Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą II

QUOTE(Kisulita @ 2015 10 28, 09:19)
Maxi hair beveik visų vitaminų kiekiai arkliški biggrin.gif
Kai pati gėriau Maxi hair, tai gerdavau mažesnę dozę, nei buvo nurodyta, nes išgasdino tokie kiekiai vitaminų smile.gif

O kokie Jūsų atsiliepimai? Ar jautėt poveikį?
Papildyta:
QUOTE(*tweety* @ 2015 10 28, 16:41)
nu jus duodat lotuliukas.gif as visa menesi valgau kazka netinkamo taip iseina.
daugiau pasiskaitykit, paziurekt youtubej yra milijonas video kuriame mergaites pasakoja kad nuo biotino spuogai kyla. tiesa ne visom. 50 ant 50. vienom kaip tik atvirksciai sutvarko oda labai gerai.

Taip, aš irgi skaičiau, kad rizika apsispuoguoti smile.gif nemaža. Bet čia iš tiesų kiekvienam pagal tai, kokia jo mityba ir kokių elementų trūksta. Kai kam ir perviršis gaunasi.
Mane bendrai visi tie plaukų auginimo filmukai paskatino geriau maitintis, tuo džiaugiuosi. Valgau daugiau daržovių, geriu daugiau vandens. Prisipirkau avokadų, kurie visaip kaip gerai veikia odą ir plaukus ir žuvų taukų. Jei tik B vitaminai spuogais neišlys, tai nauda tikrai bus smile.gif
Atsakyti
merginos, minejote medines sukas, tai man jomis sukuojant tragiskai pesa.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 11 02, 01:35)
merginos, minejote medines sukas, tai man jomis sukuojant tragiskai pesa..  verysad.gif

Na va sad.gif Aš irgi laukiu savo medinių šukų iš Kinijos... Prisiklausiau youtubej pagyrų joms. Visur pasakoja, kad šukuoti reikia nuo plaukų galiukų aukštyn. Kietai. Ar tai irgi nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(GrazusGyvenimas @ 2015 10 31, 12:25)
O kokie Jūsų atsiliepimai? Ar jautėt poveikį?

Net nežinau, plaukai lyg ir mažiau slinko, bet nežinau ar tai dėl vitaminų, ar tuomet tiesiog buvo ramesnis periodas biggrin.gif O dėl plaukų augimo greičio, tai poveikio nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 11 02, 02:35)
merginos, minejote medines sukas, tai man jomis sukuojant tragiskai pesa..  verysad.gif

Taip, jei kasos linkusios veltis, tai medinės šukos peš smile.gif Turiu ir aš medines šukas, bet beveik nenaudoju, nes man šereliai per kieti ir peša unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Na va, išsiploviau galvą ir pasiėmiau liniuotę. Tai nuo 23 spalio paaugo 1,5 cm. Dvi savaitės praėjo... Kažkaip daugoka. Džiaugiuosi, aišku. Aš, tiesa, nesimatavau be papildomų priemonių kaip greit mano plaukai auga. Nemanau kad tai jau vitaminų poveikis, nes geriu tik 2 savaites. Tai tada gal kasdienio galvos masažo čia rezultatas? Ir dar aš darausi plaukų kaukes ricinos/kokosų ir rozmarinų eterinis aliejus. Tai kad kol kas sekasi neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazusGyvenimas @ 2015 11 06, 10:49)
Sveikos, merginos smile.gif

Na va, išsiploviau galvą ir pasiėmiau liniuotę. Tai nuo 23 spalio paaugo 1,5 cm. Dvi savaitės praėjo... Kažkaip daugoka. Džiaugiuosi, aišku. Aš, tiesa, nesimatavau be papildomų priemonių kaip greit mano plaukai auga. Nemanau kad tai jau vitaminų poveikis, nes geriu tik 2 savaites. Tai tada gal kasdienio galvos masažo čia rezultatas? Ir dar aš darausi plaukų kaukes ricinos/kokosų ir rozmarinų eterinis aliejus. Tai kad kol kas sekasi neblogai smile.gif

Gali būti, kad yra matavimo paklaida smile.gif Pabandykite kas mėnesį tą pačią dieną savo plaukus iš nugaros fotografuoti, tuomet geriau matysis augimo tempas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 11 09, 09:47)
Gali būti, kad yra matavimo paklaida smile.gif Pabandykite kas mėnesį tą pačią dieną savo plaukus iš nugaros fotografuoti, tuomet geriau matysis augimo tempas smile.gif

Ne ne, tikrai ne matavimo paklaida - būtų per daug paprasta. Matuoju pagal kirpčius priekyje, šlapius, su ta pačia liniuote ir mano labai aiški plaukų augimo linija.
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2015 10 28, 15:41)
nu jus duodat lotuliukas.gif as visa menesi valgau kazka netinkamo taip iseina.
daugiau pasiskaitykit, paziurekt youtubej yra milijonas video kuriame mergaites pasakoja kad nuo biotino spuogai kyla. tiesa ne visom. 50 ant 50. vienom kaip tik atvirksciai sutvarko oda labai gerai.

Butent,mergaites pasakoja.Daugiausia jaunos,kurioms dar hormonai siaucia,arba tos ,kurios nemoka savo mitybos susireguoliuoti wink.gif
Cia labai priklauso koks poziuris i sveika mityba,plius kiekvienam organizmui skirtingu paildu truksta.Tad kiekviena turetu susiimti ir bandyt pazinti save.To visoms ir linkiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 09 lapkričio 2015 - 16:13
Žinot ką, merginos, sužinojau?

Geriu aš čia savo vitaminus plaukams, kur dididelė koncentracija Biotino ir pastebiu jau kurį laiką, kad visai saldumynų nesinori. Dar pagalvojau sau, kad tik vitaminai mano gyvenime atsirado, gal čia jie kalti. Bet šiandien beskaitant eilinį straipsnį anglų kalba apie visokių papildų poveikį plaukams ir apskritai organizmui radau, kad Biotinas sureguliuoja cukraus kiekį kraujyje. Štai ir atsakymas smile.gif O dar ir 1,5 kg numečiau be jokių pastangųbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazusGyvenimas @ 2015 11 16, 23:51)
Žinot ką, merginos, sužinojau?

Geriu aš čia savo vitaminus plaukams, kur dididelė koncentracija Biotino

kas per vitaminai?? g.gif
as pries kelias dienas nusipirkau Fitoval papildu plaukams, gal esat kuri gerusi, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2015 11 17, 00:05)
kas per vitaminai?? g.gif
as pries kelias dienas nusipirkau Fitoval papildu plaukams, gal esat kuri gerusi, kokie atsiliepimai?

Mano šitie: http://www.iherb.com...0-Caplets/32900
Geriu apie 3 savaites. Oda veido pagerėjo. Mano sausa oda, vis pašerpetodavo. Dabar puikios būklės. Dėl nagų komentuoti negaliu dar, dar nenuaugo tiek, kad jaustųsi. Plaukams, manau, laiko dar nepakankamai praėjo. Nors paaugo man 1,5 cm per 2 savaites. Bet negaliu garantuoti, kad nuo vitaminų, aš daug ką darau plaukams.
Atsakyti