bus pjaunamas 24val. visi jau gali jo maziau noreti ir t.t.
jei ivairiu skoniu ir svoriu-dazniausiai tie kur siunkus tai jie riebus ar su riesutais tai jie ir sotus buna, o visi jogurtiniai - nesunkus bet daugiau susivalgo. Isimtis morenginiai.
Labai ačiū už išsamų atsakymą Skaičiuojama jau padengtasir papuoštas tortas?
Sveikutes,
Norejau paprasyti rekomenduoti koki nors skanu avietini krema pertepimui kepsiu vaiku gimtadieniu ir kazkodel mane patraukia ant avieciu, o koki issirinkt ir nezinau norisi kazko lengvo, ne per saldaus
Norejau paprasyti rekomenduoti koki nors skanu avietini krema pertepimui kepsiu vaiku gimtadieniu ir kazkodel mane patraukia ant avieciu, o koki issirinkt ir nezinau norisi kazko lengvo, ne per saldaus
QUOTE(Erdve @ 2014 03 04, 19:02)
Sveikutes,
Norejau paprasyti rekomenduoti koki nors skanu avietini krema pertepimui kepsiu vaiku gimtadieniu ir kazkodel mane patraukia ant avieciu, o koki issirinkt ir nezinau norisi kazko lengvo, ne per saldaus
Norejau paprasyti rekomenduoti koki nors skanu avietini krema pertepimui kepsiu vaiku gimtadieniu ir kazkodel mane patraukia ant avieciu, o koki issirinkt ir nezinau norisi kazko lengvo, ne per saldaus
Avieciu tyre ar jos zeles sluoksnis, avietes +varske, avietes +grietinele ar mascarpone
Papildyta:
Pati irgi turiu klausima: reikia torto su karamele ir riesutais. Uzsakovai jau snikersa valge, dabar jau nebenoriu pati jo antra karta jiems siulyt. Radau karamelini migdola, ale pjuvio niekur nerandu, neberodo foto man jom gal kuri gamino ir gali pakomentuoti ji? Arba pasiulyti kazka kito
QUOTE(Erdve @ 2014 03 04, 18:02)
Sveikutes,
Norejau paprasyti rekomenduoti koki nors skanu avietini krema pertepimui kepsiu vaiku gimtadieniu ir kazkodel mane patraukia ant avieciu, o koki issirinkt ir nezinau norisi kazko lengvo, ne per saldaus
Norejau paprasyti rekomenduoti koki nors skanu avietini krema pertepimui kepsiu vaiku gimtadieniu ir kazkodel mane patraukia ant avieciu, o koki issirinkt ir nezinau norisi kazko lengvo, ne per saldaus
Paziurekite Sonatinos sokoladini torta su avietemis ir pistacijomis. Nebutina gaminti toki pati, galima tik ideja pasinaudoti, pvz.: issikepti savo megiama biskvita, perpjauti ji i 3 - 4 dalis, avietini idara padaryti dviguba ar triguba norma ir juo pertepti; arba 2 pertepimai su kokia grietinele / varske ir vienas su avietemis. Fantazijos beribes.
Arba "Skanus gyvenimas" turi keleta ideju su avietemis.
Aciu labai uz rekomendacijas:) pasinaudosiu jomis:)
labas kepejeles as s klausimu gal kuri esate kepusi cipciuko meduti su kepimo milteliais o ne su sodo atrodo taip gerai nugesinu sodo bet vistiek kitiems jautesi soda truputi